شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۵۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۷
شوشان - سرویس کسب و کار : رئیس اتحادیه صنف میوه و تره بار اهواز در رابطه با سابقه کاری خود در اتحادیه گفت: 14 سال در این عرصه فعالیت دارم زمانی که وارد این شغل شدم یک دوره معاون اتحادیه بودم و دوره های بعدی به عنوان رئیس اتحادیه منصوب شدم.
عبدالرضا جمالی پور گفت: رشته هایی همچون میوه و تره بار، سبزیجات ، خرما، ترشی تحت پوشش اتحادیه صنف میوه و تره بار هستند .
وی در رابطه با مهم ترین اقداماتی که برای ساماندهی اتحادیه صورت گرفته گفت: طی مدت کاری خود همیشه سعی مان بر این بوده تا ارتباط مستقیم با اعضاء اتحادیه داشته باشیم و با گردآوری اعضاء در رابطه با حاشیه های بیروی و مسائل کاری از جمله مشکل ما دستفروشان ، گرانی های بی رویه که منجر به فشار تورم می شوند با اعضاء در میان می گذاریم و همه تلاش مان مهار تورم بوده است.
وی تاکید کرد: ما توانسته ایم در طی 3 الی 4 سال گذشته دست واسطه ها و دلالان میوه را که بصورت مستقیم در میادین میوه و تره بار فعالیتشان پر رنگ شده بود کوتاه کنیم ولی متاسفانه به دلیل نبود ارکان خاص نمی توان بصورت مستقیم واسطه ها، دست فروشان را کنترل کرد.
رئیس اتحادیه صنف میوه و تره بار اهواز افزود: با در نظر گرفتن صادرات و کنترل و سازماندهی آن می توانیم بار گرانی و فشارهای گرانی که بر دوش مردم خوزستان است به حداقل برسانیم.
جمالی پور ادامه داد: یکی از ویژگی های ایران در بخش کشاورزی تولید میوه و تره بار 4 فصل بودن است که در استان خوزستان یکی از شهرهایی که به معنای واقعی از این ویژگی بهره مند است شهرستان دزفول می باشد بنابراین این شهر می تواند جوابگوی کلیه نیازهای استان خوزستان باشد.
وی همچنین از سود 30 الی 40 درصدی این صنف بر روی محصولات خود خبرداد.
ایشان با بیان اینکه دستفروشان معضل بزرگ استان محسوب می شوند گفت: به دلیل زیادی مناطق حاشیه نشین در شهر و روی آوردن این قشر به شهر در ابتدا دست فروشی و به سمت فروش میوه و تره بار روی می آورند . بزرگترین عواملی که باعث ضربه خوردن به این صنف شده دستفروشان شد که منجر به تعطیلی برخی مغازه های اعضاء اتحادیه شده است ناگفته نماند سازمان شهرداری و اجرائیات همکاری لازم را با این اتحادیه داشته اند اما در حد مطلوب نبوده است.
رئیس اتحادیه میوه و تره بار اهواز در رابطه با مهمترین حضور تعاون نظام صنفی افزود: مشکلاتی در قانون نظام صنفی وجود دارد که از طریق مجلس و مقامات ذیربط یکی پس از دیگری قابل حل شد : مشخص کردن پروانه کسب یکی از مهمترین اقدامات بوده است که قانون برای اجرای این قبیل اقدامات دست فعالان را باز گذاشته و در واقع از مجازات قانون برداشته شده است.
وی افزود: در صورتیکه از سوی مجلس امسال این اقدامات صورت گرفته است و به تصویب رسیده اما هنوز اجرایی نشده است .
ایشان در پایان افزود: تامین سرانه اتحادیه ها می توان از طریق صادرات اقلام بر اتحادیه های مربوط تامین کند دادن سرانه به اتحادیه ها طرحی است که از طریق شورای اصناف نیز برداشته شود. عمده ترین کار دولت بردوش اصناف و بازار است اگر بتوانیم دادن سرانه به اتحادیه ها  را اجرایی کنیم کمک بزرگی در حق مردم و اعضاء اتحادیه داشته ایم وی اظهار کرد : هدف اصلی ما این است که شاعر گرانی را از دوش مردم کم کنیم و مشکلات و شعارهای بیگانه ها را تحت فشار قرار ندهند. 
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار