امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
نقدهای ریز و درشت باهنر به روحانی همچنان ادامه دارد؛ جایی گفته بود: بعضا دولتیها میگویند که ما از رکود عبور کردهایم و ما خواهشمان این است که اگر دولت از رکود عبور کرده مردم را هم عبور دهد چراکه رکود بسیار سنگین است.
محمدرضا باهنر بعد از شهادت برادر، نامزد انتخابات مجلس شد و به همین سادگی از کرمان به تهران آمد. با این حال بعد از گذشت بیش از سه دهه از شهادت برادر، حالا او مشهورترین «باهنر» ایران است.بیست و هشت سال حضور در مجلس و حدود یک دهه تکیه زدن بر کرسیهای هیات رییسه او را تبدیل به یکی از کاربلدترین مردان پارلمان ایران کرده است.
باهنر مثل سالهای دهه هفتاد پر جنب و خروش نیست، در آن سالها او یکی از اصولگرایانی بود که در مجلس پنجم به مخالفت با دولت خاتمی شهره بود و هفته نامه گل آقا از تصویر او و مرتضی نبوی به عنوان نماد نمایندگان مخالف دولت بهره میبرد.باهنر با هوشمندی در انتخابات اخیر مجلس نبود تا از گزند نقد اصلاحطلبان در امان بماند. برخی معقتدند او یکی از ذخیرههای طلایی اصولگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ است، اما باهنر در آن زمان هفتاد سال سن خواهد داشت و همین مسئله احتمالا مانعی برای رسیدن به صندلی ریاست جمهوری خواهد بود.باهنر در سال ۹۲ نیز برای نشستن بر صندلی ریاست جمهوری نیمخیز شد و با چند چهره سرشناس اصولگرا جمعی ۵ نفره را تشکیل داد تا در نهایت یکی از این پنج نفر به عنوان نامزد انتخابات معرفی شود.ایلنا این خبر را منتشر کرده است؟