امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
ريیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ايجاد بیمارستانهاي تکتخصصی اولویت وزارت بهداشت نبوده و نیست و البته ساخت چنین بیمارستانهایی نيز ضرورت ندارد با اين حال در استان خوزستان دو مرکز مجهز برای انجام اعمال جراحی قلب و کارهای مربوط به بیماران قلبی وجود دارد.
دکتر محمدحسین سرمست اظهار کرد: این دو مرکز در بیمارستان امام خمینی(ره) و بیمارستان گلستان اهواز مستقر هستند و در این دو بیمارستان، تجهیزات و وسایل مورد نیاز پیش از عمل و بعد از عمل فراهم است، همچنين ظرفیت اين مراكز بیش از نیاز فعلی استان است.
وی با بيان اينكه بیش از نیاز بيماران قلبي استان، تخت بيمارستاني وجود دارد، افزود: در حال حاضر برای درمان بیماران قلبی خوزستان هیچ مشکلی وجود ندارد و بسیاری از تختهای بیمارستانی این دو مرکز خالی است.
سرمست تصریح کرد: بخش جراحی قلب بیمارستان امام(ره)، بخشي کاملا جدا از بیمارستان است و به تنهایی 100 تخت براي استفاده بيماران قلبي دارد. خود این بخش حکم یک بیمارستان مجزا را دارد که تنها کارهای مربوط به اعمال جراحی قلب و بررسی بیماران قلبی را بر عهده دارد.
وي ادامه داد: علاوه بر بخش دولتی و دانشگاهی، بیمارستان خصوصی نفت و بیمارستان خصوصی مهر نیز بخش قلب دارند که هر یک به بیماران استان خدمترسانی میکنند.
ريیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: آخرین دستگاه آنژیوگرافی خریداریشده براي خوزستان در بخش قلب بیمارستان گلستان اهواز نصب شده و در حال استفاده است. این دستگاه كه هم کارهای تشخیصی و هم کارهای درمانی را انجام میدهد، با هزینه بالايي خریداری شده و از بهترین دستگاههای روز جهان است.
وی بیان کرد: برای ساخت بیمارستان تکتخصصی باید بخش خصوصی وارد کار شود که در این راه هم چند مورد اقدام شده بود و با آنها نیز موافقت شده و میتوان انتظار داشت که توسط بخش خصوصی بیمارستان تكتخصصي در خوزستان ساخته شود.