شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۴۰۵۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰
خانه های هلال بیان کننده مشکلات و مسائل روستاها
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستانگفت: تاکنون ۱۰نقطه در استان که دارای محرومیت مفرط هستند، شناسایی شده است.



شوشان: مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان، با بیان اینکه خانه های هلال مطالبه گران واقعی روستاها خواهند شد، اظهار داشت: تاکنون ۱۰نقطه در استان که دارای محرومیت مفرط هستند، شناسایی شده است.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خوزستان، دکتر علی خدادادی در خصوص انجام پروژه های محرومیت زدایی این جمعیت گفت: پروژه محرومیت زدایی و کاروان سلامت در راستای وظایف ذاتی جمعیت هلال احمر که تسکین آلام بشری است اجرا می شود.

وی افزود: هلال احمر برنامه هایی را برای محقق شدن استراتژی جمعیت در راستای افزایش توانمندی اقشار مختلف جامعه اجرا کرده که یکی از آنها تشکیل خانه هلال در روستاهاست و در خوزستان با همکاری روستاهای استان برای اولین بار تشکیل خانه هلال را در روستای شهید علی چعب تشکیل دادیم و مورد استقبال اهالی روستا قرار گرفت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستاناضافه کرد: این روستا با محرومیت های مفرط مواجه است و از حداقل های ممکن برای زندگی روزمره از جمله آب آشامیدنی برخوردار نیست که با تشکیل خانه هلال نیازهای روستا اولویت بندی شد و اولویت اول آن تامین آب آشامیدنی است که امیدواریم بتوانیم این مشکلات را رفع کنیم.

دکتر خدادادی با بیان اینکه در گام دوم بحث آموزش و مسائل فرهنگی و مدرسه و مسجد سازی روستا مورد توجه قرار می گیرد، ابراز کرد: با کمک هایی که توسط مسئولان استان به عمل می آید می توانیم این مشکلات را مرتفع سازیم و در راستای افزایش توانمندی اهالی روستا برنامه های آموزشی متنوعی را ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: تیم های محرومیت زدایی در راستای همین امر در قالب کاروان های سلامت، فرشتگان رحمت، همای رحمت، سفره های آسمانی و... برنامه هایی را در راستای تامین نیازها و رفع محرومیت ها تدارک دیده اند.
 
خانه های هلال بیان کننده مشکلات و مسائل روستاها هستند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستانخانه های هلال را پل ارتباطی و تریبون و بیان کننده مشکلات و مسائل روستاها دانست که با هماهنگی و همکاری نمایندگان و مسئولان در روستاها فراهم شده و عنوان کرد: خانه های هلال مطالبه گران واقعی روستاها خواهند شد که با پیگیری های لازم مشکلات روستاها را مرتفع می کنند.

دکتر خدادادی با اشاره به اینکه یکی از اهداف امام راحل(ره) از تشکیل نظام جمهوری اسلامی محرومیت زدایی بود و مقام معظم رهبری هم بر این نکته تاکید دارند، اظهار کرد: امروز بعد از گذشت 37 سال از انقلاب اسلامی هنور شاهد محرومیت های مفرط در برخی روستاها هستیم که اصلا زیبنده نیست.




وی با بیان اینکه قطعاً توجه به مناطق محروم باعث ارتقای جامعه از نظر فرهنگی، علمی و رفاهی خواهد شد، توضیح داد: اگر به این اقشار توجه شود می تواند گام مثبتی در راستای تحقق عدالت اجتماعی برداشت و در غیر این صورت تبعات منفی بسیاری را برای جامعه به همراه خواهد داشت و زمنیه نفوذ دشمن را فراهم می کند.
 
ضرورت توجه به مدیریت افکار عمومی در جامعه

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستانبه مدیریت افکار عمومی در جامعه اشاره کرد و اذعان داشت: این مسائلی که در روستاهای ما وجود دارد می تواند مدیریت افکار عمومی را به بیرون از مرزها بکشاند؛ سرلوحه فعالیت اساسی مسئولان نظام باید خدمت به مردم و رفع محرومیت باشد و این امر را در اولویت کار خود قرار دهند.

دکتر خدادادی با تاکید بر اینکه در این راستا جمعیت هلال احمر برنامه هایی را در نظر گرفته که یکی از آنها آموزش مخاطرات فضای مجازی است، بیان کرد: فضای مجازی علاوه بر اینکه فرصتی برای انتقال اطلاعات در اسرع وقت است ولی می تواند از جنبه های دیگر هم تهدیدات جدی را به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه در کشورهای پیشرفته برنامه های منسجمی برای جلوگیری از تاثیرات منفی فضای مجازی طراحی شده که بسیار مؤثر هستند، خاطر نشان کرد: اگر برنامه هایی در این خصوص برای جوانان نداشته باشیم کسان دیگری از این طریق مدیریت افکار عمومی را هدایت و با ارتباطات نابجا آنها را به سمت و سویی که خود مدنظر دارند، سوق می دهند.
 
وی یاد آور شد: خوزستان دارای 2 میلیون و 800 جوان است که نیازهای متنوعی دارند و مهم ترین آن اشتغالزایی است که با برنامه ریزی و ایجاد سرمایه گذاری های مناسب می توان فرایند اشتغال آنها را فراهم کرد و در گام دوم مدیریت افکار عمومی و نقش آن در تصمیم گیری و تصمیم سازی ها باید مورد توجه باشد.
 
شناسایی 10 نقطه دارای محرومیت مفرط در خوزستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستانبا تاکید بر اینکه تاکنون 10 نقطه در استان که دارای محرومیت مفرط هستند را شناسایی کردیم، گفت: با هدایت تیم های جهادی، خیرین و تشکیل ساختار تیم های محرومیت زدایی، برنامه هایی را در جهت رفع محرومیت ها برنامه ریزی کردیم که سالانه بین 10 تا 12 برنامه را انجام می دهیم.

وی تصریح کرد: این اقدامات بازتاب مثبتی داشته و روز به روز توسعه می یابد و باعث می شود این مناطق کانون توجه مسئولان قرار بگیرد و می تواند تلنگری باشد که چنین مناطقی نیز در اطراف ما وجود دارد و نباید از آنها غافل شد و در این راستا رسانه ها نیز می توانند نقش تاثیرگذاری در شناسایی مناطق محروم داشته باشند.

دکتر خدادادی با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات و نقاط قوت دولت تدبیر و امید، اولویت قرار دادن بخش بهداشت و درمان در راس امور و اجرای طرح تحول نظام سلامت است، ابراز کرد: در این راستا گام های مؤثری در رابطه با هتلینگ، بهداشت و درمان برداشته شده و تاثیر زیادی را در کاهش پرداختی از جیب مردم داشته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان، با اشاره به اینکه بر اساس این طرح تنها پنج تا هفت درصد پرداختی ها در بخش سلامت از سوی مردم هزینه می شود که بسیار مؤثر بوده است، افزود: دولت در این طرح بار سنگینی را متحمل شده که برای پایداری آن نیاز به همکاری های فرا بخشی است.

وی خاطر نشان کرد: جمعیت هلال احمر نیز به عنوان بخشی از این مجموعه با  داشتن یک حوزه بهداشت و درمان و توانبخشی و داروخانه ها و طرح های مشترکی که با وزارت بهداشت داشته، توانسته باعث هم افزایی ارائه خدمات بهتر در حوزه طرح تحول نظام سلامت شود.
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
comment
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۳
comment
0
0
comment دورود بر تبلیغات
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار