امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
سید شریف حسینی بیان داشت: مقتدایی استان را خوبی می شناسد و سال ها با مردم این استان زندگی کرده و با مشکلات و دغدغه های آن بیگانه نیست. خوشبخانه در زمینه انتصاب مقتدایی نماینده ولی فقیه در استان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، روحانیون، نخبگان و ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در استان متفق القول بودند.
به گزارش شوشان ، این عضو مجمع نمایندگان خوزستان به انتصابات
اخیر استاندار خوزستان اشاره کرد و گفت : انتصاب مدیران و معاونین استانداری از اختیارات
قانونی استاندار خوزستان می باشد. مهم آن است که استان از شرایط فعلی خارج شود و فضای
کار و تلاش و همدلی در استان شکل گیرد تا زمینه رضایت مندی بیشتر مردم از مسئولان ارتقاء
یابد.
حسینی به ملاک انتصاب مدیران استان اشاره کرد و گفت: تجربه، تخصص، توانمندی، پاکدستی و داشتن صلاحیت های فردی می بایست در انتصاب مدیران در استان لحاظ شود. نام این مدیر چه کسی باشد اهمیتی چندانی ندارد.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انتصاب مدیران استان جزو اختیارات بدیهی استاندار است و در این خصوص هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد. اما اینکه استاندار خوزستان در این فرآیند مایل به مشورت با نمایندگان مجلس و یا سایر گروه های مرجع در استان باشد یا خیر منوط به دیدگاه اوست. هیچ گروه و یا فردی نمی تواند در بحث انتصاب معاونین و یا مدیران استانداری بر استاندار خرده بگیرد. آنچه اهمیت دارد این است که معاونین و مدیران استان از میان بهترین ها انتخاب شوند. حسینی ادامه داد : منتقدین به انتصاب مدیران نباید به این بهانه تمامی مشکلات استان را به استاندار منتسب کنند و همچنین موافقین نیز نباید به بهانه دفاع از انتصابات استاندار در حمایت از او دچار افراط شوند.
حسینی یادآور شد: لزوما معنای تعامل گماردن مدیران مورد دلخواه فلان فرد و یا گروه خاص نیست. بگذاریم استاندار از اختیارات قانونی خود استفاده کند. در شرایط فعلی باید فرصت و زمان لازم را برای تغییر و تحولات به استاندار داد. حسینی یادآور شد : البته در انتصاب فرمانداران شهرهای استان جلب نظر نماینده مجلس می تواند در پیشبرد امور آن شهر تسریع بخشد. در این زمینه همیشه تعامل با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی امری متعارف بوده است.
وی به بازدیدهای درون استانی استاندار از شهرها و محلات مختلف اهواز و استان اشاره کرد و گفت : بازدید از محلات، بخش ها، شهرها و روستا ها از سوی استاندار برای در جریان قرار گرفتن آخرین تحولات و مشکلات مردم آن منطقه امری پسندیده و ارزشمند است به شرطی که در این سفرها به ارائه آمار و اطلاعات مدیران اکتفا نشود و مستقیما دیدگاه های شهروندان نیز گرفته شود. طرح مشکلات از سوی مردم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نباید سیاه نمایی تلقی شود. یکی از ساز و کارهای حل مشکلات بیان مشکلات به شکل واقعی و ملموس و انتقال آن به مدیریت ارشد استان است.
سید شریف حسینی در ادامه این گفتگوی اختصاصی به آغاز بکار رسمی شهردار منتخب اهواز اشاره کرد و گفت : با معارفه شهردار اهواز، سید خلف موسوی به عنوان منتخب شورای چهارم اهواز رسما کار خود را در شهرداری آغاز خواهد کرد. اعضای شورای شهر اهواز منتخبان مردم هستند و باید از انتخاب منتخبان مردم حمایت و پشتیبانی کرد. همه مسئولان و شهروندان باید شورای شهر و شهردار منتخب آن را در انجام وظایف محوله و پیشرفت کلانشهر اهواز یاری کنند. هر فردی دارای نقاط ضعف و قوت است مهم آن است که با هم افزایی بتوان بر مشکلات فائق آمد.
وی گفت: اساس کار شورایی بر اختلاف سلیقه و نگرش بنا نهاده شده است و قرار نیست مجموعه ای که حاصل انتخاب سلایق و گرایش های مختلف هستند در همه مسائل هم نظر باشند اما باید همه در رسیدن به هدف که همان خدمت به مردم و رفع نیازها و دغدغه های آنان است همدل و همسو باشند. حسینی به مباحث اخیر شورای شهر اهواز در خصوص ارائه تسهیلات خودرو به اعضای شورای شهر اهواز اشاره کرد و گفت : باید اجازه داد این مساله فرآیند قانونی خود را طی کند. با بزرگ نمایی و پرداختن به مسائل حاشیه ای مشکلات مردم حل نمی شود. قانون فرمانداری اهواز را ناظر بر مصوبات شورای شهر می داند و در این مورد نیز باید اجازه داد در این زمینه قانون فصل الخطاب قرار گیرد.
سید شریف حسینی گفت: باید به شورای شهر و شهرداری اهواز در ایجاد فضای کار و تلاش و برقراری آرامش کمک کرد. شورای شهر برای اجرای مسئولیت و وظایف خود به یک فضای دوستی و همدلی و وحدت نیاز دارد. پرداختن به مسائل حاشیه ای شورای شهر را از این مسیر دور می کند.
حسینی ضمن تقدیر از نگاه فراقومی اکثریت اعضای شورای شهر اهواز گفت : شورای شهر اهواز با انتخاب شهردار منتخب نشان داد با تفکر قومیت گرایی مخالف است و همدلی و وحدت را شرط اساسی برای رفع چالش های موجود شهر می داند. اینکه 14 نفر از اعضای شورای شهر که اکثریت آنان از قوم دیگر هستند شهرداری را از میان قوم غیر از خود انتخاب می کنند اقدامی در خور تقدیر و ستایش است. وی بیان داشت: اگر این داستان معکوس نیز بود باز هم از این اقدام حمایت و تقدیر می کردم. رسانه های استان باید بیش از این در این زمینه فعالیت می کردند و زوایای این اقدام مبارک را برای شهروندان تبیین می کردند. حسینی بیان داشت : باید برای تامین مصالح و منافع همه مردم استان از هر قوم و سلیقه ای تلاش مضاعف کرد. لازم می دانم به عنوان نماینده مردم اهواز از این اقدام شورای شهر را تحسین کنم.
باید به همه ثابت کنیم که آمده ایم بدون در نظر گرفتن قوم و نژاد وگرایشات سیاسی تنها به کار و تلاش و همدلی بیاندیشیم. راه پیشرفت و حل مشکلات استان از مسیر همدلی و وحدت می گذرد و لاغیر. حسینی گفت: باید به خرد جمعی احترام گذاشت و نگاه های قومی و حزبی را کناری نهاد و به اعتدال و میانه روی در همه امور اندیشید.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی همچنین بر رعایت عدالت استفاده از ظرفیت های اصول گرایان و اصلاح طلبان در مدیریت استان تاکید کرد و گفت: گفتمان اعتدال نیز جز این حکم نمی کند. هر اقدامی که موجبات رضایت مندی شهروندان را فراهم کند قابل تقدیر است.
حسینی گفت : حال که در آغاز کار استاندار خوزستان و شهردار اهواز قرار داریم بیاییم با وانهادن اختلافات سیاسی و اجتماعی شکاف های موجود را ترمیم کرده و فضای آرامش توام با کار و تلاش را برای رفع چالش های موجود در استان ایجاد کنیم. حسینی تاکید کرد : فضای آرامش همراه با عزم کار و تلاش در استان بوجود آمده است و مردم دل به آینده روشن برای استان دوخته اندو با حاشیه سازی و پرداختن به مسائل کم اهمیت این فضای را مکدر نکنیم.در صورت اهمال و سستی کردن در این راه، مردم هیچگاه ما مسئولان را نخواهند بخشید