اتفاقی نادر در صدا و سیما / کارشناس برنامه به نشانه اعتراض استودیو را ترک کرد/ اختلاف نظر به خاطر سیاست های دولت در زمینه ریزگردها
برنامه 45 دقیقه شبکه خبر سیما با موضوع ریزگردها شاهد چالش مهمانان برنامه به اندازه ای بود که مهمان کارشناس این برنامه وسط پخش زنده برای اعتراض استودیو را ترک کرد.
شوشان: برنامه 45 دقیقه شبکه خبر سیما شامگاه شنبه با موضوع ریزگردها شاهد چالش مهمانان برنامه به اندازه ای بود که مهمان کارشناس این برنامه وسط پخش زنده برای اعتراض استودیو را ترک کرد.
به گزارش شوشان، موضوع برنامه شامگاهی 45 دقیقه شبکه خبر که به مباحث کارشناسی در موضوعات مختلف می پردازد، شب گذشته به مبحث داغ ریزگردها اختصاص داشت.
در این برنامه که اجرای ان را اسماعیل فلاح خبرنگار پیشین صدا و سیما در لندن به عهده داشت، سعید متصدی زرندی معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست کشور و پرویز کردوانی جغرافیدان و کارشناس پیشکسوت محیط زیست به عنوان میهمان حضور داشتند.
اواسط این برنامه جایی که اختلاف نظر میان مهمانان برنامه در مورد نقش سیاستگذاری های دولت های مختلف بر ایجاد، استمرار و گسترش جریان ریزگردهای غبار و خاک در غرب کشور بالا گرفت، مجری تلاش کرد با کنترل فضای برنامه، تنش ایجاد شده بین مهمانان را اداره کند اما موفق به این کار نشد.
کردوانی چهره ماندگار جغرافیا در اقدامی بی سابقه در صدا و سیما، با عصبانیت و به نشان اعتراض به کنترل شده بودن برنامه و محدودیت زمان و شرایط برای بیان حقایق، پس از پرخاش میکروفون یقه ای خود را کند و در میان اصرارهای پی در پی مجری برای حضور، از مقابل دوربین اصلی پخش زنده، برنامه را ترک کرد.
شاید این اولین بار است که یک میهمان برنامه در صدا و سیما وسط پخش زنده به نشانه اعتراض یک برنامه را ترک می کند؛ و پیش از این تنها در موارد نادری دیده شده بود که میهمان بعد از قطع عادی برنامه و در فاصله پخش میان برنامه طوری که به چشم مخاطبان امری غیرعادی جلوه نکند، بدون دید و اطلاع مخاطب، از حضور در ادامه برنامه انصراف دهد.
در سه دهه گذشته به خصوص از زمان گسترش شبکه های ماهواره ای و شبکه های مجازی رقیب صداوسیما فضای گفتگوهای این چنینی در صدا و سیما بارها با انتقاد کارشناسان و میهمانان برنامه و مردم روبرو شده است.
حال باید دید با تغییر مدیریت صدا و سیما و افق جدید، رویکرد جدیدی مبنی بر بازتر کردن فضا در برنامه های گفت و گو محور که به دلیل ارزان و ساده بودن تولید، بخش اعظمی از برنامه های زنده صدا و سیما را در برمی گیرد، حاکم خواهد شد تا این رسانه بتواند در رقابت پرفشار با رقبا، اعتماد و رغبت بینندگان بیشتری را به خود جذب کند.
اینقبیل آدم ها دریایی اطلاعات و معلومات هستند به عمق یک بند انگشت که در مقابل اهل تخصص کم می آورند
برنامه هایتان را با اهل علم و تخصص پر کنید نه با صحنه گردان های تاریخ مصرف گذشته
ایشون میتونست تا صبح بشینه و راهکار بده و برنامه های سازمان محیط زیست رو تحلیل کنه و ایرادهاشو بگه. ولی با اینکارش خواست سازمان سرتاپا ایراد حفاظت محیط زیست را زیر سوال ببره. این سازمان تا حالا چه کرده برای محیط زیست این کشور پهناور؟ کدوم تالاب رو تونسته نجات بده. کدوم ریزگرد رو تونست برطرف کنه. فقط کارشون اینه که بشینن و دعا کنن که خدا بارون بزنه و یه مسکنی بشه برای درد ماها.
اتفاقا کار پروفسور بسیار درست بود. بالاخره یه نفر باید اعتراض خودشو نسبت به برنامه های ناکارآمد سازمان محیط زیست نشون بده. که ایشون طوری نشون داد که همه ببینن.
دستش درد نکنه، دمشم گرم
به ساحت دانش و تخصص آقای دکتر کردوانی هیچ اعتراضی وارد نیست.
درد واقعی آنجاست که. ..
گوش اگر گوش تووناله اگر ناله من آنچه البته به مقصد نرسد فریاد است.
اگر به سخن عالمان دلسوز کشور گوش نکنیم و عمل نکنیم ریزگردها و بحران آب ونابودی حیات وحش و مهاجرتهای وسیع به شهرها و... پیاپی بر مشکلات کشور می افزایند. حالا سازمان محیط زیست هر قدر خواست توجیه و تفسیر کند.
شماکه سال هامدیریت کشوررابه عهده داشتید چه گلی به سراین کشورزده اید که ازین به بعد میخوایدمزنید
امیدورام همه به این درک برسیم که مابایدبه جایی برسیم که حسادت های شخصی راکناربگذاریم وفقط به فکرمنافع ملی باشیم وبس