شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۷۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۵
نظری تصریح کرد: تا کنون موردی که ارتباط مرگ با حادثه تنفسی داشته باشد، گزارش نشده است. تقریبأ از تمام شهرهای استان به اورژانس‌ها مراجعه شده ولی شدت آن در شهرهای مختلف متفاوت بوده است.
دکتر علی خدادادی قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز و مديرعامل جمعيت هلال احمر خوزستان به همراه دکتر ایرج نظری معاون درمان دانشگاه روز جمعه 8 آبان ماه 94 در پی بارش اولین بارندگی نسبتأ شديد فصل پائیز و مراجعه تعدادی از شهروندان استان به دلیل مشکلات تنگي تنفسی به بیمارستان های استان، به منظور بررسي وضعيت ارائه خدمات درمانی مطلوب به مراجعین اختلالات تنفسی، از بخش های اورژانس حاد و داخلی بیمارستان های امام خمینی(ره)، گلستان و حضرت فاطمه زهرا(س) بازدید کردند.

در حاشیه این بازدید دکتر ایرج نظری در خصوص آخرین وضعیت مراجعه‌ بیماران تنفسی به بیمارستان‌ها، اظهار کرد: تا قبل از ظهر امروز در مجموع تعداد ٨٠٥٧ نفر با مشکل تنفسی ناشی از بارش باران به بیمارستان‌های استان مراجعه كرده که از این تعداد 100 نفر به دلیل مشکل حاد تنفسی در بخشهاي عمومي بستری شدند و تعداد 9 نفر در بخش ICU، تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفتند.

نظری افزود: در ارتباط با بروز این پدیده در میان مردم اصطلاح غلط "باران اسیدی" رایج شده است در حالی که حداقل درباره بارندگی‌های امسال و سال قبل بر اساس اندازه‌گیری pH  آب باران، اطمینان داریم که این باران‌ها اصلأ اسیدی نیست.

وی یادآور شد: سال گذشته وقتی که برای علت‌یابی بروز این پدیده در استان بررسی هایی انجام شد به دلیل آن که متوجه شدند که برخی علائم باران اسیدی با بارش‌های صورت گرفته شبیه هستند، اصطلاح غلطی رایج شد که این باران‌ها اسیدی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز با بیان این‌که در حال حاضر سیستم بیمارستانی و اورژانسی در استان اگرچه به خاطر مراجعات زیاد تحت فشار است، اما به‌صورت کاملا مجهز وضعیت را کنترل کرده و بر شرایط مسلط است، گفت: بیش از 90 درصد مراجعان به اورژانس‌ها به‌صورت سرپایی درمان و از بیمارستان مرخص شدند و تعداد کمی که نیاز به درمان‌های بیشتر داشتند نیز تحت درمان‌ قرار گرفتند.

نظری تصریح کرد: تا کنون موردی که ارتباط مرگ با حادثه تنفسی داشته باشد، گزارش نشده است. تقریبأ از تمام شهرهای استان به اورژانس‌ها مراجعه شده ولی شدت آن در شهرهای مختلف متفاوت بوده است.

وی با بیان این‌که مراجعه به اورژانس‌ها همچنان ادامه دارد ولی نسبت به شب گذشته بسیار کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مراجعات وضعیت عادی به خود گرفته است و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه با بازدید از بیمارستان‌ها بر وضعیت خدمات‌رسانی به بیماران و مراجعان نظارت مستقیم دارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز درخصوص علت این پدیده با اذعان بر این‌که علت قطعی برای این موضوع نمی‌توان مطرح کرد، اظهارداشت: آنچه مسلم است، موادی در هوا وجود دارد که می‌توانند در هنگام
بارندگی مجاری تنفسی را تحریک کنند و باعث اسپاسم و گرفتگی مجاری تنفسی شوند.

نظری با توصیه به مردم استان برای این‌که حین بارندگی کمتر از خانه خارج شوند و پنجره‌های خانه را ببندند، تأکید کرد که به‌خصوص افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای تنفسی، خانم‌های باردار، افراد سالمند و کودکان لازم است که کمتر در معرض هوای آزاد قرار بگیرند تا مشکلی برای آن‌ها پیش نیاید.

وی افزود: همچنین مردم باید به گزارش‌های هواشناسی توجه ویژه داشته باشند و در صورت پیش‌بینی و اعلام وقوع بارندگی از سوی هواشناسی کمتر از خانه بیرون بیایند و در معرض هوا قرار نگیرند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار