شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۷۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۵
آن شخص امنیتی خطاب به اعضای شورای نگهبان گفت که ما از همان روزی که آقای هاشمی نامزد شد، هر صبح و شب دایما افکار سنجی می‌کنیم. رای ایشان به سرعت بالا می‌رود و تا شب گذشته به 70 درصد رسیده است و اگر دو روز دیگر صبر کنید، به 90 درصد می‌رسد.
پیام نو: رئیس تشخیص مصلحت نظام که کاندیدای ریاست جمهوری دوره یازدهم بود به تشریح نحوه ردصلاحیت خود پرداخت و از جلسه ای سخن گفت که یکی از مسئولان امنیتی به همراه معاونان خود در جلسه شورای نگهبان حاضر شده و رسما خواهان ردصلاحیت وی در انتخابات شدند.

به گزارش پیام نو، آیت الله هاشمی رفسنجانی در تشریح ردصلاحیت خود به ویژه نامه نوروزی روزنامه شرق گفت: در دو، سه روز آخر کسانی از داخل شورای نگهبان به من اطلاع دادند که یکی از مسئولان امنیتی و معاون‌هایش آمده‌اند و با اصرار زیاد اجازه یافتند که در جلسه حضور داشته باشند. البته دیگران مخالفت می‌کردند که بنا نیست کسانی از بیرون به جلسه ما بیایند، چون داریم بحث انتخابات می‌کنیم. بعضی‌ها گفتند که فقط آن مسئول بماند و بقیه بروند بیرون، که رفتند. آن شخص ماند و گفت که من می‌خواهم به شما بگویم که ما از همان روزی که آقای هاشمی نامزد شد، هر صبح و شب دایما افکار سنجی می‌کنیم. رای ایشان به سرعت بالا می‌رود و تا شب گذشته به ۷۰ درصد رسیده است و اگر دو روز دیگر صبر کنید، به ۹۰ درصد می‌رسد. اگر او بیاید همه رشته‌های این سال‌های ما پنبه می‌شود. با این صحبت، آنها تکلیف را روشن کردند.

وی در ادامه افزود: من تردیدی نداشتم که اگر بیایم، رای دارم. اما تردید داشتم که در مراحل مختلف بگذارند همه‌چیز به صورت طبیعی پیش برود، ولی من کار خودم را کرده‌ بودم و اگر می‌آمدم کافی بود. البته وظیفه‌ام را انجام دادم و به تقاضاهای مردم جواب منفی ندادم، که این مهم بود. وقتی این بحث‌ها شروع شد همین حرف‌ها پیش آمد، من گفتم: ما کار خودمان را می‌کنیم و آنها کار خودشان را بکنند. هیچ اقدامی نکردم برای اینکه ردصلاحیت نشوم.

وی افزود: شب همان روزی که می‌خواستند ردصلاحیت من را اعلام کنند، شورای نگهبان آقای روحانی را خواسته و به ایشان گفته بودند: اینجا تصمیم گرفته شده که فلانی در انتخابات نباشد. شما بروید با ایشان صحبت کنید تا خودشان نیایند و انصراف بدهند که بی‌احترامی نشود. گفته بودند که به آقای لاریجانی هم گفتیم و بناست ایشان هم فردا برود با ایشان صحبت کنند. آقای روحانی به من نگفت که انصراف بدهم یا ندهم، فقط حرف آنها را زد و گفت: من به آنها گفته‌ام پس مردم چه می‌شوند؟ این مردمی که اینگونه امیدوار شده‌اند و در همه کشور ولوله به پا شده، این خطرناک است. گفتند: باید آن را به گونه‌ای دیگر حل کنیم. آقای روحانی به من گفتند: شما چه می‌کنید؟ گفتم: کنار نمی‌روم. چرا بروم؟ من اگر کنار بروم، مردم چه می‌گویند؟ جواب مردم را چه بگویم؟ بگویم شورای نگهبان این کار را کرد؟ این مثل همان رد صلاحیت است. مردم با آمدن من امید پیدا کرده‌اند. چرا من روی شعله افروخته احساس مردم آب بریزم؟ آقای روحانی هم که دلشان نمی‌خواست من کنار بروم، اصرار نکردند.

هاشمی افزود: فردا که به دفترم آمدم، آقای لاریجانی آمد. در اتاق راه می‌رفتیم و حرف‌هایمان را می‌زدیم. ایشان ماجرا را با مقدمه بیشتری گفتند پرسیدند: حالا شما چه می‌کنید؟ انتظار این است که شما انصراف بدهید تا مشکلی برای کشور پیش نیاید. من گفتم: من اگر انصراف بدهم مشکل بیشتری پیش خواهد آمد. به علاوه من به مردم چه بگویم؟ مردم از همه ما روی بر می‌گردانند. ما مردم را تا به اینجا رسانده‌ایم که خودشان را نشان بدهند. تا همین الان خیلی گزارش‌ها داریم که در شهرستان‌ها مردم ستاد تشکیل داده‌اند و کار می‌کنند. من به این مردم چه بگویم؟ من قبول نمی‌کنم. گفتند: اگر رهبری دستور بدهند  باز شما قبول نمی‌کنید و کنار نمی‌روید؟ گفتم: اگر ایشان دستور بدهند کنار می‌روم، آقا حقشان است که دستور بدهند و من هم قبول کنم. ایشان گفتند: این عوارض دارد. من گفتم: من هم این را قبول دارم و توصیه من هم نیست که آقا این کار را بکنند. ولی اگر به این نتیجه رسیدند که من نباید بیایم، حتما مصلحتی دارد لذا ایجاب می‌کند که این کار را بکنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار