شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۲۹۹۱
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۹
یادداشت وزیر بهداشت و درمان پس از سفر به خوزستان:
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ریزگردهای خوزستان گفت:برخی کارهای غیر علمی و کارشناسی نشده خودمان طی سال های گذشته به این موضوع دامن زده است. باور کنیم با سخنان احساسی و فرافکنی نمی توان این معضل را حل کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ریزگردهای خوزستان گفت:برخی کارهای غیر علمی و کارشناسی نشده خودمان طی سال های گذشته به این موضوع دامن زده است. باور کنیم با سخنان احساسی و فرافکنی نمی توان این معضل را حل کرد.

'سید حسن هاشمی' در جدیدترین یادداشت خود آورده است:به عنوان نماینده رئیس جمهور عازم اهواز شدم تا وضعیت این شهر و مشکل مردم استان در مواجهه با ریزگردها را بررسی کنم. مردمی که در طول سال های دفاع مقدس، تا پای جان برای دفاع از انقلاب و کشورشان، در برابر دشمن ایستادگی کردند. آن چه مشخص بود این که ریزگردها و غبار در این منطقه وضعیت بسیار بدی را پدید آورده اند و زندگی مردم را با مشکل مواجه ساخته اند؛ چنانکه با چند دقیقه حضور در فضای باز، سر و روی انسان پر از خاک می شود.

در همین شرایط باز هم مردم برای شرکت در راهپیمایی سالروز انقلاب اسلامی به خیابان ها آمده بودند. همه آنها که آمده بودند اما انتظار داشتند برای رفع این مشکل کاری انجام شود و شرایط بهبود یابد.

نخستین نکته ای که در این مورد باید مورد توجه قرار گیرد آن است که شرایط آب و هوایی کشور تغییر کرده و به دلیل خشک سالی گسترده ای که از ٢٥ سال قبل آغاز شده، اکنون ٢٢ استان درگیر مسأله ریزگردها هستند. پس ما باید این وضعیت را بپذیریم و با همین شرایط کشور را مدیریت کنیم.

نگاه مسئولان و مردم هر دو باید تغییر کند، با توجه به تغییر اکوسیستم باید برای سامان دادن منابع آبی کشور، کنترل آلاینده ها برنامه ریزی کنیم و هموطنان هم باید با درک شرایط موجود، رفتار شهروندی مناسبی داشته باشند.

نکته دوم این که باور کنیم با سخنان احساسی و فرافکنی نمی توان این معضل را حل کرد. انجام کار علمی، سود جستن از دانش مشاوران کارآزموده و داشتن برنامه، تنها چاره است. با مردم هم البته باید صادقانه صحبت کنیم. آنچه بر افکار عمومی اثری نامطلوب برجای می گذارد، تبلیغات غیر واقع و عدم انعکاس حقایق است.

در این سفر همراه با استاندار خوزستان و مسئولان محلی به سوسنگرد، هویزه، پاسگاه زید، کوشک، جفیر، طلایه و نقطه صفر مرزی در تالاب های هورالظیم نیز رفتیم؛ در کنار تجدید خاطره ای که برایم بسیار ارزشمند بود، به خوبی می شد دید که بخش زیادی از ریزگردها از سمت عراق وارد کشور می شود. البته آنها هم در مذاکرات اظهار کردند به خاطر فعالیت های سد سازی همسایه شمالی شان با خشک سالی مواجه شده اند.

خوشبختانه طی چند روز آینده همراه با معاون اول رئیس جمهور، سفری به عراق خواهیم داشت؛ قطعاً این موضوع را نیز با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

البته نباید از حق گذشت که برخی کارهای غیر علمی و کارشناسی نشده خودمان طی سال های گذشته نیز به این موضوع دامن زده است.

به یاد دارم در طول سال های دفاع مقدس، هر بار که به استان خوزستان آمدم، در مسیر، به جز جاده، همه جا را آب فراگرفته بود؛ حالا اما تا چشم کار می کند، جز بیابان های خشک چیزی دیده نمی شود.

گزارش این سفر را به جناب آقای رییس جمهور و جناب آقای دکتر جهانگیری ارائه خواهم داد.

در جلسه هیأت وزیران نیز در این مورد صحبت خواهیم کرد و تمامی قول هایی را که به مردم شریف خوزستان دادم، شخصاً پیگیری می کنم.

لازم است مردم هم بدانند، خوزستان همیشه برای ما خوزستان است. من در هیأت وزیران کسی را نمی شناسم که در سال های دفاع مقدس به نوعی درگیر جبهه و جنگ نبوده یا شهیدی را تقدیم انقلاب و کشور نکرده باشد.

به عنوان نمونه، دو برادر جناب آقای دکتر جهانگیری در همین خطه پاک، خوزستان عزیز، به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند. چنین افرادی قطعاً دغدغه وجب به وجب این مرز و بوم و به ویژه خوزستان را داشته و خواهند داشت.
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۸
comment
comment
داود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
comment
0
0
comment ایشان در اهواز قول و وعدخ دادند.
حال در تهران چه اتفاقی افتاده نمی دانیم؟؟؟؟؟؟
comment
محمد علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
comment
0
0
comment انچه بیش از خشکسالی و مسئله تغییر اقلیم ،خوزستان را خاک بر سر کرده است سدسازیهای بی رویه و غیرعلمی، مدیریت ناصحیح منابع اب و خاک و تامین نشدن حقابه های محیط زیست میباشد.
مسئولان محترم، لطفا بجای اینکه در قکر انتقال اب کارون به سایر نقاط کشور باشید تمرکز خود را بر احیای رودخانه کارون و تالابهای خشکیده خوزستان خصوصا هورالعظیم متمرکز کنید؛باور کنید اگر بخواهید و همت کنید با همراهی مردم معضل گرد و خاکها قابل حل است،فقط اگر واقعا بخواهید!
comment
زنبور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
comment
0
0
comment هزار وعده و باید

در نیمه تیرماه ۱۳۸۸ و در پی ورود گرد و غبار و معلق شدن ریزگردهای خاکی در اکثر نقاط جوی کشور، جوادی رئیس‌سازمان محیط‌زیست بلافاصله به عراق سفر کرد و با امضای توافق‌نامه‌ای باعث ابراز انتقادات فراوانی به عملکرد این سازمان شد. در این توافق‌نامه ایران قبول کرده تا در عراق بیابان‌زدایی کند و ضمن مالچ‌پاشی مناطق بیابانی آن کشور، زمینه سفر کارشناسان آن کشور و آموزش آنها در ایران را فراهم کند. در صورتی که برخی کارشناسان محیط‌زیست با توجه به نادر بودن این پدیده و اینکه سازمان محیط زیست در ۴۵ سال اخیر تنها یک درصد از مناطق بیابانی ایران را مالچ‌پاشی کرده است، این قرارداد را کاملاً غیرکارشناسی، تعجب‌آور و در راستای هدر دادن منابع مالی کشور دانستند.( اعتماد ملی، ۱۷ تیر ۱۳۸۸)
سید جعفر حجازی – استاندار خوزستان- :
با بیان اینکه محل بودجه یک میلیارد دلاری مجلس برای مقابله با ریزگرد‌ها محقق نشد، اظهار کرد: به همین دلیل اعتبار اندکی به سازمان حفاظت محیط زیست برای اجرای طرح‌هایی در استان‌های مرزی اختصاص یافت که انتخاب محل اجرا در حال انجام است.(باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان 1 مرداد 91)

