امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
در چند ساله اخیر به واسطه بی توجهی بیش از حد استاندار فعلی، جفاها بر این شهرستان شده . کدام جفا بالا تر از این که فرمانداری ویژه، بیش از ۱۴ ماه با عنوان سرپرست اداره شود.
حسین گلستانباغ عضو شورای اسلامی شهر دزفول در مطلبی که نسخه ای از آن هم در اختیار شوشان قرار گرفت نوشت : در چند ساله اخیر به واسطه بی توجهی بیش از حد استاندار فعلی، جفاها بر این شهرستان شده .کدام جفا بالا تر از این که فرمانداری ویژه، بیش از ۱۴ ماه با عنوان سرپرست اداره شود.
در این مطلب آمده است :
آقای رئیس جمهور ، کار را آن کرد که تمام کرد
برخلاف برخی نویسندگان، منتقدین و یا برخی رسانه ها، همیشه اعتقاد داشته و دارم که بی انصافیست اگر تنها به نیمه خالی لیوان چشم دوخت و از نیمه پر لیوان غافل بود! و لذا در ابتدای مطلب برخود فرض میدانم که از تلاش بی وقفه جنابعالی تشکر و قدردانی نمایم.
همانگونه که مستحضرید کلمه ویژه به معنای خالص، پاک و بی آمیزش میباشد و عنوان فرمانداری ویژه در واقع پاسخی به مطالبات انباشته شده شهرستانهایی است که داعیه استانی شدن را دارند. پس از آنکه دولت های قبلی رسماً اعلام کردند که دیگر استانی به استانهای کشور اضافه نمی شود طراحان ایده ی فرمانداری ویژه به نیت اقناع افکار عمومی این مناطق، عنوان مذکور را به فرهنگ لغات در حوزه تقسیمات کشوری افزودند.
در آن مقطع گفته می شد که مردم شهرستانها از استان شدن، بودجه استان را می خواهند و صرفه جویی در زمان و هزینه رجوع به مراکز استانها ، و فرمانداری ویژه دقیقا همان اختیارات و امتیازات مرکز استان را دارد اما با نامی غیر از استان. و بعدها قرار شد چیزی حد وسط «فرمانداری» و «استانداری» تحت عنوان فرمانداری ویژه باشد طبق این طرح مقرر شد شهرستان هایی که دو شاخص از میان شاخص های سه گانه را داشته باشند به فرماندای ویژه، تبدیل شوند.
۱- جمعیت شهرستان بیش از ۲۵۰ هزار نفر. ۲- جمعیت مرکز استان بیش از ۱۲۵ هزار نفر. ۳- مسافت بین مرکز شهرستان و مرکز استان بیش از ۱۲۵ کیلومتر باشد.
با این وصف طی هشت سال گذشته ۲۰ فرمانداری ویژه در کشور تأسیس شده که به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: آبادان، ایرانشهر، بروجرد، تربت حیدریه، تنکابن، خوی، دزفول، رفسنجان، زابل، ساوه، سبزوار، سیرجان، شاهرود، کاشان، لارستان، مراغه، ملایر، مهاباد، میاندواب و نیشابور.
آقای رئیس جمهور: در حالیکه حدود یکسال به پایان دوره دولت دهم به ریاست جنابعالی باقی مانده اما هنوز حدود اختیارات و امتیازات ویژه این فرمانداری های ویژه در هاله ای از ابهام است.
و گویا مثل همیشه باز هم باید منتظر آینده بود و اینکه آیا تغییر نام فرمانداری ها در حوزه عمل و اختیارات آنها هم تغییر و تأثیری ایجاد خواهد کرد یا خیر!؟
با بررسی به عمل آمده مشخص شده است که ظاهراً واگذاری اختیارات ویژه به فرمانداری های ویژه در اختیار استانداری ها گذاشته شده و اگر چنین باشد صد البته که این روند سلیقه ای و بدون ضابطه خواهد بود ومعمولاً اغلب استانداران و یا مدیران مافوق علاقه ای به تفویض اختیار به زیر مجموعه خود نداشته و ندارند.
آقای رئیس جمهور !
با توجه به شرایط و ویژگی های پایتخت مقاومت ایران اسلامی، دزفول عزیز که پیشینه ای چندین هزارساله داشته و یکی از سه مرکز بزرگ علم و فلسفه ی تاریخ بشریت بوده و به برکت وجود علماء سرشناس و مردم متدین به دارالمومنین شهرت داشته و از لحاظ ساختار فیزیکی به شهر آجری دنیا نیز معروف بوده و اکنون نیز به عنوان یکی از سه پایانه مهم پرورش و صادرات گل ویکی از قطب های کشاورزی ایران محسوب گردیده که در نهایت، میتوان گفت دزفول نقش عظیمی در تاریخ ایران زمین داشته و خواهد داشت و رهبر معظم انقلاب چه به جا فرموده که دزفول سرزمین افتخارات است.
آقای رئیس جمهور !
شهرستان دزفول با وسعت ۴۷۵۰کیلومتر مربع و با جمعیتی بالغ بر ۴۲۰ هزار نفر که دارای ۸ شهر و ۴ بخش و ۷۴۵ آبادی از مرداد ماه سال ۸۶ فرمانداری دزفول به فرمانداری ویژه تبدیل شده که متأسفانه نه تنها هیچ تأثیر مثبتی در روند کلی و جزئی آن به وجود نیامده بلکه در چند ساله اخیر به واسطه بی توجهی بیش از حد استاندار فعلی، جفاها بر این شهرستان شده که مردم و مسئولین را به شدت نگران نموده است. و کدام جفا بالا تر از این که فرمانداری ویژه، بیش از ۱۴ ماه با عنوان سرپرست اداره شود.
آقای رئیس جمهو !
اگرچه مردم و مسئولین اغلب بیست شهر یاد شده به دلیل عدم توجه ویژه، معترض بوده و به شکل های مختلفی اعتراض خود را اعلام نموده اند اما این دزفول است که در میان آنها از همه بیشتر مظلوم واقع شده ، چرا که با عنایت به ویژگی هایی که ذکرشان برفت، دزفول از جهات مختلف دارای امتیازات و شرایط برتری بوده که از آن جمله می توان به تعداد جمعیت، تعداد شهرها و تعداد آبادی های آن اشاره نمود که به مراتب از تمام نوزده شهرستانی که فرماندای ویژه هستند در حد و اندازه بالاتری قرار دارد.
آقای رئیس جمهو !
همانگونه که مستحضرید یکی از مزایای فرمانداری ویژه تغییر چارت سازمانی ادارات و ارتقاء آنها به معاونت مدیران کل استان می باشد که متأسفانه پس از گذشت پنج سال تنها سه مورد انجام گرفته و آن هم نه با اختیارات کامل و فقط در حد نام می باشند.
و یکی دیگر از مزایای فرمانداری ویژه موضوع اختصاص و تصویب بودجه مستقل شهرستان بوده که طبق بررسی های بعمل آمده در برخی از بیست شهرستان یاد شده این اقدام صورت پذیرفته لکن با توجه به سیاست تبعیض طلبانه استاندار خوزستان متأسفانه تاکنون دزفول مظلوم نیز از این مزایا بی بهره مانده است! و آیا بازهم انتظار دارید که اگر به شما نمره بیست ندادند، آن را به حساب بی معرفتی بگذارید؟!
آقای رئیس جمهور !
درحالی که رهبر عزیزمان فرموده است مردم دزفول حقا و انصافا یک قهرمانی ماندگار را در تاریخ ثبت کرده و از لحاظ مقاومت و صبر انفلابی در درجه اول قرار دارند… آیا این است رعایت حق مردم دزفول!؟
آقای رئیس جمهور !
لطفاً تا دیر نشده و ظرف ماههای باقیمانده که بر مصدر دولت حضور دارید، کاری را که خود پرونده اش را باز کرده اید به اتمام برسانید و نگذارید بیش از این از متانت و کم حرفی مردم دزفول سوءاستفاده شود و از شما انتظار می رود در خصوص توجه خاص به مطالبه برحق مردم دستورات لازمه را صادر فرمایید، چرا که : کار آن کرد که تمام کرد.