شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۰۰۲۳
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱
رئیس مركز بهداشت خوزستان عنوان كرد:
رییس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به وجود سمی خطرناکی در آجیل‌های مانده و مرطوب، بر لزوم توجه به سلامت آجیل شب عید تاکید کرد.
رییس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به وجود سمی خطرناکی در آجیل‌های مانده و مرطوب، بر لزوم توجه به سلامت آجیل شب عید تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر شکرالله سلمان‌زاده با اشاره به لزوم دقت در خرید آجیل شب عید، اظهار داشت: توصیه می‌شود آجیل از مغازه‌های معتبر خریداری شده و از خرید کردن از دوره‌گردها و وانت‌هایی که در فضای باز اقدام به فروش مواد خوراکی و آجیل و شیرینی می‌کنند، خودداری شود.

معاون بهداشت دانشگاه عنوان کرد: قرار گرفتن آجیل در فضای باز و در معرض رطوبت، موجب رشد قارچ خطرناکی در آجیل‌های مانده و مرطوب می‌شود. قارچی که در آجیل رشد می‌کند، سم بسیار خطرناکی به نام آفلاتوکسین تولید می‌کند که می‌تواند به کبد آسیب برساند.

سلمان‌زاده افزود: مردم باید دقت کنند و با قیمت پایین آجیل‌ها، فریب نخورند زیرا در روزهای خرید عید برخی کاسبان آجیل‌های مانده را به قیمت پایین به فروش می‌رسانند.

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: توصیه می‌شود که مردم آجیل‌های تازه و خشک را خریداری کنند و پیش از خریداری به طعم آن توجه کرده و آن را تست کنند. همچنین توصیه می‌شود در روزهای نوروز از آجیل‌های کم‌نمک و خام استفاده شود، مصرف نمک در کشور ایران روزانه حدود 15 گرم است که 3 برابر حد مجاز است در حالی که مصرف نمک در حالت مطلوب باید روزانه تنها 5 گرم نمک باشد. 
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار