دکتر 'منصور رامی' پزشک خرمشهری که با انجام پنج هزار جراحی در دوران هشت سال دفاع مقدس رکورد دار جراحی در جهان لقب گرفته ، با تعلق خاطر و عشق به خاطرات جبهه و جنگ تاکنون نیز در این شهر به مداوا و جراحی بیماران می پردازد.
به گزارش ایرنا دکتر رامی متولد خرمشهر به سال 1316 است که بعد از اتمام دوره ابتدایی و دبیرستان برای ادامه تحصیل به کشور آلمان سفر کرد و در سال 1353 تخصص پزشک جراح عمومی گرفت.
وی پس از فارغ التحصیل شدن به زادگاه خود خرمشهر بازگشت و در بیمارستان نیروی دریایی این شهر مشغول به کار شد.
این پزشک جراح که از وی به نام رکورد دار جراحی در جهان نام می برند در گفت و گویی صمیمی با خبرنگار ایرنا برگی از خاطرات خود در دوران دفاع مقدس را گشود و اظهار داشت: در تاریخ 31 شهریور ساعت هشت و 30 دقیقه صبح اعلام شد تمام پزشکان شهر برای مداوای احتمالی مجروحان به بیمارستان ولی عصر(عج) مراجعه کنند و من نیز با توجه به این که از جراحان آن زمان بودم به این بیمارستان مراجعه و پس از توقف چند ساعته به بیمارستان فارابی عزیمت کرده و در این بیمارستان خصوصی مشغول به خدمت شدم.
وی افزود: پس از آغاز جنگ و بمباران متجاوزان عراقی مجروحان زیادی از شهرهای خرمشهر و آبادان به بیمارستان منتقل می شدند و ما از هیچ کوششی برای مداوای آن ها دریغ نمی کردیم و مجروحانی که نیاز به درمان بیشتری داشتند را به شهرهای مجاور منتقل می کردیم.
دکتر رامی با اشاره به انتقالش از آبادان به ماهشهر در بیستم مهرماه 1359 از طرف نیروی دریایی گفت: مجروحان زیادی به بیمارستان ماهشهر اعزام می شدند و شبانه روز مشغول به جراحی مجروحان بودم به گونه ای که وقتی برای خوردن و استراحت نیز نداشتم.
وی جراحی شکم یک مجروح عراقی را یادآور شد و افزود: یک شب یک مجروح عراقی را برای عمل جراحی شکم نزد من آوردند و من با توجه به سوگندی که برای نجات جان بیماران خورده بودم، شکم وی را جراحی و سپس به اهواز اعزام کردم.
رکورد دار جراحی در جهان اظهار داشت: تا اواخر بهمن ماه سال 59 در ماهشهر بودم و پس از بازدید وزیر بهداشت و درمان وقت، من و دیگر پزشکان از وی درخواست یک ماه استراحت کردیم که موافقت کرد و پس آن سالانه یک ماه مرخصی به پزشکان داده می شد.
وی افزود: در دوران دفاع مقدس در شهرهای اهواز، شوشتر، مسجد سلیمان، آبادان، ماهشهر و حتی جبهه مهران در بیمارستان ها مجروحان را سرپایی درمان و جراحی می کردیم و مجروحانی که حال وخیمی داشتند به بیمارستان های شهرهای بزرگ اعزام می کردیم.
دکتر رامی با اشاره به انجام پنج هزار جراحی در دوران دفاع مقدس گفت: منزل مسکونی من در دوران مقاومت 45 روزه بمباران و در آتش سوخت و خانواده ام به تهران و سپس آمریکا عزیمت کردند و اکنون در آنجا زندگی می کنند.
وی افزود: هفته گذشته مادرم در آمریکا درگذشت و مراسم ترحیم وی توسط خانواده ام گرفته شد.
این پزشک متعهد از عشق وصف نشدنی خود به خرمشهر گفت و اظهار داشت: من همچنان در خرمشهر به تنهایی سکونت دارم و جراحی های خود را در بیمارستان ولی عصر(عج) این شهر انجام می دهم و بعد از ظهرها در مطب خود به مداوای بیماران می پردازم.