نظارت های بهداشتی در ایام نوروز بر آب آشامیدنی و مواد غذایی، برای تضمین سلامت میهمانان نوروزی و هم استانی ها
افزایش یافت.
عبدالعزیز فقهی معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اعلام این خبر گفت: 30 تیم عملیاتی متشکل از بازرسین مجرب و آموزش دیده بهداشت محیط در دو نوبت صبح و عصر روزانه از ساعت 8 لغایت20، بر کیفیت آب آشامیدنی و مواد غذایی عرضه شده در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در سطح شهرستان های تابعه دانشگاه در سراسر استان نظارت می کنند.
وی اظهار داشت: همچنین با برنامه ریزی هایی که پیش از تعطیلات نوروزی بعمل آمده، بر کلیه اماکن عمومی شامل پارک ها، تفرجگاه ها، اماکن سیاحتی، زیارتی و تاریخی که در طول این ایام حضور بیشتر هم استانی ها و مسافران نوروزی را در این اماکن شاهد هستیم؛ بطور دقیق و مستمر نظارت بهداشتی صورت می پذیرد.
فقهی ادامه داد: در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی که هدف آن حفظ سلامت مردم عزیز استان و مسافران عزیز نوروزی است؛ از اول تا پنجم فروردین ماه 1394 تعداد 13000بازدید مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شامل هتل ها، مهمانپذیرها، رستوران ها و اغذیه فروشی ها و...انجام شده است که در نتیجه آن 1848کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سطح عرضه، کشف و معدوم شده است.
معاون اجرائی مرکز بهداشت استان خوزستان ادامه داد: همچنین در طول این 5 روز، تعداد 392 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی انجام گردیده است. ضمنا" با بازرسی ها و پیگیری های مجدانه بازرسین ویژه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که در 19 شهرستان استان بعمل آمده، تعداد 49 متصدی متخلف که نواقص بهداشتی محل کسب خود را برطرف نکردند؛ به مراجع قضایی معرفی و با حکم دادستانی تعداد 87 باب مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی غیر بهداشتی پلمب گردیده اند و کماکان موارد با قاطعیت ویژه در حال نظارت و پیگیری است.
گفتنی است: در مدت اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی که از اول اسفند ماه 1393 آغاز و تا 15 فروردین ماه 1394 ادامه دارد، روزانه 132 نفر از ماموران ویژه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بطور فعال عملیات نظارت و بازرسی بهداشتی خود را انجام می دهند.