امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
شوشان: رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي خوزستان گفت: با توجه به وجود زير ساختهاي مناسب گردشگري در استان، ادارهكل ميراث فرهنگي ميتواند متقاضي راهاندازي يك مركز علمي كاربردي با رشتههاي مرتبط در اين زمينه باشد.
به گزارش شوشان، دكتر بابك محمديان در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: بخش عمدهاي از درآمدهاي كشورهاي همسايه مانند تركيه از صنعت گردشگري و توريسم است؛ كشور ايران جز 10 كشور باستاني دنياست كه بيشترين جاذبهها را دارد.
وي ادامهداد: اگر كتاب تاريخ را ورق بزنيم، بحث دنياي قديم كه پيش ميآيد، يكي از كشورهاي مورد بحث در اين زمينه ايران است. با توجه به زيرساختهاي مناسبي كه در استان خوزستان وجود دارد و پايتخت زمستاني هخامنشيان و سلسلههاي ديگر بوده است، ابنيههاي تاريخي بسياري در شهرهايي مانند شوش، رامهرمز و غيره در اين استان وجود دارد و ميطلبد در اين زمينه در استان، سرمايهگذاري صورت بگيرد.
رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي خوزستان گفت: علاوهبر وجود ابنيههاي تاريخي، ميتوان به گردشگري دفاع مقدس در استان خوزستان هم اشاره كرد؛ هماكنون جمعيت زيادي تحت عنوان كاروانهاي راهياننور وارد خوزستان شدهاست. بايد هم بتوانيم صنعت توريسم را در استان توسعه دهيم و هم در آمدزايي را داشته باشيم.
محمديان افزود: با توجه به وجود صنعت گردشگري دفاع مقدس در استان، هر ساله چند ميليون نفر از يادمانها و مناطق عملياتي در خوزستان بازديد ميكنند. استان خوزستان براي انجام اقدامات و سرمايهگذاري در اين زمينه شرايط بسيار مساعدي دارد.
وي درباره فعاليت مركز علمي كاربردي و راهاندازي رشتههاي مرتبط با صنعت توريسم و گردشگري در استان خوزستان، اظهارداشت: يك سري اقدامات در اين زمينه انجام شده است اما هنوز رشتهاي تحت اين عنوان نداريم. لازم است در اين جهت به بدنه اجرايي استان از جمله ادارهكل ميراث فرهنگي متصل شويم.
رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي خوزستان عنوان كرد: نداشتن رشتههاي تحصيلي و يا مراكز علمي كاربردي در اين زمينه شايد به خاطر اين است كه پتانسيل و ماهيت دانشگاه علمي كاربردي براي دستگاههاي اجرايي هنوز ناشناخته است.