شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۴۹۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲
نشست خبری مهندس صادقی مدیرعامل توسعه نیشکر و صنایع جانبی حاشیه های مختلفی داشت که در ذیل می آید :
در ابتدای این نشست حسین محمدزاده مسئول روابط عمومی این شرکت نکاتی در خصوص ظرفیت استان و لزوم بالفعل کردن پتانسیل ها ذکر کرد و گفت که خوزستان در تولید شکر حرف اول را در کشور می زد اما متاسفانه بازار شکلات، بستنی و ... که مواد اولیه و اصلی آن در خوزستان تولید می شود در انحصار استان هایی همچون تبریز و شیراز و ... است.

 مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در این نشست گفت که این شرکت تبدیل به مرغ عزا و عروسی شده است و هر جا که مشکلات زیست محیطی باشد بر گردن این شرکت می اندازد و هر جا نیز تعریفی از پتانسیل های استان شود این شرکت در راس قرار می گیرد. وی گفت که نیشکر خود قربانی شوری آب است و از این رهگذر صدمات فراوانی به تولیدات وارد شده است.

 وی این را هم گفت که علت اصلی شوری آب کارون سد گتوند است. میزان شوری آب مورد استفاده در محدوده شرکت هفت‌تپه یک‌هزار میکروموس است در حالی که آب مورد استفاده در جنوب اهواز 2500 تا 3 هزار میکروموس و به عبارتی شوری آب در هفت‌تپه 2.5 برابر جنوب اهواز است

comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
comment
comment
مجید صالحی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
comment
0
0
comment سلام ، قربانت گردم شوری آب در هفت تپه کمتر از جنوب اهواز است لذا اشتباه نوشته اید و اصلاح بفرمایید هر چند این آمار و ارقام از بس که نوشته شده اند لوث گردیده و اهمیتی برای کسی ندارد
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار