شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۵۷۵۲
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۷
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از کارخانه تولید خمیر مایه و الکل رازی
در تداوم بازدید های میدانی  و برون دانشگاهی هیات رییسه ، امروز سه شنبه 30 تیر ماه 1394 دکتر اسماعیل ایدنی، رئیس دانشگاه به همراه معاون غذا و دارو ،رییس اداره بازرسی ،مدیر روابط عمومی و تنی چند از کارشناسان و مدیران زیر مجموعه از کارخانجات تولید خمیر مایع و الکل رازی  در مجموعه کشت و صنعت دعبل خزایی واقع در جاده اهواز -آبادان  بازدید کردند.

 دکتر اسماعیل ایدنی در حاشیه این بازدید به خبرنگار  وب دا خوزستان گفت: کار تولید و صنعت در کشور ما و  بویژه  در استان خوزستان  یک کار بسیار دشوار  اما ارزشمند و مایه افتخار است که در استان خوزستان 2 خط تولد خمیر مایه و الکل وجود دارند که محصول آنها صادراتی است.

وی افزود: در فرآیند تولید این دو صنعت باید استاندارد های سلامت تحت نظارت دو معاونت بهداشت و غذا و دارو دانشگاه  و سایر دستگاههای  نظارتی مرتبط  تامین و اجرایی گردد.

رئیس دانشگاه در ادامه گفت: بهداشت محیط کار و ضوابط  بهداشت حرفه ای شاغلین در کارگاهها و صنایعی  که در مواجهه با انواعی از عوامل زیان آور محیظ کار هستند بسیار اهمیت دارد و  از دغدغه های اصلی ما به شمار می رود  که دست اندر کاران تولید باید با اعمال و اجرای ضوابط بهداشت کار  و بخصوص  معاینات دوره ای کارکنان شاغل نگرانی ما را مرتغع سازند.

وی افزود: ما از 3 منظر روند فعالیت صنایع و کارخانجات را بررسی می کنیم که اولین مورد سلامت محصول تولیدی است که آیا ویژگی  ها و استاندارد های دارو و غذا کشور را دارد یا خیر چون محصول تولیدی این  صنایع بسیار حساس و پرکاربرد است و  مصارف دارویی و غذایی فراوان دارد. دومین مسئله، رعایت ایمنی و سلامت کارکنان کارخانه می باشد که باید به صورت جدی رعایت شود و مورد سوم و بسیار مهم  موضوعات زیست محیطی است  که  بارزترین آن نحوه دفع پسماند ها و پساب های  هر دو دو صنعت است که آیا تصفیه  و بی خطر سازی شده و وارد طبیعت می شوند یا خیر ؟

ایشان با برشمردن اهمیت و نقش تولیدات در اقتصاد کشور گفت: بدون رعایت این سه نکته توسعه ما یک توسعه کاریکاتوری بوده و پایدار نیست و تولید را دچار مشکل می کند. بحران های تنفسی، ریزگردها، سرطان ها و بیماری های عفونی و.... که امروزه مردم با آنها دست به گریبان هستند  از ناپایداری توسعه ناشی می شوند. چرا که با توجه به وجود صنایع مختلف در استان انتظار می رفت شرایط و شاخص های سلامت هم به موازات توسعه رشد می نمود.

وی در پایان گفت : هدف از توسعه فقط تولید ثروت نیست، باید تمامی مسائل را با هم ببینیم که در دراز مدت هزینه های سنگینی را متحمل نشویم.











































نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار