شوشان: دبیر حزب اعتمادملی منطقه خوزستان گفت: استان خوزستان با وجود شش بندر ، موقعیت ممتاز همسایگی با کشورهای ثروتمند خلیج فارس، 21 واحد پتروشیمی، میلیونها هکتار زمین حاصلخیز، وجود صنایع کلانی مانند نفت، گاز، فولاد و چندین سد و با دارا بودن یک سوم آبهای کشورو بیش از 80هزار هکتار مزارع نیشکر و هزاران هکتار نخلستان و مهمتر از همه حدود پنج میلیون انسان شریف و مومن و وطندوست نباید یک دقیقه از توسعه باز بماند و کسی باید سکان مدیریت این استان را به دست بگیرد که همه این مزایا را با پوست و گوشت و استخوان خود درک کرده باشد.
به گزارش شوشان ، جمال درویش در نشستی با حضور اعضای این حزب در دفتر اهواز بیان کرد: ما باید عادت مطلق گرایی را کنار بگذاریم و همدیگر را باعلم به ضعف ها و نواقص احتمالی که در همه ما وجود دارد تحمل کنیم .
وی افزود: در ادبیات غنی فارسی ضرب المثلهایی به چشم می خورد که اگر به آنها توجه شود مفید و راه گشا است، مثلا اینکه" فلانی برای یک دستمال بازار قیصریه را به آتش کشید". کشور و استان ما چه بسیار از این ناحیه متضرر شده است، همه می دانیم که غیر از ذات پروردگار هیچکس مطلق نیست اما به جای اینکه نقاط ضعف همدیگر را بپوشانیم یا تحمل کنیم آنها را بهانه حذف یکدیگر قرار می دهیم.
دبیر حزب اعتمادملی منطقه خوزستان بیان کرد: دو هفته است که قطار توسعه استان مهم و استراتژیک خوزستان به واسطه برکناری غیر منتظره و عجولانه استاندار از حرکت باز مانده و افراد و گروه های اصلاح طلب استان که در ایام انتخابات بعد از مدتها یک دست و یک صدا شده بودند در مقابل هم صف بندی کرده اند و در تلاشی بی ثمر در جستجوی جانشینی برای استاندار پیشین هستند.
درویش عنوان کرد: در حالی که تهران بی توجه به پیشنهادات لشکر متفرق سیاسیون استان کار خودش را می کند و پایتخت نشینان از مدتها پیش پی برده بود که سیاسیون استان ما با هم سر سازش ندارند. هرچند مردم عادی لر و عرب و بختیاری و دزفولی و بهبهانی و دیگر ساکنین این استان که قرنهاست در کمال دوستی و رفاقت در کنار هم می زیند.
وی ادامه داد: هیچ معلوم نیست که فردی قوی و کاردان حاضر شود برای یک سال باقیمانده تا انتخابات ریاست جمهوری این مسوولیت را بر عهده بگیرد مگراینکه بر او تکلیف کنند. هر کس هم بپذیرد چه بومی و چه غیر بومی فرصت کار نخواهد داشت.
به گزارش شوشان ، دبیر حزب اعتمادملی منطقه خوزستان در خصوص موضوع بومی و غیر بومی بودن استاندار آینده خوزستان نیز گفت: مهم شناخت استان است نه اینکه فلان شخص در کجا متولد شده است اگر کسی خوزستانی نباشد ولی ده ها سال در خوزستان کار کرده و نیازها و تواناییهای استان را بشناسد بومی محسوب میشود ولی کسی که هفت پشت او خوزستانی باشند ولی توان این مسولیت سنگین را نداشته باشد نباید پیشنهاد شود.
درویش ادامه داد: اما مساله اصلی این است که ما باید بنشینیم و ببینیم چه میخواهیم و به دنبال چه هستیم و اولویت اصلی استان ما چیست؟ اول باید این سوال پاسخ داده شود اگر اولویت این استان مبارزه با معضل بیکاری و ناامنی و استفاده از ظرفیت های معطل مانده است که کارها خوب پیش میرفت چه نیازی به تغییر استاندار بود؟ولی اگر اولویت چیز دیگری است لطفا یک نفر بگوید این اولویت چیست؟ قرار است استاندار جدید چه مشکلی را حل کند؟چه چیز فعلا از اشتغال و امنیت مهمتر است؟
وی افزود: چرا باید یکسال از عمر پنج ملیون از سکنه خوزستان در انتظار آمدن و آشنا شدن و برنامه ریزی کردن استاندار جدید تلف شود ؟آیا عمر مردم جزو بیت المال نیست؟ نیروههای سیاسی ما باید درمورد تعویض مدیران به این نکات توجه کنند و دولتیان نیز حکایت دستمال و بازار قیصریه را نصب العین قرار دهند و به برجستگیهای یک مدیر و نیازهای جامعه و نه خلق و خوی فردی مدیران توجه کنند.
دبیر حزب اعتمادملی منطقه خوزستان اظهار کرد: مدیری خودسر است! عجول است! قلدر است! خوب باشد، اما دارد با تمام توان برای استان کار میکند مهم سودی است که از قبل او به استان میرسد، در عوض مدیری مطیع و با حوصله برای انجام یک کار به تهران نامه مینویسد و شش ماه منتظر جواب مینشیند بعد هم جواب منفی است آیا کار خوزستان اینطور به سامان میشود؟
دبیر اعتماد ملی خوزستان در پایان سخنان خود ضمن حمایت از دولت تدبیر و امید و اقدامات آن خصوصا در عرصه بین المللی و اظهار خشنودی از بازگشت صدور نفت به میزان پیش از تحریم و امید به اینکه آثار این امر در معیشت مردم و حرکت چرخ اقتصاد کشور نمایان شود با اشاره به اقتصاد مقاومتی گفت: استفاده از همه ظرفیتهای کشور حرف اصلی در اقتصاد مقاومتی است و استان خوزستان با وجود ظرفیت های بسیاری که دارد می تواند در تحقق این برنامه نقشی موثر داشته باشد.
عامل تفرقه سیاسی در خوزستان جناب .....بود که حالا استعفا داد و تئوریسن شده متاسفانه..
قطعا اگه استاندار شایسته بومی بیاد شناخت اولیه و لازم را دارد و جناب درویش نگران نباشد و خودشان را ناراحت نکنند
مقتدائی با کسانی که برای این راه و مقصدی که او استاندارش شد سر سازش نداشت و در عوض کسانی که هیچگونه هزینه و تلاشی برای روحانی و اصلاحات ندادند با رسم دیرینش (رفیق بازی و نه شایسته سالاری) بر امور مسلط کرد
کسانی مثل خودش که نه در 88 و نه 92 هیچ فعالیتی نداشتند
جناب درویش که خود از جمله نورچشمی های مقتدائی بود باید بداند، البته اگر بخواهد که
*این مقتدائی بود که با سیاسیون استان، البته از نوع اصلاح طلب سر سازش نداشت*
*و حتی با خوزستانی های مرکز نشین هم سر جنگ داشت*
فقط مقتدایی میتواند برنامه های نیمه کاره را به اتمام برساند و نباید دولت خوزستان را قربانی افراد و بازیهای سیاسی کند ؛واقعا خوزستان دیگر تحمل اینهمه بلاتکلیفی و تصمیمات ضدو نقیض را ندارد
دولت خواست مردم برای بازگشت مقتدایی را محقق کند و بیش از این مردم خوزستان را دلزده و ناامید نکند
جمال درویش در پایگاه حزب اعتماد ملی در بخش از این مقاله بصورت صریح مقتدایی را با صفات بالا معرفی کرد. درحالیکه منتقدان مقتدایی بارها اورا به این رفتار ها متهم می کردند ولی مقتدایی همواره عملکرد خود را در تصمیم گیریهاب مهم همچون خودور های اروند و بخشنامه ها قانونی و برمبنای اختیارات خود بیان می کرد.
در حالیکه 3 هفته از برکناری ، استعفا یا بازنشستگی مقتدایی می گذرد هنوز از ایشان و اطرافیان نزدیکش از شوک حاصل از این موضوع خارج نشده اند بطوریکه در این مدت درویش از موضع مشاور، مدیرکل روابط عمومی و دبیر حزب اعتماد ملی مواضع متناقضی از نحوه عزل مقتدایی داشته است بطوریکه در این مدت بارها مواضع متناقضی بیان شده است در آخرین موضع او در مورد مقتدایی گفته است :
دبیر حزب اعتمادملی منطقه خوزستان اظهار کرد: مدیری خودسر است! عجول است! قلدر است! خوب باشد، اما دارد با تمام توان برای استان کار میکند مهم سودی است که از قبل او به استان میرسد، در عوض مدیری مطیع و با حوصله برای انجام یک کار به تهران نامه مینویسد و شش ماه منتظر جواب مینشیند بعد هم جواب منفی است آیا کار خوزستان اینطور به سامان میشود؟
خودسر، عجول و قلدر !!!
مقتدایی با این دوستان نیازی به دشمن ندارد!
اگر هدف دولت ابادی خوزستان و کسب رضایت عموم مردم استان است(عوم مردم ابادی و رفاه میخواهند و چیزی جز این را مطالبه نمیکنند) دکتر مقتدایی بهترین گزینه پیش رو است ولی اگر تامین منافع عده ای خاص(گروه های سیاسی که سهم خود از خوزستان را مطالبه دارند) مد نظر است که صلاح مملکت خویش خسروان دانند
انتخاب گزینه اول به ایجاد امید و همراهی مردم با دولت روحانی میانجامد و گزینه دوم سبب سرخوردگی مردم و نارضایتی عمومی از دولت را در پی خواهد داشت
چیزی گیرتون نمیاد ناتوان ها ، جناب احمدی که از گزینه های تهران است فاصله عجیبی با اسامی اعلام شده شما داره ،معاون رئیس جمهور و معاون وزیر و استاندار ی در رزومه ایشونه
لطفا رزومه آن کسانی که ناراحتن رو دقت بفرمایید در مقابل معاون مقتدایی جناب خبیر هم [...] نیستن لا اقل ایشون بیست سال پیش معاون استاندار بوده
ای به ظاهر سیاسیون اصلاح طلب کافیه دیگه تیشه به ریشه این استان نزنید بسه بشینید سر جاتون تهران خوب شناختتون
در دین اسلام باید افراد اخلاق گرا باشند و نه تخریب کننده و تحقیر کننده.
در ضمن در مورد امیر حیات مقدم ایشان اعلام کرده بود که شغل پاسداری در نیروهای مسلح را با هیچ شغلی عوض نمیکند .در ضمن امیر حیات مقدم هم فرد پاکی بود و رعایت اخلاق را انجام میداد.
به نظر بنده دولت باید از بین امیر حیات مقدم و مقتدایی یکی را انتخاب کند.
بنده میگم به پاک دستی امیر حیات مقدم وجود ندارد.
امیر حیات مقدم یک عارف واقعی است.
امیر حیات مقدم فرد مومن و مسلمان و اهل نماز و روزه است.
امیر حیات مقدم با تجربه است.
دولت احمدی به حاج امیر حیات مقدم ظلم کرد.
امیر حیات مقدم اهل رانت و دزدی نبود.
امیر حیات مقدم هم اصولگرا است و هم اصلاح طلب.
هیچ کس به اندازه امیر حیات مقدم خوش فکر نیست.
امیر حیات مقدم یک فرد ارمان گرا است.
اقای مقتدایی رفته شما هم تشریف ببر
بسه دیگه
هرچی موندی بسههههههههه