امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
شهردار اهواز با تصريح اينكه زمينهاي اهواز به شدت قيمتي و با ارزش هستند و مورد طمع كساني كه با گريز از قانون قصد سوءاستفاده دارند، قرار ميگيرند، گفت: در اين شهر روزانه با تصرفات مواجه هستيم و اين مساله در بيش از 100 نقطه شهر وجود دارد.
منصور كتانباف در چهاردهمين نشست مشترك حقوقي قضات ديوان عدالت اداري و نمايندگان قوه قضائيه با مديران حقوقي كلانشهرهاي كشور كه ديشب در اهواز برگزار شد، اظهار كرد: اختلاف سلايق در دوره شوراي سوم منجر به تعويض پيدرپي شهرداران در شهرداري اهواز شد و در دورهاي چهار ساله 9 شهردار و سرپرست تعويض شد كه با توجه به مدت كم مديريتها، مشكلاتي براي شهر ايجاد شد.
وي با بيان اين كه پس از انحلال شوراي شهر، قائم مقام شورا تصميمات لازم را اتخاذ ميكند، افزود: سند چشمانداز پنج ساله شهر در شهرداري اهواز تدوين شده و هم اكنون براساس اين چشمانداز در حال حركت هستيم.
كتانباف ادامه داد: شهر اهواز در دوران دفاع مقدس به عنوان مركز پشتيباني، به صورت مكرر هدف حمله دشمنان قرار ميگرفت و بمباران ميشد و در ايامي كه شهرهاي ديگر مشغول ساخت و ساز بودند اين شهر نه تنها توقف بلكه تخريب هم داشته است.
وي گفت: بر اين اساس، عقبماندگي امروز شهر اهواز بيشتر از ديگر شهرها است است و شهروندان نيز توقع دارند كه چنين شرايطي نباشد. بنابراين بر اساس برنامه پنج ساله توسعه كه زمانبندي سال 90 و 91 آن در حال پايان است، سه هزار ميليارد تومان تنها بايد در زمينه توسعه و عمران شهر هزينه شود كه با در نظر گرفتن هزينههاي جاري، بايد حدود چهار هزار ميليارد تومان در اين زمينه هزينه شود.
كتانباف گفت: در شهر اهواز با توجه به نوع حريم شهر، توسعه شهري محدود است. همچنين قرار دادن منافع شهر در اختيار ديگران، سيستمي است كه در بسياري از دستگاهها وجود دارد كه با عدم رعايت موازين و قوانين انجام ميشود و بايد با اين موضوع برخورد شود.
شهردار اهواز تصريح كرد: در شهرداري اهواز رقم بسيار درشتي از بدهيهاي انباشته شده وجود دارد و درآمد هم به دلايلي نسبت به هزينهها پايين است و در اين بين بايد به سمتي پيش رفت كه با توسعه مشاركتها شهر را ساخت.