شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۰۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۹
دکتر مهناز احمدی:
دبیر اجرایی کنگره: سعی بر این داریم تا با برگزاری کنگره های اینچنینی این تجربیات را به نسل بعدی پزشکی نیز انتقال دهیم

مراسم افتتاح ششمین کنگره تروما و طب رزم و نخستین کنگره میان دوره ای جامعه جراحان با حضور دکتر ایرج فاضل رییس جامعه جراحان کشور، دکتر ایدنی رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، جمعی از معاونین و اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و همچنین اعضاء هیئت علمی سایر دانشگاههای علوم پزشکی از سراسر کشور، صبح دوشنبه 10 اسفندماه 1394 در تالار شهدای دانشگاه برگزار شد و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این قالب طی دو روز میزبان پزشکانی از سراسر کشور خواهد بود که تجربیات و دستاوردهای پزشکی خود در زمینه تخصصی این کنگره را ارایه می دهند.

دکتر مهناز احمدی مدیر امور رفاه جامعه جراحان استان خوزستان و دبیر اجرایی کنگره در این مراسم گفت: در جریان یک مخاطره سه مرحله پیش از وقوع، پاسخ به مخاطره و اقدامات پس از آن مطرح است و ما در این باره نیازمند اقدامات جدی مطالعاتی و میدانی هستیم. اگر این اقدامات و مطالعات در سطح ملی به درستی انجام  شود اتفاقاتی همچون جنگ، سیل و زلزله بحران آفرین نخواهند بود.

دبیر اجرایی کنگره افزود: این کنگره با ارایه مطالب علمی سعی دارد مدیریت و عوامل اجرایی و  نقش پزشکان را در بحران های طبیعی و غیرطبیعی مشخص سازد و فعالیت های جامعه پزشکی را در این اتفاقات شرح دهد. برگزاری این همایش ها به آمادگی بیشتر نیروهای بهداشت و درمان در امدادرسانی در مواجهه با بلایا کمک خواهد کرد و نقاط و ضعف و قوت ما را نیز در این باره مشخص می نماید.

 وی ادامه داد: حضور پزشکان در دفاع مقدس تجلی ایثار و از خود گذشتگی است . پزشکان و جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس با حضور در بیش از 210 پست اورژانس، 280 پست امدادی و 43 بیمارستان تخصص صحرایی و غیرصحرایی به ارایه خدماتی بی دریغ پرداختند و در همان شرایط بیش از 8 هزار عمل بزرگ شفا بخش، 180 هزار خدمت و حدود 100 هزار مداخله در بیمارستان های صحرایی را انجام دادند. این سرعت و دقت در عمل نشان دهنده حضور شجاعانه ی جامعه پزشکی است و باید یادآور شد که این  دستاوردها در بخشی هایی متاثر از حرکت هوشمندانه فنی و مهندسی جهادی اتفاق افتاده است.

احمدی در پایان گفت: افزایش توان پزشکی و مهارت های تیم های جراحی از دستاورد حضور به یادماندنی پزشکان در دوران دفاع مقدس است.  همچنین حضور تاثیرگذار پزشکان در ارایه خدمات پزشکی در دفاع مقدس و نیز افزایش این توانمندی های در برابر تهدیدات احتمالی، دشمنان را از نفوذ و غلبه بر ما مایوس می کند، از این رو ما سعی بر این داریم تا با برگزاری کنگره های اینچنینی این تجربیات را به نسل بعدی پزشکی نیز انتقال دهیم.











نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار