شوشان : پس از تودیع مقتدایی در سکوت خبری با سفر چراغ خاموش معاون سیاسی وزیر کشور ، گمانه زنی ها برای جایگزین مقتدایی شدت گرفته و گروه های سیاسی و شخصیت های خوزستانی پایتخت نشین نیز رایزنی هایشان دو چندان شده است. به گزارش شوشان ، تودیع شبانه و در کمتر از 24 ساعت ، بی پیشتوانه فکر کردن به گزینه جانشینی نبوده و به اعتقاد سیاسیون ، قبل از تودیع ، جانشین مشخص شده و به زودی نیز معارفه خواهد شد.
در محافل خبری استان ، از افراد متعددی به عنوان گزینه ی استانداری خوزستان نام برده می شود که بنا بر شنیده های شوشان ، دو گزینه ی محتمل استانداری ، محمد فروزنده یار دیرین حسن روحانی و سید احمد آوایی نماینده اسبق دزفول است.
محمد فروزنده گزینه ای در صدر
محمد فروزنده یکی از مدیران کم حاشیه و بی سر و صدای بنیاد مستضعفان می باشد. رفاقت روحانی و محمد فروزنده به زمان جنگ بر می گردد و طبق شنیده ها، روحانی در همه موارد از وی مشاوره های مختلفی می گیرد. محمد فروزنده پیش از این در سمت های جانشین فرمانده کل قوا، دبیر شورای امنیت ملی، استاندار خوزستان، وزیر دفاع دولت سازندگی و با حکم رهبری از سال ۷۸ تا کنون رئیس بنیاد مستضعفان بوده است و گفته می شود ارتباط نزدیکی با بیت رهبری دارد.
سید احمد آوایی دومین گزینه
سید احمد نماینده دزفول در دور هفتم و هشتم و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی که دو بار طعم رد صلاحیت در دوران نمایندگی چشیده است. از بنیانگذاران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی. آموزش دیده نظامی در اردوگاه های فلسطینی پیش از انقلاب. جزو موسسین گروه چریکی منصورون که بیشتر نیروهای مبارز خوزستانی جزو آن بودند.
مهدی بخشنده ؛ فردی که تکذیب کرد
دکتر مهدی بخشنده معاون فعلی برنامه ریزی و اقتصادی وزیر کشاورزی است که البته شایعه استانداریش را در گفت و گو با شوشان تکذیب کرده و گفته است که هیچ تمایلی برای آمدن به خوزستان ندارم. البته در دنیای سیاست ، هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و هیچ تمایلی هم غیر قابل تغییر نخواهد بود. ریاست دانشگاه شهید چمران اهواز ، معاونت اقتصادی و برنامهریزی وزارت جهاد کشاورزی در زمان محمود حجتی وزیر فعلی دولت یازدهم، معاون بنیاد مستضعفان و عضو هیئت علمی دانشگاه چمران اهواز نیز در کارنامه مدیریتی و علمی خود دارد.
بیانک ؛ گزینه ای برای همه دوران
از امین بیانک در گمانه زنی ها یاد می شود. بیانک همیشه پای ثابت این گمانه زنی ها در دوره های مختلف بوده است. وی در مجلس ششم نماینده مردم اهواز بوده و در حال حاضر هم مدیرعامل پتروشی غدیر است
شجاع پوریان ؛ خوزستانی پایتخت نشین اما کلیدی
دکتر ولیالله شجاعپوریان ، زاده تشان بهبهان استان خوزستان که نماینده بهبهان در مجلس ششم و هفتم بود. شجاعپوریان یکی از اعضای کلیدی و برجسته خوزستانیهای مقیم تهران است که نظرات و مشورت هایش در فرایند سیاسی استان تاثیرگذار بوده است. در انتخابات این دوره در لیست ائتلاف اصلاح طلبان از حوزه انتخابیه اهواز قرار داشت که البته مهر رد صلاحیت مانع ورودش به مجلس شد.
برات قبادیان گزینه ای دیگر
به گزارش شوشان ، برات قبادیان زاده ی ایذه که از عرصه رقابت انتخابات مجلس در اهواز به دلیل رد صلاحیت باز ماند اما همسرش در تهران شگفتی ساز شد و به مجلس راه یافت. نخبگی قبادیان بر جنبه سیاسی و جناحی اش برتری دارد . رویکرد قبادیان در مسائل سیاسی در سطح کلان پرهیز از تندروی و درگیری در منازعات فکری است و بر تجربه گرایی و اعتدال تاکید دارد.
فرامند هاشمی زاده
فرامند هاشمی زاده نماینده و شهردار اسبق مردم اهواز و معاون سابق عمرانی استاندرای خوزستان نیز از دیگر گرینه هایی است که مطرح شده است. در اوایل دولت روحانی و پیش از استانداری مقتدایی ، استقبال اصلاح طلبان برای تصدی استانداری به وی مشهود بود و حتا طوماری نیز برای انتصاب وی به وزارت کشور نوشته شد. هاشمی زاده هر چند مشاوری ارشد شهردار اهواز را به یدک می کشد اما این روزها در خارج از استان به سر می برد .
محمدرضا موالیزاده همنشین سابق روحانی
محمدرضا موالیزاده زاده ی خرمشهر نیز یکی از گزینههایی ست که برای استانداری خوزستان مطرح شده است. وی دارای تحصیلات دکترای پزشکی است و سه دوره نمایندگی مجلس و عضویت در هیئت رئیسه پارلمان را دورههای سوم تا پنجم را در سوابق خود دارد . به گزارش شوشان ، وی بدلیل دو دوره نماینده و عضویت در هیات رییسه مجلس روابط نزدیکی با دکتر حسن روحانی رییس جمهور دارد.
دکتر میدری / اولین خوزستانی در دولت روحانی
دکتر احمد میدری اولین خوزستانی بود که به دولت روحانی راه یافت و علی ربیعی وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی وی را به عنوان معاون رفاهی این وزارتخانه منصوب کرد. دکتر میدری نماینده آبادان در مجلس ششم بود. میدری دارای مدرک دکترای تخصصی اقتصاد است و سال ها در دانشگاه علامه طباطبایی و شهید چمران اهواز مشغول به تدریس بوده و دارای پژوهش های ارزشمند در حوزه رفاه اجتماعی است. این روزها ه م رفت و آمدهای وی به خوزستان زیاد شده و نماش براش جایگزینی مقتدایی بر سر زبان ها افتاده است.
به گزارش شوشان ، از علی عماد ، علی عزتی ، امیدوار رضایی معاون قوانین مجلس و نماینده سابق مسجدسلیمان در مجلس، غلامرضا شریعتی معاون سیاسی استانداری خوزستان ، محمدرضا شمسایی و ... نیز به عنوان گزینه های دیگر یاد می شود که البته همگی در حد گمانه زنی است.
ازجمله سوابق ایشان معاون رییس جمهوردرامورجنگ زده گان ومهاجرین,معاون پارلمانی کمیته امدادکشور,عضودبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام میتوان نام برد.
ضمناایشان ارتباط بسیارنزدیکی بادکترنوبخت و مجیدانصاری معاون رییس جمهور واکثروزرای دولت دارند.
بین این گزینه ها به جز دکتر شجاعپوریان فکر نمیکنم هیچکدوم در حد و اندازه استانداری خوزستان باشن
علی الخصوص افرادی که نه بواسطه شایستگی سیاسی خودشون بلکه با تکیه بر سمت و مسئولیت اطرافیانشون میخوان پست بگیرن
چون با دو تا سیل دیگه از خوزستان چیزی نمیمونه که کسی استاندارش بشه
مگه ستاد تبلیغات باز کردید
بسه دیگه
هر کسی اصلح و شایسته خدمت به مردم عزیز خوزستان باشد همون خواهد شد
کسی باید استاندار خوزستان شود که قدرت ایستادگی در برابر مافیای اب کشور را داشته باشد و اجازه اجرای طرحهای انتقال اب از سرشاخه های کارون و دز را ندهد و با قدرت و بدون تعارف از منافع مردم دفاع کند دقیقا مثل کارهایی که دکتر مقتدایی با شجاعت مثال زدنی انجام دادند ولی حیف که تنگ نظریها و منفعت طلبی عده ای خاص این فرصت بزرگ را از مردم خوزستان گرفت ولی خوشبختانه خوزستانیهای اگاه قدردان زحمات مقتدایی هستند و به موقع پاسخ بدخواهان تنگ نظر را خواهند داد
دکتر شجاعپوريان....
دکتر شجاعپوريان....
استان خوزستان هر چه ضربه خورده از مدیران ضعیف غیربومی و پروازی پر ادعایی است که فقط برای کاملتر کردن رزومه مدیریتی خود به خوزستان می آیند و با هزار سوء استفاده از امکانات استان ، در تهران به پست های بالاتر برسند. با نگاه تحقیر آمیز به استان نگاه میکنند و شخصیت نیروهای مخلص و توانمند را با رفتارهای ارباب مابانه مورد هجمه قرار میدهند.
در مقابل نیروهای متخصص و مدیر استان یا به حاشیه رانده شده اندو یا مجبور به مهاجرت به استانهای دیگر با شرایط نامطلوب شده اند.
این نتیجه بی درایتی اقای مقتدایی و معاونین ایشان بوده که متاسفانه با اصرار بر خواسته های نامعقول خود ، شرایط استان خوزستان را به این جا کشاندند.
اگر اقای مقتدایی در همان ابتدا ، به توصیه های دوستان دلسوز خود توجه میکردند و تیم مدیریتی بهتری را انتخاب می کردند آلان با این شرایط مواجه نبود.
چکارهایی کرده ؟
معجزه گر بوده که معجزه کرده
ایشان حدود 123 مشاور داشت که در طول تاریخ، روسای جمهور آمریکا اینقدر مشاور نداشت. خدایش زودتر از اینها میباست ورش میداشتند.
امیر حیات مقدم از همه سالم تر است و دزدی و رانت خواری هم نکرد.بروید و بررسی کنید.
گزینه های دیگر پاکی امیر حیات مقدم را ندارند و میر حیات مقدم فرد اخلاق مداری بود .
هیچ کدام از گزینه ها به اندازه امیر حیات مقدم خوش فکر نیستند.
در زمان سردار امیر حیات مقدم قرار شد دو درصد از پول نفت به خوزستان داده شود و حتی مجلس نیز تصویب کرد ولی هرگز ندادند.
در دولت احمدی نژاد اقای احمدی نژاد در سفر استانی به اصفهان گفت که مهمترین مصوبه .انتقال اب .از جنوب به مرکز است.
به گفته برخی کارشناسان از عوامل ریز گرد همین انتقال اب و سد سازی و خشک شدن رودها است.
سردار امیر حیات مقدم که در جلسه تودیع خود به سیم اخر زد اعلام کرد دولت قول داده بود علاوه بر اعتبارات خوزستان 500 میلیارد تومان پول بدهد که نداد.
و اعلام کرد دو درصد پول نفت را ندادند.
و سردار امیر حیات مقدم گفت مردم .علما .نگذارید اب را ببرند و اقای پور محمدی {وزیر وقت کشور.}به سردار امیر حیات مقدم گفت چرا این حرف را زدید و منظور سردار این است که نگذارید آب به داخل دریا برود که البته منظور سردار امیر حیاتمقدم کاملا واضح بود.
حالا من به عنوان یک خوزستانی سوالی که دارم این است که به جز توهین و تحقیر برای مردم چه کاری صورت گرفته است.
همین الان عده ای با طرح پلاک اروند نیز مخالف هستند \
بنده واقعا متاسف هستم.
هر گزینه ای هم که استاندار شودبه تیم پشتیبان متخصصی نیاز دارد.که مصیبت عظمی قومیت گرایی را در استان ریشه کن نماید
محسن رضایی کمال دانشیار امیدوار رضایی
بقیه دیگه ریالی نمی ارزند
ما ادم ها بی معرفت ترین موجودات زمین هستیم و نامردتر از ما نیست.
فقط به دنبال تخریب دیگران و تحقیر دیگران هستیم.
هنوز جیزی نشده میخواهیم به مقتدایی توهین کنیم.
من به نوبه خود از مقتدایی تشکر میکنم و همچنین اعلام مینمایم که باید از ایشان در صحنه های دیگر استفاده کرد.
میتوان در استانداری یک هیت مدیره استان خوزستان تشکیل داد و در ان از افراد با تجربه و پیشکسوت استفاده کرد.و یک اتاق فکر باشه.از بازنشسته کردن دیگران بترسید زیرا حرام اندر حرام است.سر خودتان هم میاید.
ایشااله برادرشان سید علی که ثبت احوال کشور و معاون وزیر کشور هستند بتوانند ایشان را پیشنهاد دهند
در حال حاظر در حال رایزنی و مذاکره میباشند و در حال بررسی شروطی هستند که آقای دانشیار برای قبول گذاشته اند
طبق اطلاعی که دارم آقای دکتر دانشیار گفته اند در صورتی که همه شروط اجرایی نشوند این مسولیت را نمیپذیرند.و برای پیشرفت خوزستان گویا کلی قفل و بست محکم کاری کرده اند.
یا علی مدد