شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۰۴۵۴۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۶
براستی آیا غلامرضا شریعتی، مهره م.ک بود؟!
شوشان - محمد سرکوهکی :
کمی از فجایع  این دوره ننگین برایتان می نویسیم:
این نوع مدیریت در این منطقه حساس مرزی ، سبب بحران های سیاسی امنیتی شد
از بحران های مديريتی و اشكال  بكارگيری افراد بی تجربه، به بهانه جوان گرایی ، آنهم در برخي مديريت ها  آنهم با وجود افراد مجرب، تداوم رابطه رفاقت و باند گرایی و بده و بستان منفعتی و آينده نگرانه صرفا به منظور حفظ موقعيت خويش و نه ايجاد سيستم كارآمد ، معطل ماندن و فلج شدن تدريجی بدنه اجرايی دستگاه هاي اداری، تا بحران هاي قطع مكرر آب و برق، خصوصا در مناطق حاشيه نشين  و پر جمعيت، بحران قطع آب آبادان و خرمشهر و دیگر نقاط استان، بحران ریزگردهای طاقت فرسا تا بحران مسمومیت های شدید ناشی از آب شرب ناسالم، تا خودکشی های مکرر جوانان در جای جای استان، تا عدم اشتغال جوانان، تا بحران انتقال آب کارون  تا بحران هاي كارگری و  مالی و اختلاس بانكی  تا عدم مدیریت بحران سیل خوان مان سوز سال ۱۳۹۷ تا بحران فاضلاب اهواز و ... و بحران های سياسی و امنيتی و مالی (وثیقه گذاشتن برای مدیر عامل متخلف منطقه آزاد اروند و همراهی با آن) ، در دو سه سال اخیر وضع نگران كننده ای در خوزستان ايجاد نموده است. 
مُد گسترش‌ ِ مشاوران بی حد و  بي قاعده و اكثرا بی خاصيت در ميان برخی مديران استانی  ، آنهم نه به عنوان ابزاری برای ارتقاء كارآمدی سيستم، بلكه به عنوان ابزار پاداش به حاميان و يا اسكات منتقدان، در حال فراگيری و  روشی  برای حفظ موقعيت برخی مديران گرديده است. 

از نظر سياسي - اجتماعي تا كنون هيچ انتخاباتی (انتخابات شورای شهرسال ۱۳۹۴ اهواز و برخی شهرها و ریاست جمهوری ) در استان ، تا به اين حد با اعتراضاتِ مردمی و با ابهام و اشكال برگزار نشده است.  اگر چه انتخابات توسط مديران دولت  برگزار شده است، اما نمی توان از واقعيت ها چشم پوشی كرد و زبان به انتقاد نگشود. هنوز هم نتيجه انتخابات شورای شهر پنجم اهواز مورد نارضایتی اذعان عمومی می باشد.

توسعه استان صرفا  با دادن  وعده های بی اعتبار و سفرهای شهرستانی، محله ای (کپی از دولت قبل) و بازدیدهای شبانه که مردم حضور ندارن و ترس از مواجعه با مردم در آن وجود دارد يا  سرازير شدن  بودجه  به خوزستان انجام نخواهد شد و زخم های خوزستان التيام نخواهد يافت. 
بودجه زياد در صورت فقدان  سيستم مدیریتی كارآمد ، آفت زا و فساد انگيز  هم خواهد بود. 

برای پيش گيری از فساد مالی ، آنچنان كه  امروز در برخی از نهادها شاهد آن هستيم ، ضرورت شفافيت و نظارت بر كليه قراردادهای مالی و مزايده ها و مناقصه ها  و شيوه تخصيص اعتبارات استانی از سوی مردم و رسانه هاو نهادهای نظارتی بيش از گذشته احساس می شود. 

همچنين  بايد از سفارش و اعمال‌ ِ  فشار در سپردن فعاليت هاي اقتصادی به پيمانكارانِ خاص ، توسط مسولان  ، جلوگيری نمود . رسانه های مستقل ، بيشترين نقش در اين سالم سازی را می توانند داشته باشند. 
راستی جناب استاندار بودجه ی تکمیل فاضلاب در سال ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ و ۹۹ کجا رفته است؟!.

راستی آقای شریعتی پول های اسدبیگی که ادعا دارد به شما داده کجا رفته است؟!

بحران های کارگری در هفت تپه و اختلاص های متفاوت در پتروشیمی ها و پالایشگاه ها و ...

باج به نمایندگان برای بقا خود

این گوشه ای از دوران فاجعه بار شریعتی بود

در ادامه بیشتر از این دوران می نویسیم

در پایان در آینده بیشتر خواهم نوشت....

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار