شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۱۲۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
شوشان ـ مجتبی حلالی: موضوع واگذاری زمین های خاکی و چمن مصنوعی محلات مطابق با قانون مصوب شده باید به پیشکسوتان، مربیان و ورزشی های مناطق، اجرا شود. البته طبق قانون مسوولین معاونت فرهنگی شهرداری کلانشهر اهواز این اختیار را دارند که با تشخیص خود نیمی از زمین ها را با انتخاب خود به افراد معتمد نیز واگذار کنند.

شوشان ـ مجتبی حلالی :

موضوع واگذاری زمین های خاکی و چمن مصنوعی محلات مطابق با قانون مصوب شده باید به پیشکسوتان، مربیان و ورزشی های مناطق، اجرا شود. البته طبق قانون مسوولین معاونت فرهنگی شهرداری کلانشهر اهواز این اختیار را دارند که با تشخیص خود نیمی از زمین ها را با انتخاب خود به افراد معتمد نیز واگذار کنند.

اما در گفتگو با برخی از ورزشی ها و مسوولین ورزش محلات می توان دریافت که این قانون رعایت نمی شود و غریب به یقین زمین ها به افراد غیر متخصص و منطبق با سلیقه و انتخاب آنها واگذار شده است.

آنچه که در این میان بعنوان حلقه مفقوده باقی می ماند اما موضوع استعدادهایی است که در سطح محلات بعضا سوخت می شوند و اهل فن و متخصصی وجود ندارد که شناسایی کرده و به سطوح بالاتر باشگاهی در استان معرفی کند.

استان خوزستان در ورزش فوتبال همواره سرآمد استعدادهای ناب بوده و هست. با همین استعدادهای خیابان و محلات بود که استقلال خوزستان بعنوان قهرمانی لیگ برتر دست یافت. تیمی که تماما بومی بسته شده بود و از بازیکنانی ناشناخته بهره می برد. و یا فولاد و صنعت نفت آبادان و ... این نوجوانان و جوانان باید در فضایی فعالیت کنند که احتمال شناسایی برای پیشرفت و ورود به سطوح بالاتر توسط افراد متخصص و پیشکسوت فوتبال وجود داشته باشد.

رییس ورزش محلات منطقه 8 کلانشهر اهواز با اشاره به موضوع واگذاری زمین های خاکی و چمن مصنوعی به مربیان و متخصصان فوتبال گفت: این منطقه از 6 زمین خاکی و 8 زمین چمن مصنوعی برخوردار است که طبق قانون می بایست بر اساس مزایده و با رعایت قوانینی همچون برخورداری متقاضیان از تخصص فرهنگی و ورزشی برای مدیریت زمین ها واگذار شوند.

محمود خلیف پور اظهار کرد: جلسات متعدد با مسوولین مروبطه در معاونت فرهنگی شهرداری کلانشهر اهواز برگزار شد و در این جلسات مقرر شد واگذاری زمین ها با رعایت عدالت انجام پذیرد. همچنین یکی از مهمترین مفاد مصوب شده در این جلسات واگذاری زمین ها به ورزش محلات نیز بوده، که تا کنون و پس از گذشت نزدیک به 2 سال همچنان انجام نشده است.

وی می گوید: در جلسه ای که برگزار شد 10 زمین تعیین را برای واگذاری معرفی کردند و یکی از این زمین ها مربوط به منطقه 8 واقع در صد دستگاه باهنر بود. ولیکن علیرغم همه پیگیری های که شد، نه مصوبه اجرایی شد و نه توجهی به نامه نگاری ها و درخواست های شورای ورزش محلات صورت گرفت.

خلیف پور با بیان اینکه هیچ مجموعه ورزشی در منطقه 8 دارای قرارداد با شورای ورزش محلات نبوده است، گفت: درحال حاضر 25 تیم در شورای ورزش محلات منطقه 8 کلانشهر اهواز دارای 25 قرارداد شده اند، این تیم ها طی 2 سال اخیر در بیش از 12 جام شرکت کرده اند که کلیه هزینه های برگزاری مسابقات نیز بصورت شخصی و بر اساس علاقه به ورزش محلات و استعدادیابی تامین و برای هدایا و جوایز صرق شده است.

وی همچنین از عدم حمایت های معاونت فرهنگی به شورای ورزش محلات خبر داد و گفت: طی این سالهایی که در این حوزه فعالیت داشته و دارم، همواره اهالی ورزش محلات همه هزینه ها را متقبل شده و هیچ گاه حمایتی از سوی معاونت فرهنگی شهرداری وجود نداشته است، البته چنین انتظاری هم نداریم، فقط همه درخواست ما رعایت عدالت و قانون در واگذاری زمین های خاکی و چمن مصنوعی بوده و توقع مان بوده افرادی در مسند مسوولیت زمین ها قرار گیرند که ورزشی بوده و در استعدادیابی فعالیت کنند. همچنین نسبت به دریافت هزینه های گزاف از ورزش دوستان نیز پرهیز کنند.

رییس شورای ورزش محلات منطقه 8 اهواز با اشاره به میزان درآمدهای شهرداری منطقه 8 گفت: این منطقه درآمدهای بالایی دارد. بزرگترین شرکت های صنعتی در این منطقه حضور دارند. ولی متاسفانه هیچ گاه به ورزش منطقه توجهی نشده است. حتی برای تسطیح زمین خاکی مانند صد دستگاه هم کمکی نشد و همه هزینه آن توسط بنده و دو تن از خیرین منطقه تامین شد. جالب آنکه برخی تیم ها تصور کردند هزینه تسطیح زمین را از شهرداری گرفته ایم و برای مان ناراحتی هم بوجود آمد، اما بعدها متوجه شدند که همه هزینه های زمین توسط خودمان تامین شده و شهرداری هیچ حمایتی نکرده است.

خلیف پور با اشاره به تشکیل کانون های فرهنگی توسط معاونت فرهنگی و ایجاد دو دسته گی میان تیم های فوتبال محلات گفت: اینکه کانون های فرهنگی تشکیل شده و فعالیت فرهنگی دارند بسیار خوب است. بودجه های مورد نیاز هم در اختیارشان قرار می گیرد و حرفی نیست. اما اینکه برخی تیم ها به سمت این کانون های فرهنگی فرستاده شده اند مشکل ساز شده است. در صورتیکه کانون های فرهنگی وظیفه و رسالتشان کاملا مشخص است و می بایست در حوزه فرهنگ و اجتماع تلاش کنند. چراکه تخصص اصلی شان دقیقا فعالیت های فرهنگی و اجتماعی است. اما ورود این کانون ها در ورزش فوتبال محلات بواقع غیر کارشناسی است و منجر به دو دسته گی میان اهالی ورزش شده است.

وی اظهار کرد: هر دو در حال خدمت هستیم. هم شورای ورزش محلات و هم کانون های فرهنگی. ولیکن بنظر می رسد در حمایت هایی که معاونت فرهنگی موظف به انجام شان بوده، عدالت رعایت نمی شود. و شورای ورزش محلات تا کنون هیچ حمایتی نشده است. نه در تامین منابع مالی و نه در واگذاری زمین های خاکی و چمن مصنوعی.

خلیف پور تصیح کرد: در برخی مناطق مانند حصیرآباد سطح فوتبال بسیار بالاست و بزرگان و پیشکسوتان ورزش این منطقه مسابقات در قالب لیگ برگزار می کنند. در چنین سطحی بی شک استعدادهای درخشانی وجود دارد که الزاما باید مورد حمایت قرار گیرند. حمایت های بزرگان و مسوولین بدون تردید آینده این استعدادها را می تواند تضمین کند. تشخیص چنین استعدادهایی نیز برعهده کسانی است که فوتبال را بصورت تخصصی می شناسند و تجربه کرده اند. کانون های فرهنگی و سایر افرادی که کمترین سابقه ای در بحث فوتبال محلات داشته اند، قطعا نمی توانند راه را برای پیشرفت آنها هموار کنند.

رییس شورای ورزش محلات منطقه 8 اظهار کرد: همین منطه بزرگان و پیشکسوتانی دارد که سالها در فوتبال محلات تلاش کرده اند. بی هیچ دستمزد و هیچ چشم داشتی. همین افراد همواره تبعیض و بی عدالتی هایی را دیده اند که از ورزش محلات فاصله گرفته اند. بارها سعی در اتحاد و همدلی داشته ایم تا از این طریق برنامه ها و درخواست هایمان را انجام دهیم. ولی همین بی توجهی ها سبب شد تا خانه نشین شوند و انگیزه شان را از دست بدهند.

وی بیان کرد: نبود امکانات، عدم توجه به درخواست های اهالی ورزش و شورای محلات، عدم رسیدگی به زمین ها و از این دست موارد برای ورزش محلات کافی است. زمین ها را سر و سامان بدهند واقعا نیازی دیگر به هیچچیز نداریم. مسوولین فقط زمین ها را سر و سامان بدهند اهالی ورزش محلات دیگر چیزی نمی خواهند. خود ورزشی ها به بهترین شکل کار را ادامه می دهند. چراکه دلسوزی و تخصص کافی را دارند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار