استاندار خوزستان گفت: در چند سال گذشته از ۳۵۰ هزار هکتار مناطق فوق بحرانی کانون ریزگرد در استان خوزستان، ۲۴۰ هزار هکتار با نهالکاری، بوتهکاری، قرق و مرطوبسازی تثبیت شد.
استاندار خوزستان گفت: در چند سال گذشته از ۳۵۰ هزار هکتار مناطق فوق بحرانی کانون ریزگرد در استان خوزستان، ۲۴۰ هزار هکتار با نهالکاری، بوتهکاری، قرق و مرطوبسازی تثبیت شد و امیدواریم در چند سال آینده بتوانیم کل ۳۵۰ هزار هکتار از زمینهای فوق بحرانی در خوزستان را مدیریت کنیم.
غلامرضا شریعتی در حاشیه آیین بهرهبرداری از طرحهای ملی وزارت جهاد کشاورزی (پروژه بیابانزدایی کشور در استان خوزستان)، که امروز با حضور رئیس جمهور به صورت ویدئوکنفرانس انجام شد، در خصوص طرح بیابانزدایی در خوزستان اظهار کرد: این طرح در استان خوزستان شامل ۲۰ هزار هکتار زمین است که از این میزان، ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار به کشت نهال و ۱۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به مدیریت روانآبها اختصاص یافته است که این طرح امروز به بهرهبرداری رسید.
وی گفت: در چند سال گذشته از ۳۵۰ هزار هکتار مناطق فوق بحرانی کانون ریزگرد در استان خوزستان، ۲۴۰ هزار هکتار با نهالکاری، بوتهکاری، قرق و مرطوبسازی تثبیت شد و امیدواریم در چند سال آینده بتوانیم کل ۳۵۰ هزار هکتار از زمینهای فوق بحرانی در خوزستان را مدیریت کنیم و بعد از آن به سراغ مناطق حاد و بحرانی برویم.
وی تصریح کرد: در یک میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار از زمینهای استان خوزستان طرح کاداستر اجرا شده است و با توجه به تاکید رئیس جمهور بر مبارزه با فساد، این موضوع در حال انجام است و امیدواریم تا پایان دولت یازدهم این موضوع را به طور کامل به انجام برسانیم.
استاندار خوزستان در خصوص روند طرح بیابانزدایی افزود: امیدواریم بیابانزدایی آنگونه که حق مردم شریف استان خوزستان است انجام شود تا زندگی و امکان زیست بهتر را برای مردم فراهم کنیم.