شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۸۱۸۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۹
در حاشیه برکناری مقتدایی
استان آرامی داریم اما گویی افرادی اندک این امنیت و آرامش را برنمی تابند.کسانی در میان خودمان!

تعجب نکنید افرادی در بین خودمان مایل نیستند استانی آرام و بدور از تنش داشته باشیم. مدیریت در خوزستان که از آن به رنگین کمان استان های ایران تعبیر شده است همواره با چالشی به نام قومیت گرایی روبرو بوده که کنار آمدن با این چالش یا حل مسالمت آمیز آن به چیزی غیر از آموزش های کلاسیک دانشگاهی نیازمند است. مدیرانی را می طلبد کار آزموده و همه جانبه نگر که از متن جامعه برخاسته باشند و سال ها در میان مردم زیسته و با همه ی زیر و بم روحیات و ارزش های قومی آشنا باشند و تحقیقا دکتر مقتدایی از زمره این افراد است.

فضای استان مان هنوز از تاثیرات عزل یک شبه و غیر منتظره استاندار دلسوز و محبوب ملتهب است که در اقدامی نه چندان بی سابقه گروه اندکی از سیاسیون خوزستان که به دلیل عقاید افراطی و تفرقه افکن و تنش آفرینشان سالها در انزوا بودند فرصت را غنیمت دانسته و با پیش کشیدن مباحثی نخ نما و رنگ و رو باخته بر طبل قومیت پرستی و جریان از رمق افتاده تجزیه طلبی می کوبند.اینان به استناد نقشه ای که دهها سال پیش توسط انگلیسی ها تهیه شده است درخواست تغییر نامهای زیبای شهرهای استان را دارند.حوادث روزهای اخیر که نشات گرفته از اظهارات نسنجیده و هدفمند همین افراد است موجب بروز چند دستگی در میان آحاد مختلف مردم خوزستان و تحریک قومیت ها شده است به گونه ای که هر آن احتمال شورش می رود.

دکتر عبدالحسن مقتدایی استاندار پیشین به دلیل عدم وابستگی به قومیت خاص و احترام به همه اقوام خوزستانی و ارزشها و آداب و رسوم آنها و نیز تلاش های جانفرسایی که برای پیشرفت امور استان داشت از کاریزمای خاصی برخوردار بود که با تکیه بر آن برای قاطبه مردم ساکن در این استان حکم شاقول را داشت و سخنش فصل الخطاب محسوب می شد همین امر موجب شده که امنیت و آرامشی مثال زدنی بر استان خوزستان حاکم شود.

مقتدایی دارای فکری توسعه محور است و آفات توسعه را نیز به خوبی می شناسد.آشفتگی،تنش و التهاب از آفات توسعه هستند لذا چه در خوزستان و چه در هرمزگان پیش از هر اقدامی امنیت و آرامش را سرلوحه فعالیت های خود قرار داد.

عزل ناگهانی و عجولانه استاندار خوزستان بدون توجه به حساسیت های این استان و بدون در نظر داشتن گزینه ای مشخص برای جانشینی وی دوره فترتی را پیش آورد که تا کنون بیش از یکماه به درازا کشیده است و زمینه فعالیت آن گروه موذی فوق الذکر را مهیا نمود تا پروژه قدیمی خود را مجددا آغاز نموده و استان را به ورطه التهاب و آشفتگی سوق دهند.

ریس دولت اعتدال و وزیر کشور و وزیر اطلاعت وی چگونه حاضر شده اند شرایطی فراهم آید که تند روی و افراط جایگزین اعتدال پیشین در استان گردد؟آیا این کینه توزی و عناد با مردم خوزستان نیست؟عزل مقتدایی که به اقرار مقامات همین دولت و همه آشنایان به فنون مدیریت و سیاست، استانداری مقتدر ،توانمند و در عین حال مردمی است و تعلل در معرفی جایگزینی مناسب که در حد و اندازه وی و مورد وثوق اکثریت مردم استان باشد منجر به جان گرفتن مردگان سیاسی شده است و خوزستان را وارد فضایی احساسی،هیجانی و ملتهب نموده است و متاسفانه این تصور را در اذهان عمومی تقویت کرده که دولت تدبیر و امید هیچ گونه اهمیت و ارزشی برای خوزستان و ساکنین آن قائل نیست.


comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
comment
comment
تیام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
comment
0
1
comment دکتر مقتدایی شایسته منصب استانداری.ودیگر هیچ....
comment
محمدی پور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
comment
0
0
comment درود بر دکتر مقتدایی
comment
خوزستانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
comment
0
0
comment دکتر مقتدایی استانداری مقتدر و شجاع و مردمی. واقعا برای خوزستانیها عزیز بود ولی گویا برای دولت مرکزی خوش نیامد
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار