شوشان: عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان گفت: مهندسان برق خوزستان با توجه به مسئولیت سنگین خود، رغبتی به نظارت بر تاسیسات برق ندارند.
علی حاجتی شیمنی اظهار کرد: هم اکنون حدود 500 مهندس برق دارای پروانه اشتغال عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان هستند که تنها 200 نفر از آنان فعالیت طراحی و نظارت تاسیسات برقی را انجام می دهند.
وی ادامه داد: علیرغم تعداد بالای متقاضیان برای اخذ پروانه اشتغال، آنان پس از آگاهی و آشنایی با مسئولیت نظارت تمایلی برای پیگیری وظیفه حرفه ای خود نشان نمی دهند.
عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان خاطر نشان کرد: با توجه به گرمای شدید هوا در استان خوزستان و مصرف بالای انرژی، آتش سوزی هایی ناشی از اتصالات برق رخ می دهد که این امر به دلیل عدم وجود مجریان ذی صلاح و همچنین استاندارد نبودن لوازم الکتریکی مورد مصرف و استفاده مالکان از لوازم ارزان قیمت و بی کیفیت بوده است.
وی با بیان اینکه "ریسک ایمنی" ساختمان ها پس از بهره برداری بسیار بالا است عنوان کرد: آمار برق گرفتگی در استان خوزستان در سالیان اخیر بسیار افزایش یافته است به گونه ای که این استان بعد از تهران دارای بیشترین آمار برق گرفتگی در کشور است و این موضوع باعث شده به عنوان دغدغه مهندسان برق دارای پروانه اشتغال در استان مورد بحث قرار گیرد.
حاجتی شیمنی اضافه کرد: از طرف دیگر حق الزحمه نظارت ناظران برق استان خوزستان نسبت به سایر استان ها بسیار پایین و نسبت به مسئولیت آنان ناچیز است.
وی اذعان کرد: از اداره کل راه و شهرسازی، انتظار می رود نسبت به افزایش تعرفه ناظران برق اقدام نمایند که با وجود مسئولیت سنگین مهندس برق، موجب افزایش انگیزه در آنان شده که در نهایت شاهد کاهش برق گرفتگی و آتش سوزی ناشی از برق باشیم.