شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۹۸۱۴
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: در طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی، در 10 روز اول ماه مبارک رمضان، بیش از 3 هزار بازدید از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام که 62 مرکز به مراجع قضایی معرفی و 39 مرکز پلمپ شد
دکتر شکرالله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه در خصوص اقدامات انجام شده در قالب اجرای طرح ضربتی نظارت های بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در ماه رمضان امسال به طور میانگین در هر شهرستان 4 اکیپ از بازرسان بهداشت محیط  روزانه در قالب طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی حساس فصلی مرتبط با ماه رمضان از جمله رستوران ها و آشپزخانه ها و به خصوص شیرینی پزی ها و کارگاه های تولید زولبیا و بامیه، آش و حلیم در زمان فعالیت بازار در زمان عصر تا افطار و همچنین در قالب بازرسی های شامگاهی از زمان بعد از افطار تا پاسی از شب نظارت می نمایند.

وی افزود: طی 10 روز اول ماه مبارک رمضان بیش از 3 هزار بازدید از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز عرضه آش، حلیم و کارگاهای قنادی و تولید زولبیا و بامیه، رستوران و سایر مراکز و اماکن عمومی صورت گرفت و از این تعداد برای 301 مرکز تهیه و توزیع متخلف اخطاریه بهداشتی صادر گردید و 62 مرکز تهیه و توزیع به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شد و  39 مرکز نیز پلمپ گردید.

معاون بهداشت دانشگاه در پایان تصریح کرد: بیش از 4000 کیلو گرم مواد غذایی شامل زولبیا و بامیه، آش و حلیم و سایر مواد غذایی غیر بهداشتی و فاسد از سطح عرضه و فروش ضبط و معدوم گردیده است.







نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار