مانور دور میزی مدیریت مقابله با سیلاب در اثر تخریب احتمالی سدکارون سه با حضور جمعی از مسوولان مربوطه، روز سه شنبه در سرسرای همایش جمعیت هلال احمر اهواز برگزار شد.
در این مانور به صورت نمادین چگونگی مقابله با حادثه احتمالی تخریب سدکارون سه انجام شد و فاکتورهایی از جمله تعیین شهرها و روستاهای درگیر، مسیر حرکت سیلاب، چگونگی اسکان مردم و مناطق قابل اسکان، تهیه غذا و پوشاک، تعیین شهرهای همجوار برای کمک رسانی، مورد بحث بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان در این مانور اظهار کرد: این سناریو می تواند محکی برای سنجش میزان توانمندی و دانش ماموران هلال احمر خوزستان و آمادگی برای مقابله با هرگونه بحران احتمالی باشد.
'علی خدادادی' با اشاره به اینکه پدافند غیر عامل یکی از مهمترین عوامل تثبیت یا مقابله با آسیب هایی است که می تواند منافع ملی را به خطر اندازد گفت: آموزش کارکنان برای مقابله با آسیب های طبیعی و غیر طبیعی می تواند بسیار کارساز باشد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان نیز گفت: تغییرات اقلیمی، خشکسالی، مشکلات آب، سیل و گرد و غبار از جمله مشکلات اساسی در خوزستان است که با کمک جمعیت هلال احمر و با همت مسوولان مربوطه می توانیم بر این مشکلات چیره شویم.
'هاشم بالدی' با اشاره به اینکه اخیرا زلزله و لرزش هایی در خوزستان رخ داده ادامه داد: مسجد سلیمان به عنوان شهری در معرض زلزله، شناسایی شده ،در نتیجه برنامه شناسایی وضعیت شهر، نحوه مقابله با توجه به اصل مدیریت بحران، پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: برنامه ای جامع برای مقابله با حوادث احتمالی در این شهرستان باید تدوین شود.
بالدی افزود: ارایه آموزش از طریق صدا و سیما، اجرای برنامه های آموزشی برای مردم و روسای هلال احمر در شهرستان ها لازم به نظر می رسد.
وی ادامه داد: از آنجا که شهرستان ها مشکلات مختلفی دارند در نتیجه باید از نحوه پیشگیری و مقابله با آن مشکلات آگاه باشیم.