شوشان: فرماندار شهرستان شوش گفت:توسعه شبکه های برق روستایی و همچنین افزایش روشنایی در نقاط شهری و روستایی شوش از نیازهای اصلی شهرستان است.
"رضانجاتی" فرماندار این شهرستان در جلسه بررسی مشکلات برق شهرستان شوش که با حضور نماینده مردم شوش در مجلس، مدیرعامل و معاونین شرکت توزیع نیروی برق خوزستان و همچنین مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان خوزستان در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد گفت: شهرستان شوش با 3700 کیلومتر و 220 روستا و 5 شهر با دویست و بیست هزار نفر جمعیت از شهرستان های شاخص از نظر کشاورزی و صنعتی است.
"نجاتی" با تقدیر از عملکرد توزیع برق استان خوزستان و مدیریت شهرستان شوش، اظهار داشت: مدیر توزیع نیروی برق شوش بصورت شبانه روزی در حال رفع مشکلات منطقه است و اقدامات مناسبی در این حوزه صورت گرفته است.
فرماندار شهرستان شوش با اشاره به مشکلات این شهرستان در حوزه برق، خاطرنشان کرد: توسعه ایستگاه برق دانیال از موقت به دائم، راه اندازی پست برق زیگورات و افزایش ظرفیت ایستگاه اصلی شوش با توجه به پراکندگی روستاها ،جمعیت زیاد و همچنین وجود شرکت های صنعتی از نیازهای شهرستان در حوزه برق است.
نماینده عالی دولت در شهرستان شوش بر راه اندازی پست برق زیگورات تاکید کرد و افزود: تعویض پایه های فرسوده ی برق نیز که قدمت زیادی دارند در اولویت قرار گیرد. فرماندار شهرستان شوش همچنین بر حل مشکل برق مسکن مهر تاکید کرد و گفت: روشنایی و مشکلات ساکنان مسکن مهر از مطالبات مردم این مناطق است.
وی در ادامه با توجه به پراکندگی روستاهای شهرستان شوش و شرایط خاص آب و هوایی، تاکید کرد: تاخیر در تعمیر خرابی های برق بالا است و این مسئله باعث نارضایتی مردم شده است و باید نیروهای سیم بان و تعمیراتی مدیریت برق شوش و الوان افزایش یابد.
فرماندار شهرستان شوش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری، گفت: بیشترین سهم این طرح در شوش است. وی در همین خصوص و با اشاره به اینکه بحث اشتغال و تولید اولویت اصلی دولت است، ادامه داد: این طرح فرصت خوبی برای رونق اقتصاد و اشتغال در شوش است و در زمینه برق مورد نیاز طرح مذکور از مدیریت توزیع برق استان انتظار همکاری لازم برای تسریع در انجام این پروژه ملی را داریم.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه شوش یک شهرستان تولیدی از نظر کشاورزی و صنعتی است خواستار حل مشکلات مردم این شهرستان در حوزه برق شد.
دکتر سید راضی نوری همچنین خواستار استقرار گروه تعمیرات برق در شهرستان شوش جهت حل فوری قطعی های برق در مناطق مختلف این شهرستان خصوصا نقاط روستایی شد. وی در خاتمه اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی و فراهم شدن زیر ساخت های لازم زمینه صادرات برق به عراق از طریق شهرستان شوش فراهم شود.
غضنفری مدیر توزیع برق استان خوزستان نیز از اهتمام و جدیت وزارت نیرو و مدیریت توزیع برق استان برای حل مشکلات مطرح شده خبر داد. همچنین "محمود دشتبزرگ" مدیرعامل برق منطقه ای استان خوزستان اظهار کرد: در سالهای اخیر، شرکت برق منطقه خوزستان در شهرستان شوش، حدود 11 میلیارد تومان در ارتباط با نصب ترانسهای قدرت سرمایهگذاری کرده است.
مدیر عامل برق منطقهای خوزستان از پیشبینی 85 میلیارد تومان اعتبار سرمایهگذاری در شهرستان شوش خبر داد و گفت: این پیشبینی به شرط تأمین اعتبار است که یکی از آیتمهای تأمین این منابع، پرداخت هزینههای مصرفی مشترکین بهشمار میرود. دشتبزرگ به طرح پست زیگورات اشاره کرد و یادآور شد: برای این پست 19 میلیارد تومان اعتبار از محل فایناس پیشبینی سرمایهگذاری داریم.
وی ادامه داد: برای طرح دائم دانیال نیز از این محل اعتبارات فایناس، 19 میلیارد پیشبینی شده است. مدیر عامل برق منطقه ای استان خوزستان با بیان اینکه دو پروژه برای این شهرستان نیز از منابع بانک توسعه اسلامی پیشبینی کردیم افزود: برای خط توانا به هفتتپه 51 کیلومتر مدار با اعتبار 26 میلیارد تومان از این محل سرمایهگذاری انجام خواهیم داد.
وی یادآور شد: برای پست اصلی اهودشت 2 دستگاه ترانس 50 با اعتبار 19 میلیارد تومان برای این ایستگاه پیشبینی کردیم. وی با بیان اینکه گروه تعمیرات در شوش مستقر خواهند شد افزود: اعزام گروهها از دزفول به شوش زمانبر است و باعث طولانی شدن خاموشی میشود.
♨️ف