معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: در طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی، در 10 روز اول ماه مبارک رمضان، بیش از 3 هزار بازدید از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام که 62 مرکز به مراجع قضایی معرفی و 39 مرکز پلمپ شد
دکتر
شکرالله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه در خصوص اقدامات انجام شده در
قالب اجرای طرح ضربتی نظارت های بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان اظهار
داشت: در ماه رمضان امسال به طور میانگین در هر شهرستان 4 اکیپ از بازرسان
بهداشت محیط روزانه در قالب طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد
غذایی به ویژه مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی حساس فصلی مرتبط با ماه رمضان
از جمله رستوران ها و آشپزخانه ها و به خصوص شیرینی پزی ها و کارگاه های
تولید زولبیا و بامیه، آش و حلیم در زمان فعالیت بازار در زمان عصر تا
افطار و همچنین در قالب بازرسی های شامگاهی از زمان بعد از افطار تا پاسی
از شب نظارت می نمایند.
وی افزود: طی 10 روز اول ماه مبارک رمضان بیش از 3 هزار بازدید از مرکز
تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز عرضه آش، حلیم و کارگاهای قنادی و
تولید زولبیا و بامیه، رستوران و سایر مراکز و اماکن عمومی صورت گرفت و از
این تعداد برای 301 مرکز تهیه و توزیع متخلف اخطاریه بهداشتی صادر گردید و
62 مرکز تهیه و توزیع به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی به مراجع قضایی
معرفی شد و 39 مرکز نیز پلمپ گردید.
معاون بهداشت دانشگاه در پایان تصریح کرد: بیش از 4000 کیلو گرم مواد
غذایی شامل زولبیا و بامیه، آش و حلیم و سایر مواد غذایی غیر بهداشتی و
فاسد از سطح عرضه و فروش ضبط و معدوم گردیده است.