امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
امروز توی ماشینی بودم ، به جای صحبت از برنامه های ماهواره و اینا (!) اصفهانی چهچه می زد...
به گزارش سرویس وبلاگ پایگاه خبری شوشان، نویسنده وبلاگ اسکالپل در آخرین به روز رسانی وبلاگ خود نوشت: در یک بینش خشک و غیر انسانی ، تنها انگیزه ای که آدم ها را به کار وا می دارد «کسب پول بیشتر» است و پیوند اقتصادی انسان ها با کارشان کاملاْ منقطع شده است . اگر بخواهیم با همین بینش ، راهیان کربلا را آنچنان که عادت غربی ها است ، به مثابه یک «پدیده» مورد بررسی قرار دهیم ، گرایش وسیع مردم برای شرکت در صفوف راهیان کربلا و جانبازی برای اسلام اصلاْ قابل درک نیست، چرا که هیچ «توجیه اقتصادی» ندارد. در علم امروز که بنیان آن بر «پدیده شناسی» است، همه ی امور همچون پدیده های صرفاْ فیزیکی و مادی مورد بررسی قرار می گیرند ، به راستی با این بینش چگونه می توان عشق به کربلا را معنا کرد؟ در نظام های اجتماعی این روزگار که تحت سیطره ی دیکتاتوری اقتصاد شکل گرفته است پول همواره طرف دوم معادله ای است که به همه چیز معنا و مفهوم و ارزش می بخشد . آن چه را که نتوان با پول سنجید اصلاْ در دنیا وجود ندارد.
عصر ما براستی عصر شگفتی ها است . از یک سو نظری به آن چه درون اسمان خراش های «وال استریت» می گذرد بیندازید و از سوی دیگر به «صلواتی»های جبهه نگاه کنید. وقتی انسان بنیان کار و حیات خویش را بر اعتقاد خود بنا کند، نخستین چیزی که نقش محوری خود را از دست می دهد پول است و درست به همین علت ، انسان در محدوده ی جبهه ی اسلام به پول نیازی ندارد. در جبهه ، دیگر به پول که همه چیز را بصورتی قلابی و غیر حقیقی به یکدیگر پیوند می دهد، نیازی نیست و این چنین، اقتصاد پولی به «اقتصاد صلواتی» تبدیل می شود.(۱)
پی نوشت : امروز توی ماشینی بودم ، به جای صحبت از برنامه های ماهواره و اینا (!) اصفهانی چهچه می زد که برید از اونا بپرسید که شنیده ها رو دیدن ... خیلی ها میگن خیاله ولی ما خیالُ دیدیم و از این حرفا ... سلام من به آنهایی که آنقدر دلار مبادله می کنند رب النوع دلار شده اند ، سلام من به ملتی که بر دلار توکل می کنند ( که پشتش نوشته توکلنا علی الله و لابد توکل به دلار در طول توکل به خدا است )، سلام من به آنهایی که قران را می خوانند و ختم می کنند و نمی بینند من یتق الله یجعل له مخرجا(۲)، سلام من بر گریختگان از معرض استماع این آیه : و ما من دابه في الارض الا علي الله رزقها ويعلم مستقرها و مستودعها كل في كتاب مبين(۳) ... و سلام خدا بر آن شقایق های آتش گرفته
(۱) توسعه و مبانی تمدن غرب ، شهید آوینی ، نشر واحه ، صص ۱۲۴ و ۱۲۵
(۲) قرآن کریم ، خداوند متعال ، نشر بشر، سوره ی مبارکه طلاق ، آیه ی شریفه ی ۲ : هر كس از خدا پروا كند [خدا] براى او راه بيرونشدنى قرار مىدهد
(۳) قرآن کریم ، خداوند متعال ، نشر بشر، سوره ی مبارکه هود ، آیه ی شریفه ی ۶ : و هيچ جنبندهاى در زمين نيست مگر [اينكه] روزيش بر عهده خداست و [او] قرارگاه و محل مردنش را مىداند همه [اينها] در كتابى روشن [ثبت] است.
اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم و اهلک اعدائهم