بیشک فتنه سال ۸۸ به اعتقاد آگاهان یک توطئه نرم برای براندازی جمهوری اسلامی بود و رفتار مردم در حماسه نهم دیماه نشان داد مردم ایران برای همیشه ولایتپذیر میمانند.
بیشک فتنه سال 88 به اعتقاد آگاهان یک توطئه نرم برای براندازی جمهوری اسلامی بود و در این راستا برخی افراد و چهرههای داخلی دانسته یا ندانسته در این مسیر قرارگرفتند و در قالب اصحاب فتنه عملا اهداف براندازان را دنبال کردند.
یکی از مواردی که در این حوزه به آن توجه بسیاری میشود نقش چهرههای شاخص فعال در انقلابهای رنگی دنیا در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم بود. در این میان خواص و نخبگان سیاسی، نقش مؤثری در هدایت جامعه برای مقابله با فتنه داشتند اما تا آنجا که باید و انتظار میرفت همه توقعات محقق نشد و عدهای در این میان به دلایلی که به آن خواهیم پرداخت در این هدایتگری سکوت اختیار کردند.
حماسه نهم دیماه 88 سیلی محکم ملت به جریان فتنه است و حضور پرشور مردم در این راهپیمایی تاریخی، نشاندهنده ولایتپذیری جامعه بود. مردم با حضور خودجوش و با بصیرت خود باعث شدند که این روز در تاریخ نظام و انقلاب اسلامی ماندگار شود، همچنین هتاکی به مقدسات و ارزشهای دینی نشان داد که فتنهگران و دشمنان با اساس دین و انقلاب مشکل دارند.
مردم در جریان فتنه سال گذشته احساس کردند که گوشهای از این جریانات متوجه رهبری و ولایتفقیه است، بنابراین به میدان آمدند و حمایت همهجانبه خود را از نظام و رهبری اعلام کردند. ناگفته نماند که حرکت عظیم روز چهارشنبه نهم دىماه 88 حجت را بر همه تمام کرد و مردم همیشه در صحنه و دشمنشناس ایران اسلامی قهرمانان اصلی و برندگان نهایی این آزمون بزرگ بودند.
تبیین حماسه 9 دیماه بهعنوان یکی از روزهای ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی ایران و تقویم رسمی کشور، منجر به افزایش شناخت و قدرت تحلیل مخاطبان در خصوص مسایل انقلاب اسلامی، افزایش درک سیاسی مردم میشود.
رسانههای دیداری و شنیداری کشور به ویژه صدا و سیما، مطبوعات و خبرگزاریها باید در این دو روز باقی مانده ببیش از گذشته به حماسه 9 دی توجه کنند و بدانند نقش رسانهها و فعالان فضای مجازی در تبیین پیام و عظمت حرکت تاریخی ملت ایران در جهت وحدت آفرینی بسیار مؤثر است.
بازم ممنون