شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۴۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۱

برخی شركت‌های تولیدكننده آب‌معدنی، سختی آب را به اندازه كافی نمی‌گیرند و همین مسئله باعث نگرانی مردم شده است

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ایران گفت :بسیاری از كارخانه ها و شركت های تولید كننده آب معدنی در ایران به طور واقعی اقدام به تولید آب معدنی نمی كنند و در این میان شاید بین آب معدنی های تولید شده در كشور 2 تا 3 شركت آب معدنی تولید كنند .

به گزارش ایرنا، دكتر مجید حاجی‌ فرجی در نشست خبری همایش 'آب در سلامت و تغذیه' افزود : اگر شركت ها و كارخانه های آب معدنی استانداردهای لازم را در تولید آب رعایت كنند آب تولیدی آنها سالم و آشامیدنی است .

وی ادامه داد: این موضوع هیچ جای نگرانی برای مردم نیست و مردم می‌توانندبا توجه به برچسب‌های نصب‌ شده بر روی بطری‌ها آب‌ معدنی مورد نیاز خود را تهیه كنند.

حاجی‌ فرجی با اشاره به اینكه عدم آگاهی مردم از میزان مصرف آب از نگرانی های متخصصان تغذیه است گفت : مردم بایددر زمینه نحوه نگهداری از آب و انتخاب نوع مناسب آب‌های معدنی تحقیق كنند و بعد آن را مورد مصرف خود قرار دهند .

به گفته وی آموزش نقش مهمی در سلامت خانواده ها ایفا می كند و گفت : یكی از نگرانی های مردم نگهداری آب به صورت فریرز كردن در ظروف پلاستیكی است .نگهداری آب در فریزر باعث متصاعد شدن مواد موجود در ظروف پلاستیكی می شود كه در این زمینه نیازمند تحقیقات گسترده ای هستیم.

دكتر حاجی فرجی درباره دستگاه‌های تصفیه آب افزود : برخی شركت‌های تولیدكننده آب‌معدنی، سختی آب را به اندازه كافی نمی‌گیرند و همین مسئله باعث نگرانی مردم شده است كه البته كنترل‌ها و نظارت بر این شركت ها وجود دارد .

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ایران گفت :درباره نظارت بر دستگاه‌های فیلتردار تصفیه‌ كننده آب نیز ابهاماتی از جمله ضرورت فیلتر كردن آب وجود دارد.

وی گفت : تحقیقات انجام شده در این زمینه نشان می دهد كه برخی از این دستگاه‌ها حتی املاح آب را اضافه می كنند و این در حالی است كه برخی شركت ها این دستگاه ها را تبلیع می كنند.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار