مقتدایی افزود: لازم است مجموعه بزرگي مثل شوراي عالي انقلاب فرهنگي ضمن پالايش و پايش، در انتخاب رؤساي دانشگاهها تسهیل و تسريع كند، زيرا عدم توجه به اين مسأله تبعات منفي به دنبال دارد.
استاندار خوزستان از وزارت علوم و شوراي عالي انقلاب فرهنگي خواست تا تكليف انتصاب رؤساي دانشگاهها را روشن كند.
عبدالحسن مقتدايي در پایان بازدید از دانشگاه کشاورزی رامین اظهاركرد: در حال حاضر 35 دانشگاه كشور با سرپرستي اداره ميشوند كه در اثر این نوع تصمیمگیری زمینه تغییر برای بقیه دانشگاهها متوقف شده است. در این میان تکلیف 3 دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر، دانشگاه کشاورزی بهبهان و دانشگاه شهيد چمران اهواز نیز روشن نیست. دانشگاه شهيد چمران اهواز بيش از يكسال است که با سرپرست اداره میشود.
وي افزود: لازم است مجموعه بزرگي مثل شوراي عالي انقلاب فرهنگي ضمن پالايش و پايش، در انتخاب رؤساي دانشگاهها تسهیل و تسريع كند، زيرا عدم توجه به اين مسأله تبعات منفي به دنبال دارد.
استاندار خوزستان تصريح كرد: تأخير در انتخاب رؤساي دانشگاهها موجب بلاتکلیفی در تصمیمگیری و امور اجرایی میشود و این امر موجب کاهش انگیزه کادر علمی و کاهش تولید مقالات علمی و پایین آمدن کیفیت آموزشی میشود که این امر بر اعتبار ملی و بينالمللي دانشگاهها تأثیر منفی میگذارد.
مقتدايي خاطرنشان كرد: بدون شك سرپرست نميتواند در امر سیاستگذاری، برنامه ريزي و مديریت با اطمینان و اقتدار لازم عمل کند. سرپرست به صورت موقت منصوب و پس از مدت كوتاهي جابهجا ميشود، اما مدیر با اطمینان قادر به برنامهریزی میانمدت و بلندمدت و اجرای برنامهها است که این امر یکی از الزامات توسعه علمی است.
وي اظهاركرد: وقتي دوره سرپرستي در رياست دانشگاه طولاني ميشود بهطور طبيعي تأثير منفي روي ساختار و كادر اداري و آموزش بر جاي ميگذارد. به نظر ميرسد شوراي عالي انقلاب فرهنگي و وزارت علوم به جاي اينكه در حل اين مشكل تسريع كنند، متأسفانه موجب طولانی شدن آن شدهاند.