شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۲۳۴۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۰
فرادی که مناصب رسانه ای و مطبوعاتی را در دولت بر عهده گرفته اند خود را متعلق به این دولت نمی دانند که بخواهند خود را هزینه این دولت بکنند. آنان برای افرادی در جناح خود فعالیت می کنند! تا مناصب رسانه ای دولت در اختیار راست گرایان محافظه کار است طرفداران دولت همچنان باید صدای خود را در مقابل راست گریان خفته نگه دارند
 دولت حسن روحانی هر چه هم کوشش و تلاش بکند تا بتواند وعده های خود را محقق کند، تا زمانی محافظه کاران سنتی اداره امور مطبوعاتی و رسانه ای دولت را بر عهده دارند، ثمره این تلاش ها به گوش مردم نخواهد رسید.  

به گزارش «پارسینه»  دولت دکتر روحانی با شعار اعتدال توانست رقبای خود در انتخابات ریاست جمهوری شکست دهد. اعتدال به عنوان روش اداره دولت ایجاب میکرد که رئیس جمهور از همه گروه های سیاسی که افراط گرایی جناحی را نمی پسندند و تنها دل در گرو منافع ملی و کشور دارند، استفاده بهینه نماید.اما این روش در جایی مثل امور مطبوعاتی و رسانه ای جواب پس نداده است و افرادی امور رسانه ای دولت را بر عهده گرفته اند که چندان اعتقادی به دولت ندارند و هیچگاه خود را هزینه دولت نخواهند کرد چرا که به اردوگاه محافظه کاران سنتی تعلق دارند که امید دارند بدون اینکه هزینه ای برای دولت پرداخت کنند با حضور در مناصب رسانه ای دولت، زمینه را برای روی کار آمدن دولتی با گرایش محافظه کاری فراهم کنند.  

بر اساس این گزارش، نکته غم انگیز اینجاست که افراد رسانه ای که دل در گرو دولت دارند و می خواهند خالصا مخلصا خود را برای موفقیت دولت هزینه کنند، توسط راست گرایان سنتی کنار گذاشته شده اند و وضعیت به گونه ای است که مهم ترین ارکان رسانه ای دولت در اختیار تیم رسانه ای رقیب حسن روحانی و همچنین جناح راستی است که سالها در تلویزیون و رسانه های دیگر علیه طیف گسترده ای از علاقه مندان دولت برنامه و خبر ساخته و پرداخته اند.  

آفت حضور راست گرایان در مهم ترین مناصب رسانه ای دولت و وزارتخانه های مرتبط در بزتگاه های حساس خود را نشان می دهد. در جاهایی مانند برجام که دولت همه توان خود را برای آن گذاشته است، این راست گرایان محافظه کار میل شان نمی کشد که در کمترین میزان ممکن از عملکرد دولت دفاع کنند، چون همیشه نگرانی این را دارند که از سوی جناح راستی که به آن تعلق دارند طرد شوند. این افراد می دانند که نهایت امر دولت دکتر روحانی هشت سال بیشتر نخواهد بود و آنان برای اینکه بتوانند در مناصب انتصابی در سالهای آینده حضور داشته باشند، لازم نیست خود را فدای دولت دکتر روحانی نمایند و اینگونه می شود که در بزنگاه های حساس این صدای اقلیت مخالفان است که بیش از صدای اکثریت موافقان دولت شنیده می شود.  

امروز مردم و به ویژه طرفداران دولت مدام از هم می پرسند که چرا تیم رسانه و امور مطبوعاتی دولت صدای ضعیفی دارد. همه می پرسند چرا تیم رسانه ای دولت نمی خواهد دستاوردهای دولت را برای مردم رسانه ای کند؟ می پرسند چرا عرصه رسانه ای را به مخالفان دولت باخته اند؟  

پاسخ این پرسش ها فقط یک مطلب است: افرادی که مناصب رسانه ای  و مطبوعاتی را در دولت بر عهده گرفته اند خود را متعلق به این دولت نمی دانند که بخواهند خود را هزینه این دولت بکنند. آنان برای افرادی در جناح خود فعالیت می کنند! تا مناصب رسانه ای دولت در اختیار راست گرایان محافظه کار است طرفداران دولت همچنان باید صدای خود را در مقابل راست گریان خفته نگه دارند 

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار