شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۲۶۲۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۸
دکتر برزگر: برای دست‌یابی و تحقق شعار امسال، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز، کارگروهی اختصاصی برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تشکیل داده و به‌صورت فعال در حوزه‌های غذا، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه کنترل کیفی فرآورده‌ها و... به هم‌اندیشی می‌پردازد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر حسین برزگر در نشستی که با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: تولید برخی اقلام دارویی در استان خوزستان ضروری است و چنانچه این مهم در استان تحقق یابد، می‌توان ادعا کرد اقدامی عملی در تحقق اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است.

وی تأکید کرد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برای تحقق شعار سال کارگروه اختصاصی در این معاونت تشکیل داده است .

معاون غذا و دارو دانشگاه افزود: با هدف تحقق شعار سال و همچنین اقدام عملی اقتصاد مقاومتی در استان خوزستان، مدیریت داروی این معاونت فرصت‌های سرمایه‌گذاری و راه‌های تسریع در تحقق آن را در دست بررسی قرار داده است.

وی تصریح کرد: با عنایت به اینکه مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، در تبیین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی غذا و دارو را در درجه اول اهمیت اقلام راهبردی و اساسی عنوان نمودند، از این‌روز می‌توان متوجه شد که چقدر وظیفه و نقش معاونت‌های غذا و دارو حساس و سرنوشت‌ساز است.

برزگر خاطرنشان کرد: رهبر فرزانه انقلاب در بیان این سیاست‌ها، هم نقشه راه را ترسیم فرموده و هم راه‌کار اجرایی و عملیاتی ارائه کردند، به‌همین دلیل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به سمت پیشرفت گام برمی دارد و بدون درنگ، با ارائه راه‌کارهای نو و الگو گرفتن از فرهنگ انقلابی و اسلامی، در تحقق این سیاست‌ها پیشتاز خواهد بود و در این شرایط حساس منطقه‌ای و جهانی با سرعت و دقت به تکالیف خود به خوبی عمل خواهد کرد.

وی اظهار کرد: برای دست‌یابی و تحقق این مهم، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، کارگروهی اختصاصی متشکل از افراد دلسوز و متخصص برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تشکیل داده است و به‌صورت فعال در حوزه‌های غذا، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه کنترل کیفی فرآورده‌ها و... به هم‌اندیشی، ارائه راه‌کارهای موثر و همچنین اقدام به موقع برای تحقق آنها می‌پردازد.

برزگر با اشاره به تشکیل این کارگروه تخصصی افزود: در این جلسه مقرر شد، صنایع مرتبط در حوزه غذایی، آشامیدنی، بهداشتی و دارو که در طول سالیان گذشته به هر دلیل تعطیل شده‌اند، مشخص و با حضور مسئولان و متولیان مربوطه مشکلات آنها بررسی و برای رفع آنها اقدامات مقتضی در توان معاونت غذا و دارو صورت گیرد.

وی عنوان کرد: بدین منظور، برای برگزاری کارگاهی یک‌روزه ویژه تمامی کارشناسان معاونت غذا و دارو به‌منظور آگاهی بیشتر از سیاست‌های ابلاغی، برنامه‌ریزی به‌عمل آمد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: از دستگاه‌های مرتبط و دخیل در راه‌اندازی شرکت‌هایی که در حال حاضر تعطیل هستند، همچون صنعت و معدن، اداره استاندارد، جهاد کشاورزی و دیگر دستگاه‌های متولی دعوت می‌شود تا برای کمک به رونق و شکوفایی صنایع هم‌فکری و هم‌اندیشی صورت گیرد.

برزگر عنوان کرد: با توجه به اینکه در استان خوزستان، پتانسیل‌های فراوانی مانند دانشکده داروسازی با قدمت بیش از 50 سال، وجود دارد، افزود: متأسفانه در این زمینه هیچ‌گونه صنعت دارویی در این استان وجود ندارد و ضروری است برخی اقلام دارویی در استان تولید شود.

وی گفت: به‌ منظور ارتقای کیفی مواد غذایی و دارویی، آزمایشگاه کنترل کیفی این معاونت با دقت و صحت شاخص‌های سلامت محور را زیر ذره‌بین دارد و برای ارتقای فنی و تخصصی آن برای شناسایی، مقابله با تقلب و کنترل قاچاق اقدام لازم صورت می‌گیرد.

برزگر در پایان تأکید کرد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، تمام تلاش خود را خواهد کرد تا برنامه‌های اقتصاد مقاومتی را در اولویت نخست برنامه‌های خود قرار دهد و به‌عنوان یک فرهنگ نهادینه کند.

مهندس رضا‌زاده دباغ، مسئول اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در حوزه غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، نیز در این زمینه گفت: بهره‌مندی از ویژگی‌های اقتصاد مقاومتی در همه زمینه‌ها به ویژه در کارخانجات تولید فرآورده غذایی، دارویی، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه می‌تواند راهکار مناسبی برای تامین آینده کشور باشد.

 وی در ادامه افزود: برای عملی کردن اقتصاد مقاومتی از تمام ظرفیت‌های موجود در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در بخش‌های مختلف، همچون حوزه غذا، دارو، آزمایشگاه، تجهیزات پزشکی و غیره استفاده می‌کنیم.

رضازاده دباغ، ادامه داد: البته برای تحقق این مهم مطالعه دقیق و کار‌شناسی صورت می‌گیرد .

مسئول اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در حوزه غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پایان اظهار امیدواری کرد: ان شاءالله امسال بتوانیم شاهد افزایش تولید فرآورده غذایی سالم، توسط کارخانجات و صنایع تولید فرآورده‌های غذایی استان خوزستان باشیم که اگر این مهم تحقق یابد کمک چشمگیری به اقتصاد کشور و به ویژه استان خواهد شد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار