شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۸۳۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۴
فرماندار اهواز:عوامل اتفاقات 16 آذر تاحدودی شناسایی شدند
برخی در روز 16 آذر در فرودگاه اهواز خواستند همان کاری که با آقای مطهری در شیراز انجام شد را انجام بدهند اما ما اجازه ندادیم و هیچ‌وقت در شهر اجازه چنین کاری را نخواهیم داشت.
فرماندار اهواز با بیان این‌که باید محیطی فراهم کنیم تا مشارکت حداکثری در انتخابات صورت بگیرد، گفت: فضای کشور، فضای چهار سال گذشته نیست و شورای نگهبان فضای کشور را درک می‌کند؛ دولت متعلق به یک جناح نیست و قطعا افرادی که با دولت تفاوت نظر دارند به مجلس آینده راه خواهند یافت.
 
 اسماعیل ارزانی بیرگانی در نشست خبری که امروز، 25 آذرماه در سالن اجتماعات فرمانداری اهواز برگزار شد، اظهارکرد: ما به دنبال آن نیستیم که مجلسی هماهنگ با دولت تشکیل دهیم، مردم تصمیم می‌گیرند که چه کسانی به مجلس بروند؛ اعتقاد ما این است که در این دوره مجلس خوبی خواهیم داشت.
 
وی با بیان این‌که در انتخابات حساسیت‌هایی به وجود می‌آید، افزود: در این خصوص کمیته‌های مختلفی تشکیل و برای این امر برنامه‌ریزی شده است. مردم حساسیت‌ها را درک می‌کنند. باید تلاش شود که فضا، فضای انتخاباتی باشد و تلاش ما نیز در این راستا است. امکانات، انحصاری نخواهد بود بلکه برای همه برابر است. برخورد ناعادلانه می‌تواند موجب تنش در انتخابات شود.
 
ارزانی با اشاره به تقویم انتخاباتی عنوان کرد: امروز 25 آذرماه آخرین روز تشکیل هیات اجرایی انتخابات مجلس خبرگان است و از فردا 26 آذرماه به مدت 7 روز ثبت‌نام داوطلبان ورود به مجلس خبرگان آغاز خواهد شد.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه خود یا نماینده خود به فرمانداری مرکز استان و وزارت کشور نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند. همچنین ثبت‌نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی از روز 28 آذرماه در فرمانداری‌های سراسر شهرستان‌ها آغاز خواهد شد.
 
فرماندار اهواز با بیان این‌که هیات‌های اجرایی انتخابات مجلس خبرگان در استان تشکیل شده است، گفت: هیات‌های اجرایی در شهرستان‌ها نیز تشکیل شده است و پس از ثبت‌نام داوطلبان، مدارک آن‌ها به وزارت کشور ارسال می‌شود.
 
ارزانی عنوان کرد: هیات‌های اجرایی مجلس شورای اسلامی نیز در حال تشکیل است. شرایط اهواز با تمام شهرهای دیگر مختلف است زیرا دارای گروه‌ها و جناح‌های متفاوتی است و هر گروه انتظاراتی دارند که طبیعی است. هیات‌های اجرایی، هیات‌های بی‌طرفی خواهد بود.

 لیستی که ارائه دادیم یک لیست معتدلی بود و از تمام گروه‌ها در آن حضور دارند اما باید این را بدانیم که فرمانداری به تنهایی در این خصوص تصمیم نمی‌گیرد. افراد معرفی‌شده بسیاری جهت حضور در هیات اجرایی رد شده‌اند و دلیل آن را به ما هم نگفتند. قطعا با این افرادی که رد شده‌اند تعادل به هم می‌خورد.
 
اجازه نمی‌دهیم کسی در هیات اجرایی از بی‌طرفی خارج شود
 
وی اضافه کرد: ما اجازه نمی‌دهیم کسی در هیات اجرایی از بی‌طرفی خارج شود. همچنین اعتقاد داریم که اگر کسی که به عنوان هیات اجرایی معرفی شده اما رد شده است، دفاع خواهیم کرد. هنوز در خصوص هیات اجرایی به توافق نرسیده‌ایم و اختلاف‌هایی وجود دارد.
 
فرماندار اهواز با تأکید بر بی‌طرفی در انتخابات گفت: قول می‌دهم که فرمانداری در امر انتخابات هیچ دخالتی نخواهد کرد و تاکنون نیز دخالتی نکرده‌ایم.ما انتخابات را اجرا می‌کنیم، اما طرفداری نمی‌کنیم. خط سیاسی ما از سالیان گذشته مشخص است و تغییری نکرده است. ما انتخابات را به عنوان یک امانت و دخالت در آن خیانت می‌دانیم و قطعا اجازه نمی‌دهیم که کار حرامی در انتخابات از سوی فرمانداری صورت بگیرد.
 
الکترونیکی بودن صندوق‌های سیار انتخابات
 
وی با بیان این‌که در این دوره انتخابات در تمام شعب انتخابی اهواز به‌صورت الکترونیک برگزار می‌شود، گفت: انتخاب الکترونیک حتی در روستاها نیز به‌صورت الکترونیک برگزار خواهد شد و صندوق‌های سیار نیز الکترونیک خواهد بود. الکترونیک بودن انتخابات سرعت و دقت را افزایش می‌دهد. همچنین فضایی ایجاد می‌کند که تخلفات کاهش یابد.
 
فرماندار اهواز با بیان این‌که تخلفات در هر انتخاباتی انجام می‌شود، اظهار کرد: تلاش این است که از تخلفاتی که بر اساس قانون انتخابات مشخص شده جلوگیری شود. در این خصوص نیز اقداماتی انجام شده است. تاکنون نمی‌توان به کسی که رسماً اعلام ورود در انتخابات را نکرده،برخورد کنیم اما اگر به‌صورت همایشی تحت عنوان انتخابات برگزار شود، قطعا برخورد خواهد شد. همچنین گروه‌های مختلف مجازی نیز رصد می‌شوند و با افرادی که اکنون خود را به عنوان کاندیدا معرفی می‌کنند، برخورد خواهد شد.
 
پیش‌بینی ثبت‌نام 400 نفر در انتخابات مجلس شورای اسلامی
 
ارزانی عنوان کرد: در انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان اهواز پیش‌بینی می‌شود 400 نفر ثبت‌نام کنند. همچنین نزدیک به 500 صندوق برای انتخابات در شهرستان در نظر گرفته شده است. 7 هزار نفر نیروی مستقیم در اجرای انتخابات در شهرستان مسئولیت اجرای انتخابات در شهرستان را دارند و در کل عوامل امنیت انتخابات و ستاد انتخابات و دیگر مسائل نزدیک به 15 هزار نفر خواهد بود.
 
برخورد با عوامل حوادث 16 آذر
 
ارزانی با اشاره به حوادث روز 16 آذر در اهواز عنوان کرد: ما بر اساس قانون رفتار می‌کنیم. در دانشگاه قانون به برگزاری سخنرانی در 16 آذرماه مجوز داده بود و هیات نظارت دانشگاه که متشکل از رئیس دانشگاه، نماینده وزیر علوم و نماینده ولی فقیه است، تصمیم می‌گیرد که در دانشگاه چه برنامه‌ای برگزار شود و ما حق دخالت در دانشگاه را نداریم.
 
وی ادامه‌داد: اما زمانی که مجوز داده شود امنیت افراد از فرودگاه تا دانشگاه بر عهده ماست و ما هم همین کار را کردیم. امنیت افراد دعوت شده از فرودگاه تا دانشگاه تأمین شد و آن‌ها را به مسئولان دانشگاه تحویل دادیم و در هنگام برگشت نیز همین کار را نیز انجام دادیم.
 
فرماندار اهواز تصریح کرد: فضای دانشگاهی همواره فضای انتقاد و اعتراض بوده است. دانشگاه همیشه این‌طور بوده که گروهی مخالف و گروهی موافق داشت و اختلاف‌نظرها وجود داشت اما در دانشگاه‌ها خشونت نداشتیم که به نظر می‌رسد این فرهنگ در دانشگاه‌ها در حال گسترش است.
 
ارزانی عنوان‌کرد: در خصوص حادثه 16 آذر در دانشگاه شهید چمران، حراست دانشگاه موظف است افرادی که در برگزاری همایش اختلال ایجاد کرده‌اند را شناسایی و اگر دانشجو بودند با آن‌ها برخورد کند و اگر دانشجو نباشند باید آن‌ها را تحویل شورای تأمین داد و قطعا با آن‌ها برخورد می‌شود و فرقی ندارد که از کدام جناح باشند.
 
وظیفه قانونی ما تأمین امنیت است
 
وی با بیان این‌که وظیفه قانونی ما تأمین امنیت است، گفت: تاکنون هیج ممانعت و جلوگیری از هیچ سخنرانی نشده است از تمام تفکرات و جناح‌ها، برنامه‌ها برگزار و افراد سخنرانی کرده‌اند. هر کس که حکم قانونی مبنی بر ممنوعیت ندارد، وظیفه قانونی ما تأمین امنیت آن است. اگر نظام اجازه دهد که فردی سخنرانی کند ما هم امنیت آن را تأمین می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم کسی سرخود رفتار کند.
 
فرماندار اهواز ادامه‌داد: برخی در روز 16 آذر در فرودگاه اهواز خواستند همان کاری که با آقای مطهری در شیراز انجام شد را انجام بدهند اما ما اجازه ندادیم و هیچ‌وقت در شهر اجازه چنین کاری را نخواهیم داشت. نیروی انتظامی حق ورود به دانشگاه را ندارد اما امنیت را در شهر برقرار خواهیم کرد.
 
ارزانی گفت: به دانشگاه اعلام کردیم که افرادی که در داخل دانشگاه موجب جرم کیفری مانند آسیب رساندن به جان انسان‌ها و اموال شده‌اند را معرفی کند تا با آن‌ها برخورد شود. همچنین عوامل حوادث فرودگاه تا حدودی شناسایی شده‌اند و برخورد قضایی با آن‌ها انجام خواهد شد. در دانشگاه خواستار آن شدیم تا افرادی که غیر دانشجو بودند را به ما معرفی کنند و فیلم‌ها نیز بازنگری خواهد شد تا دیگر عوامل ایجاد تنش شناسایی شوند.
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
comment
comment
عبدالله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۸
comment
0
0
comment یک بام و دو هوای تاسف بار روحانی در برخورد با حوادث تروریستی/


از پیام تسلیت چند ساعته به مسئولان فرانسه بعد از انفجار پاریس تا درخواست تشکیل کمیته حقیقت یاب! برای مشخص شدن علت کشتار شیعیان نیجریه بعد ۲ روز/ آیا به جز رنگ پوست شیعیان نیجریه خون آنها هم با فرانسوی ها فرق دارد؟

در کمال تعجب و تاسف حسن روحانی طی یک تماس تلفنی با رییس جمهور نیجریه در خصوص نفت، گاز و تروریسم جهانی گفتگو نمود و تنها در دقایق پایانی گفتگوی خود با نخست وزیر نیجریه درخواست تشکیل کمیته ی حقیقت یاب برای بررسی حادثه را مطرح کرد! این در حالی است که پیش از این وی به فاصله تنها چند ساعت بعد از حادثه تروریستی پاریس بدون آنکه خواستار تشکیل کمیته حقیقت یاب شود، با صدور پیام تسلیت رسمی خطاب به مسئولان فرانسه نهایت تاسف خود را از این ماجرا بیان کرد و به فاصله چند ساعت بعد نیز، با تاخیری ۳ روزه، حادثه ترورستی علیه شیعیان ضاحیه بیروت را تسلیت گفت!


گروه سیاسی- رجانیوز: کشتار بیرحمانه شیعیان مظلوم نیجریه در حالی صورت گرفت که در سراسر جهان واکنش درخوری از سوی مدعیان حقوق بشر صورت نگرفت اما درد اصلی نسبت به این مساله، موضع منفعلانه رییس جمهور ایران و اظهارات تعجب برانگیز وی در تماس تلفنی با نخست وزیر نیجریه بود.



به گزارش رجانیوز، در حالی که فاجعه ی کشتار نیجریه قلب شیعیان و مسلمانان جهان را داغدار نمود بود در کمال تعجب و تاسف حسن روحانی طی یک تماس تلفنی با رییس جمهور نیجریه در خصوص نفت، گاز و تروریسم جهانی گفتگو نمود و تنها در دقایق پایانی گفتگوی خود با نخست وزیر نیجریه درخواست تشکیل کمیته ی حقیقت یاب برای بررسی حادثه را مطرح کرد! این در حالی است که پیش از این وی به فاصله تنها چند ساعت بعد از حادثه تروریستی پاریس بدون آنکه خواستار تشکیل کمیته حقیقت یاب شود، با صدور پیام تسلیت رسمی خطاب به مسئولان فرانسه نهایت تاسف خود را از این ماجرا بیان کرد و به فاصله چند ساعت بعد نیز، با تاخیری ۳ روزه، حادثه ترورستی علیه شیعیان ضاحیه بیروت را تسلیت گفت!



درحالی که سیاست خارجی دولت یازدهم منحصرا معطوف به رابطه با غرب شده است ، به نظر می آید که بهترین تعبیر در خصوص دیپلماسی دولت را بتوان دیپلماسی انفعال نامید . این اولین بار نیست که رییس دستگاه دیپلماسی این کشور واکنشی درخور را از خود نشان نمیدهد و با انفعال خود ایران را در جهان دچار مشکل میکند چرا که پیش از این در پی فاجعه فاجعه ی منا نیز رییس جمهور و محمد جواد ظریف علیرغم کشته شدن نزدیک به ۵۰۰ ایرانی در عربستان حاضر به ناتمام گذاشتن سفر خود نشده و روحانی در روز آخر به فاصله چند ساعت مانده به پایان حضورش در نیویورک با اعلام اینکه سفر خود را ناتمام گذاشته است به ایران آمد تا پس از گذشت چند روز از فاجعه منا، رسیدگی به این جنایت آل سعود را در دستور کار قرار دهد!
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار