شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۴۰۶۸۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۴
دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه: این برنامه ها به منظور آشنا کردن اعضای هیئت علمی دانشگاه با اصول و مبانی دینی و معرفتی، اصول تعلیم و تربیت اسلامی و ایجاد روحیه خودباوری در آنان است
مهندس عبدالحسین شکورنیا عضو هیئت علمی و دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ضیافت اندیشه مجموعه ای از برنامه های معرفت افزایی ویژه اساتید در ماه مبارک رمضان می باشد که مدت زمان برگزاری آن 16 الی 20 ساعت است.

وی ادامه داد: این برنامه که در قالب کارگاه بوده و اطلاع رسانی آن از طریق معاونت آموزشی صورت می گیرد، در حیطه موضوعات تربیتی، اخلاقی و اعتقادی به بحث و گفتگو می پردازد. ظرفیت کارگاهها معمولا 30 تا 35 نفر می باشد و به شکلی طراحی شده اند که به ماهیت اصلی کارگاه که متفاوت با کلاس است نزدیک بوده و فقط مدرس، متکلم وحده نباشد و همه اساتید شرکت کننده به راحتی در مباحث، برخورد تعاملی و مشارکت فعال داشته و نقطه نظرات خود را مطرح نمایند.

دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه در مورد موضوعات مطرح شده در کارگاهها افزود: تعداد پنج موضوع در کارگاه به بحث و هم اندیشی گذاشته شده است که عبارتند از: 1)اصول معارف دینی و اسلامی 2)اصول و مبانی سیاسی انقلاب اسلامی 3)اخلاق علمی و حرفه ای 4)اصول  تعلیم و تربیت اسلامی 5)فرهنگ و تمدن اسلامی.

وی خاطرنشان کرد: این برنامه ها به منظور آشنا کردن اعضای هیئت علمی دانشگاه با اصول و مبانی دینی و معرفتی، اصول تعلیم و تربیت اسلامی و ایجاد روحیه خودباوری در آنان است به نحوی که بتوانند ضمن آشنا شدن با فرهنگ اسلامی و ایرانی به عزت نفس درونی رسیده و با جدیت هر چه تمام تر در زمینه های آموزشی، پژوهشی و درمانی به فعالیت های خود ادامه داده و به عنوان نیروهای موثر و فرهیخته در جمهوری اسلامی در نقش یک بازوی علمی در راستای بهبودی شرایط کشور و ارتقای وضعیت اقتصادی و اجتماعی گام بردارند.

شکورنیا افزود: دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز نقشی ساختاری دارد که به انتخاب محتوا، مدرس و هماهنگی با دفتر هم اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در تهران می پردازد. اساتید از دانشگاه ها و حوزه های سراسر کشور بوده که هم سبقه مطالعات اسلامی و دینی داشته و هم از مطالعات علمی و دانشگاهی برخوردارند که بعد از انتخاب به سراسر کشور اعزام شده و در زمینه های تعلیم و تربیت، اخلاق و رفتار اسلامی و اصول اعتقادی در تاریخ و تمدن اسلامی فعالیت می کنند.

وی در ارتباط با شرایط ارتقاء اساتید تصریح کرد: نقش معاونت آموزشی نقشی اجرایی است که اطلاع رسانی در برگزاری برنامه ها نیز به عهده این معاونت می باشد و معمولا اساتیدی که در این برنامه ها شرکت می کنند اساتید پایه و بالینی هستند که برای ارتقاء هر 5 سال یکبار از استادیاری به دانشیاری و سپس استادی، حداقل به 5 امتیاز نیاز دارند که البته تا 20 امتیاز می توانند کسب کنند و امتیازات خود را از طریق برنامه های فرهنگی مختلف مثل هم افزایی و ضیافت اندیشه که 12 امتیاز فرهنگی دارد می توانند به دست آورده و آنها را به کمیته ارتقاء اعلام نمایند.

عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: یکی دیگر از برنامه های فرهنگی که به طور سالیانه برگزار می شود و می تواند امتیاز آور باشد جشنواره کشوری شهید مطهری است که 2 سال اخیر برگزار شده است و هر 8 یا 16 ساعت آن یک امتیاز دارد، به جز آن، برنامه هایی که توسط بسیج و معاونت های فرهنگی دانشکده ها و دانشگاه برگزار می شود نیز امتیازآور بوده و به اساتید در ارتقاء سطح، کمک خواهد کرد.

وی در پایان گفت: طرح ضیافت اندیشه در ماه مبارک رمضان در دو دوره برگزار می شود که موضوعات کارگاه ها بر حسب نیازسنجی و نظرخواهی از معاونت آموزشی و اساتید انتخاب می گردد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار