امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
شوشان: استاندار خوزستان در کارگروه توسعه کشاورزی استان ضمن تقدیر از زحمات کشاورزان خوزستان گفت: استان ما از سال 86 تاكنون به دليل خشكسالي به وجود آمده و گرد و غبارها شرايط سختي را پشت سر گذاشته است، اما با وجود آن و مشكلات ديگر افت توليد در محصولات كشاورزي نداشتيم، بطوريكه ظرفيت توليدي خوزستان از مرز 11 ميليون تن به بيش از 13 ميليون تن افزايش يافته است.
حجازي ادامه داد : كشاورزان با وجود خطرهاي بسيار و آب هواي گرم استان زحمات زيادي در توليد محصولات كشاورزي كشيدهاند و به دليل دقت و همتي كه در توليد محصول بيشتر و با كيفيت داشتهاند، به عنوان توليدكنندگان برتر معرفي شدهاند. البته از نظر ما همه كشاورزان برتر و نمونه هستند زيرا سهم بالايي در توليد ملي، اقتصاد كشور و صادرات به خارج از كشور دارند.
استاندار حجازی اظهار كرد : با توجه به گزارش وضعيت اقتصادي استان ميزان تاثير كشاورزي در اقتصاد رشد چند برابري داشته است.
حجازي ادامه داد : با وجود مصرف بالاي آب در بخش كشاورزي و خشكساليهاي اخير، ميزان توليد محصولات كشاورزي عملكرد خوبي را نشان ميدهد و همچنين با ميزان اراضي قابل كشت كه داريم و تغيير الگوي كشت از سنتي به مدرن و همكاري ادارات بخش كشاورزي در اجراي هرچه سريعتر طرح توسعه كشاورزي مهر، قطعا توليدات ما از 13 ميليون تن به 25 ميليون تن در سال افزايش خواهد يافت. منصور شريفيان توليدكننده و صادر كننده محصول سالم به نمايندگی از كشاورزان خوزستان، تصريح كرد : قانونگذاران بايد از نظرات كشاورزان در قيمتگذاري محصولات كشاورزي استفاده كنند؛ بعنوان مثال كشاورزان از قيمتگذاري امسال گندم ناراضي بودند. شريفيان با اشاره به توليد محصول سالم، خاطرنشان كرد : مسوولان استان بايد با فراهم كردن شرايط، كشاورزان را براي توليد محصول آماده و تجهيز كنند؛ همچنين ميتوان با ايجاد مراكز فرآوري و بستهبندي محصولات و احداث مراكز حمل نقل اين محصولات، مسير توليد محصولات سالم را براي كشاورزان تسهيل كرد زيرا انجام اين امور موجب صادرات و تصرف بازارهاي خارجي ميشود.
وي از استاندار خوزستان خواست زمينه صادرات محصولات كشاورزي بيش از سه درصد را فراهم كند، زيرا با افزايش صادرات، تلاش توليدكنندگان براي توليد و در نتيجه صادرات بيشتر خواهد شد.