خوزستان از نظر منابع طبيعي و تخصصي و نيروي انساني از ظرفيتهاي بالايي برخوردار است اما براي استفاده از اين ظرفيتها ابتدا بايد ساختار مديريتي استان اصلاح شود. در حالی که همه زیرساختهای لازم برای رشد و توسعه در استان آماده است اما مديريتي که بتواند اين ظرفيتها را بالقوه كند، وجود ندارد و استفاده از مديران پشت ميزنشین پروازي و فاقد برنامه موجب عذاب مردم خوزستان شده است. از جمله مشکلات پيش روي مديران پروازي را مي توان سردرگمي و بلاتکليفي ارباب رجوع و کارکنان سازمان مربوطه، ماموريت هاي مکرر با هدف مراجعه به محل کار و تحميل بار مالي به دستگاه مربوطه و دولت، تفويض اختيارات غيرقانوني به زيردستان براي حل و فصل امور در غياب مديران، عدم دسترسي بموقع به مدير در حوادث، خستگي ناشي از رفت و آمد مکرر و تاثير منفي در روند کيفي و کاري مديران است.
مدیرانی که شاید به دلیل داشتن شغلهای مختلف به قول خودشان وقت سر خاراندن ندارند و برخی از کارهای خود را با بی دقتی و یا اختصاص زمان و توجه کمتری به آن، انجام میدهند. با توجه به اینكه انتخاب معاونان جدید توسط استاندار کلید خورده، مردم و دلسوزان استان خواستار انتخاب مدیران بومی و پرهیز استاندار از مدیران پروازی است. متاسفانه اين مدیران پروازي با بی توجهی به استان محل خدمت خود قدرت اجرایی آن چنانی در مقابله با برخی از ناملایمات و مشکلات ندارند و این امر مشکلات زیادی را در طول سالهای گذشته در خوزستان ایجاد کرده است.
لازم است مسئولان ضمن پرهیز از صرف هزینه های گزاف برای مدیران پروازی که چندان همتی در آنان برای پیشرفت استان دیده نمی شود نیم نگاهی نیز به ظرفیت های استانی داشته باشند. عنايت به اين مسئله لازم است كه خوزستان از لحاظ شاخص های توسعه جزو استان های کمتر توسعه یافته است و انتظار مردم این است که مدیران برای تحقق رشد و توسعه در محل خدمت خود حضور فیزیکی بیشتری داشته باشند.
در پايان جای طرح اين سوال باقی است که مديران پروازي در کجا و به چه واسطه هایی تاييد مي شوند؟
كه یا در اينجا ساكن شود یا عذرش را بخواهند. اقاى استاندار كه خودش با اداره اى كارى ندارد كه پشت اتاق مديران بماند مردم كه براى انها مهم نيستند صداى ما هم بجايي نمی رسد
هزينه بليط و غيره ميشود كدام مدير بهاى بليط ها را از جيبش مى دهد