احمدی نژاد در مراسم افتتاح سامانه مقابله با ریزگردها در خوزستان ۲۱ خرداد ۱۳۹۲:
ین دستگاه ها علاوه بر مهار گرد و غبار در ایجاد و انتقال ابر و تخلیه ابرها در مناطق مورد نظر نیز کارایی دارند، این دستگاه ها همچون سدی عمل می کنند که گرد و غبار را در فاصله مشخص وادار به رسوب می کنند و تا جایی که مرحله آخر راه اندازی آن انجام می شود از همه آزمایش ها با موفقیت عبور کرده و با مهار بیش از ۵۰ درصد ریزگردها نتایج رضایت بخشی را حاصل کرده اند.
ان شاءالله پس از بهره برداری از این سیستم در حمیدیه باید این سیستم ها را مثل یک دیواره در تمام مسیرهای اصلی وزش باد و انتقال ریزگردها به داخل کشور نصب کنیم تا در کنارهم به خوبی از ورود ریزگردها به کشور ممانعت کنند و ان شاءالله در آینده ای نه چندان دور در اثر مجموعه اقدامات انجام شده شاهد کاهش چشمگیر گرد و غبار و ریزگرد در فضای کشورمان باشیم. (پایگاه تحلیلی خبری 598 ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ )

جلیلی - نماینده مجلس- :
وضعیتی که وزارت نفت نیز در بهره‌برداری از چاه‌ها و یا واحدهای تولیدی به وجود آورده و برای جبران خسارت‌های وارده هیچ اقدام عملی را انجام نداده و وضعیت نابسامانی که وزارت جهاد کشاورزی برای احیای زمین‌‌های کشاورزی باید مد نظر قرار می‌داد و از روند رو به رشد خارج شدن زمین‌های مستعد از زیر بار کشت پیشگیری می‌کرد، را نادیده گرفت.(پایگاه اینترنتی شفاف ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ )

وزیر بهداشت پس از سفر اخیرش به خوزستان:
...هموطنان هم باید با درک شرایط موجود، رفتار شهروندی مناسبی داشته باشند.(شوشان ۲۴ بهمن ۱۳۹۳)

و بلاخره...
من(یک شهروند اهوازی): بابت نفس های گرفته ام،زندگی آلوده به خاکم، سرفه های قطع نشدنی فرزندانم،شهر افسرده ام و هوایی که دیگر ندارم، از شما عذرخواهی می کنم ،جناب وزیر!
comment
اهوازی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
comment
0
0
comment باید این وضعیت را بپذیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می شود جناب وزیر همراه با خانواده تشریف بیاورند و اینجا زندگی کنند؟؟؟؟؟//
comment
پیام یک خوزستانی به نمایندگان خوزستان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
comment
0
1
comment پیام یک خوزستانی به سید شریف حسینی و دیگر نمایندگان خوزستان ( ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ در ۰۹:۱۵ )

پیام یک خوزستانی به آقای سید شریف حسینی و دیگر نمایندگان خوزستان

من خودم سه شنبه بین جاده اهواز تا رامهرمز شاهد بودم باد شدید و طوفان تمام گردوخاک از منطقه سه راهی غیزانیه که ۴۰ کیلومتری اهواز است را به سمت اهواز میفرستاد.اصلا گردوخاک ربطی به عراق و عربستان نداره.

اصلا گردوخاک ربطی به دولت و خانم ابتکار و استاندار ندارد.
مردم خوزستان جواب ضعف شما نمایندگان استان خوزستان و اهواز در این ۸ سال را اسفند ۹۴ در انتخابات مجلس خواهند داد.
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۶
comment
0
0
comment بله ....
بفرمایید ....
اینم از نماینده ویزه رییس جمهور!
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۶
comment
0
0
comment جناب وزیر آیاانتقال آب کارون و خشک نمودن تالاب شادگان و هور العظیم از اقدامات مفیدی بوده که دولت یا دولتهابرای بهبود شرایط اقلیمی انجام داده اند ؟! خدائی اش شما خودتون بهتر می دونید نظرات کارشناسی چطوری جفت و جور میشن و چقدر کارشناسانه است ما همه میدونیم ولی دستمون به جائی بند نیست...
comment
خلیل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۶
comment
0
0
comment شما مسیولین انچه که از دستتون بر میاد انجام بدین اگه مشکل حل نشد انتقادی متوجه شما نیست نه اینکه 10 سال هیچ کاری نکردید بعد ربطش میدید به خارج از مرزها اون مقداری که مربوط به داخل مرزها بود رو انجام دادید که الان نگران خاکهای اون ور مرز هستید
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار