شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۵۴۰۹۰
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۷
با رسیدن فصل سرما و کاهش دمای هوا، مصرف خوراکی‌های مقوی که از بیماری و سرماخوردگی‌های زمستانی پیشگیری کنند بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد. با کاهش دمای هوا، بدن شروع به تولید گرما می‌کند تا تعادل دمای بدن را حفظ کند. برای این هدف بدن دو راه را انتخاب می‌کند که یکی ذخیره چربی و دیگری تامین سوخت از طریق مصرف برخی موادغذایی مقوی است.

بنابراین توجه به رژیم غذایی در فصل سرما از اهمیت بسیاری برخوردار است. دلیل مهم دیگر اهمیت انتخاب غذای مناسب در این فصل، کاهش چشمگیر نوشیدن آب در روزهای سرد است. چراکه با سرد شدن هوا، مردم کمتر احساس نیاز به نوشیدن آب می‌کنند و همین کاهش حجم مایعات در بدن منجر به افزایش احساس گرسنگی شده و فرد تمایل به مصرف حجم بیشتر غذا پیدا می‌کند. بنابراین نه تنها در تابستان بلکه در زمستان نیز باید به نوشیدن آب توجه بسیاری کرد. کمبود هیدروژن در بدن مضرات بسیاری را به همراه دارد که از جمله آنها می‌توان به ایجاد انواع زخم‌های پوستی، خشکی پوست، ترک برداشتن پوست، خارش، خشکی لب و کدر شدن موها اشاره کرد. به گزارش تایمز آو ایندیا، اگر نوشیدن آب در فصل سرما برای شما خوشایند نیست، می‌توانید مصرف مایعات دیگری مانند شیر، آبمیوه و چای‌های بدون کافئین را تجربه کنید، چراکه نوشیدنی‌های کافئین‌دار از جذب مایعات در بدن جلوگیری می‌کنند.

در این میان در فصل سرما مصرف انواع سوپ‌ها فواید بسیاری برای سلامت فرد دارد و هیدروژن بدن را تامین و آن را گرم نگه می‌دارد. استفاده از مرغ، سبزیجات تازه، لوبیا و گوشت‌های کم چرب در سوپ‌ها شما را سرحال و سالم نگه می‌دارد. هرگز فراموش نکنید که گنجاندن سوپ در رژیم غذایی به تامین مواد مغذی و مورد نیاز بدن کمک می‌کند.

برچسب ها: سوپ‌ مقوی
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار