شوشان - عبدالرحمن نیک سرشت :
تشخیص و ارزیابی بحران های اپیدمیک ناشی از بیوتروریسم در تغییر گذار فعلی جهان، که براساس جنگ های پنهان بی سر و صدای بیولوژیکی انجام می پذیرد، نیاز مبرم به یک سری روتین سازی های مدرن می باشد که در مدل های پیشرفته ی برنامه ریزی، تحت الگوریتم جدیدی اجرایی شوند.
به نظر می رسد ویروس کرونا 2019 جهش یافته در ایران، با نوع ضعیف چینی آن، بسیار متفاوت باشد و همچنین تغییرات دامنه های ژنتیکی رمزیک آن، یک مشخصه ی نژادی خاصی را مبتلا می نماید.
چون همانطور که دیدیم، تبعت اپیدمیک آن، بعد از ایران، ایتالیا را فراگرفت و احتمالا در آلمان و دیگر کشورهای آریایی تبار، نیز تاثیر گذار باشد.
به هر حال، برنامه ریزی های روتین شده ی فعلی وزارت بهداشت از حیث بافت های ساختاری - کارکردی به تنهایی قادر به پاسخگویی در تقابل با این بحران نیستند.
لذا یک فرآیند کلیدی و اساسی موثرتری که ترکیب و ادغامی از اطلاعات و اقدامات پزشکی وزارت بهداشت و خدمات مرحله ی پیشگیرانه ی پدافندی عامل وزارت دفاع باشد، توامان می تواند تحت قاعده ی الگوریتم جدیدی طراحی شود.
بنابراین، دقت شود که الگوریتم تقابل ادغام پیشنهادی جدید، صرفا برای بهبود کیفی قابل توجه ی اوضاع کنونی بحران است، که به حکم عقل، باید بدون هیچ تعللی اجرایی شود.
زیرا، عملیاتی شدن این پیشنهاد راهبردی سبب خواهد شد تا ابتکارات خلاق و تسهیلات مدرن تری را از درون جامعه بسرعت رونمایی و به منصه ی ظهور برساند.