اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
آخرین اخبار
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۰۷۰۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۰
شوشان - داود مدرسی یان:

۱/ مبنای قانونگذاری چنانچه حق و عدالت نباشد آن قانون هیچ ارزشی ندارد. قانون ‎#رسیدگی به اموال_مسؤلین» بیش از ۱۵سال است که بین مجلس شورای اسلامی وشورای نگهبان و مجمع تشخیص دست به دست می شود!

‏۲/ مسئله ای بدیهی و حق مردم را چنان پیچیده و اسیر ماده و تبصره کرده اند که نتیجه ای جز ضرر و زیان برای مملکت اسلامی و بدبینی و بی اعتمادی مردم به همراه نداشته است.
قانونی که می رفت به نقطه قوت نظام تبدیل گشته و جلوی هزاران جرم و فساد و رشوه و تخلف را بگیرد..

‏۳.. و گرهی از گره اقتصاد کشور باز کند ظاهراً بناست بلای جان آمران به معروف و ناهیان از منکر و مطالبه گران شود تا متخلفان و مفسدان!

یکی از موادی که حضرات مجمع تشخیص مصلحت سال۹۴ دراین قانون گنجانده اند و مصداق ترجیحِ مصلحت خواص ومدیران به مصلحت اسلام و مردم است، ماده ای است که..

‏۴/مطابق آن افشای اطلاعات مربوط به دارایی‌هایی مسئولین ممنوع شده و مجازاتی نیز برای افرادی که مبادرت به این کار کنند تصویب شده! چه عمداً چه سهواً!

یکی از مسئولین هم در حمایت از این مصوبه گفته بود: «اینکه رسانه‌ها بنویسند مسئولان چند جفت کفش و خانه دارند، مقتضی نیست!»

‏۵/صادق زیباکلام هم نوشته بود: « اینکه در ابتدا افراد اموال خود را اعلام کند یعنی شما به این افراد اطمینان و اعتقاد ندارید و همانند گشتن جیب آن‌ها است، به‌طور مثال فرض کنید فردی به سایت الف می‌آید و شما در نهایت جیب وی را بگردید که به نظر بنده این توهین بزرگی است.»


‏۶/ با روی کار آمدن مجلس یازدهم انتظار این بود هرچه سریعتر طرح شفافیت اموال و دارایی ها و آرای نمایندگان مصوب شود اما نشد، حالا هم شنیده ها حاکی از آن است که قانون رسیدگی به لیست اموال مسئولین به مجلس بازگشته تا در مجلس نیز بررسی و تصویب شود.

‏۷/ ظاهراً این قانون در کمیسیون قضایی مجلس یازدهم هم تایید شده!! برای اینکه بدانیم این چنین مصوبه ای خلاف حق و عدالت و خلاف اسلام است باید سیره حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) را به یاد بیاوریم:

‏۸/ازامیرالمؤمنین(ع) نقل است که حضرت به مردم کوفه فرمودند:«وقتی وارد شهر شما شدم با این شتر و اثاثیه و وسایل بودم که هنوز از آن استفاده میکنم واگر هنگامی که از شهر ودیار رفتم،با چیزی غیر ازاین‌ها باشد،پس من جزء خائنین هستم.»(مناقب آل أبی طالب علیهم السلام (لابن شهرآشوب)،ج 2،ص 98)

‏۹/ببینید حضرت امیر چگونه به صراحت می‌گویند اگر اموال من بعد از مسئولین بیشتر از قبل از مسئولیت باشد که با تخلف... اضافه شده باشد خائن هستم!مردم از کجا باید بدانند که اموال بیشتر شده یا کمتر؟این یعنی قبل ازمسئولیت، مردم از میزان دارایی‌های حضرت مطلع بودند.

‏۱۰/بعد از شهادت حضرت امیر(ع) نیز امام حسن مجتبی(ع) در مسجد کوفه به پاخاست و فرمود: «به خدا که او از مال سفید و سرخ دنیا، جز هفتصد درهم که آن هم از عطایش (صدقات و انفاقاتی که حضرت داشتند) زیاد نیامده بود و می‌خواست با آن پول هم خدمتگزاری برای خانواده‌اش بگیرد.»(الکافی، ج 1، ص 457)

‏۱۱/از این روایت میتوان برداشت کرد که امام حسن(ع) اعلام اموال باقی‌مانده ازامیرالمؤمنین را کاری درست و خوب می‌دانسته‌اند که به‌صورت عمومی ودرمسجد اقدام به این کار کرده‌اند و شاید هم براساس توصیه‌های امیرالمؤمنین(ع) درزمان حکومتشان بوده است که امام حسن(ع) اقدام به این کار کرده‌اند.

‏۱۲/آقایان گاهی کاری می کنند که جامعه را از اصلاح ناامید می کنند! اگر عرضه کار ندارید اگر عرضه امیدوار کردن مردم را ندارید، اگر اراده برخورد با مفاسد و تخلفات و ... را ندارید لاقل همراه فساد و تخلف و رشوه ... نشوید و قوانین ضدعدالت و ضدمردم را تصویب نکنید!

‏۱۳/ آقایان توجه ندارند که این چندصباح مسئولیت به برکت نام و رسم علی بن ابی طالب به آنها رسیده وگرنه در زمان طاغوت به آنان گوسفند هم نمی دادند که به چرا ببرند! پس بهتر است به سیره علی عمل کنند نه به منش معاویه!
نام:
ایمیل:
* نظر:
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار