معاون برنامه ریزی استاندار خوزستان ادامه داد: اداره کل صنعت و معدن و تمام دستگاههای مرتبط باید در تدوین این بسته حمایتی استانی کمک کنند و بسته پیشنهادی خود را برای جلسه آینده ارائه دهند.
معاون برنامه ریزی استاندار خوزستان گفت: با توجه به توان کارشناسی سیستم بانکی و دستگاههای اجرایی، باید بسته حمایتی استانی برای خروج از رکود صنایع تدوین شود.
به گزارش ایرنا، ˈامید حاجتیˈ شنبه در هفتمین نشست کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان در سالن اجتماعات معاونت برنامه ریزی استانداری خوزستان اظهار کرد: این بسته حمایتی باید در چهارچوب اختیارات استانی تدوین شود.
وی افزود: به عنوان مثال بانکها، سازمان های بیمه و مالیات باید در حیطه اختیارات خود مشارکت کنند.
حاجتی تصریح کرد: استانداری خوزستان نیز در صورت امکان در چهارچوب کمکهای فنی، اعتباری کمک می کند.
معاون برنامه ریزی استاندار خوزستان ادامه داد: اداره کل صنعت و معدن و تمام دستگاههای مرتبط باید در تدوین این بسته حمایتی استانی کمک کنند و بسته پیشنهادی خود را برای جلسه آینده ارائه دهند.
وی اضافه کرد: در صورت موفقیت بسته حمایتی، در کارگروه تصویب و ابلاغ می شود و حمایت های لازم را در بخش صنعت همگام با سیاستگذاری در سطح ملی انجام خواهیم داد.
حاجتی همچنین با اشاره به طرح های سرمایه گذاری در استان گفت: با وجود ضابطه مند تر کردن روابط دستگاههای اجرایی با بانک ها، متاسفانه با گذشت 10 ماه از سال، وضعیت جذب سرمایه و تامین منابع مالی نامناسب بوده است.
معاون برنامه ریزی استاندار خوزستان در ادامه با اشاره به اینکه کمتر از 10 درصد طرح های ارسالی از سازمان صنعت در بانک ها تایید شده است اظهار کرد: متقاضیانی که تکمیل پرونده نکرده اند باید براساس هماهنگی سازمان صنعت و معدن بر اساس میزان مبلغ و نداشتن بدهی بانکی در جلسه ای دعوت شوند و علت عدم مراجعه آنها به بانک عامل به تفکیک هر بانک مورد بررسی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: طرح هایی که تایید بانکهای استان را دارند ولی هنوز بانک مرکزی مربوطه آنها را به صندوق توسعه ملی معرفی نکرده است باید عملیات معرفی آنها توسط بانک های استان مورد پیگیری جدی قرار گیرد.
حاجتی در ارتباط با طرحهای معرفی شده به صندوق که هنوز از آن خارج نشده اند گفت: سازمان صنعت با همکاری دفتر اقتصادی استانداری علت عدم خروج را بررسی و تا آخر هفته اعلام کند.