در حاشیه ورود نماینده اهواز در عزل و نصب ها / رسم ِ فراموشی و بدعتی در انتصابات / اعتراض اصلاح طلبان به بد عهدی یک نماینده / اقدام نماینده اهواز خدشه بر اصل تفکیک قواست / سلب اعتماد مردمی که به لیست امید رای دادند
ورود نمایندگان به انتصابات ، اگر فرای مشورت باشد و از این حد فراتر رود ...
شوشان: ورود نمایندگان به انتصابات ، اگر فرای مشورت باشد و از این حد فراتر رود ، دخالت محسوب می شود ؛ دخالتی عیان در امور اجرایی که نه معقول است و نه قانونی . صحنه گردانی نمایندگان در انتصابات و چیدمان مدیریت استان ، پیامدهای مخربی را به دنبال خواهد داشت که جدا از بحث تفکیک قوا ، خدشه بر اصل نظارت بر مدیران اجرایی ایجاد کرده و چنین روندی را دچار خلل می کند.
معضل دخالت در انتصابات ، صرفا منحصر به مجلس دهم و نمایندگان این دوره استان نیست و در مجلس نهم نیز نمایندگان استان دخالتی آشکار در عزل و نصب ها داشتند که در برهه ای به رویارویی مقتدایی استاندار سابق با مجمع نمایندگان استان انجامید.
همزمانی انتخاب نمایندگان استان با انتصاب استاندار جدید ، به نوعی بحث دخالت ها را در انتصابات دو چندان کرد و نمایندگان استان از هر طیف و نگرشی ، برای انتصاب مدیرانی همسو و نزدیک با خود تلاش کرده و می کنند.
در جدیدترین مورد نیز نماینده لیست امید اهواز ، فراتر از نظر و دیدگاه پشتوانه ای که او را راهی مجلس کرد ، در انتصاب معاون فرهنگی ارشاد استان ، ورود کرده و موانعی را بر سر راه انتصاب دکتر ظریفی که از نخبگان و اصلاح طلبان استان است ، ایجاد کرده که البته با وجود این مخالفت ها ، روند قانونی انتصابش طی شده و بزودی معارفه خواهد شد.
در این بین ، اقدام همایون یوسفی نماینده لیست امید اهواز ، از دو جهت نادرست بود ؛ یکی از دیدگاه قانونی و خدشه بر اصل تفکیک قوا ، و دیگر ، پایبند نبودن به پشتوانه ای که به واسطه آن و حضور در لیست امید و اعتماد مردم به اصلاح طلبان ، راهی مجلس شد و بر صندلی سبز بهارستان تکیه داد.
البته رد صلاحیت های گسترده ای که قبل از برگزاری دهمین انتخابات مجلس در ایران اتفاق افتاد ، و محدودیت در گزینش کاندیداها ، سبب رقم خوردن چنین اتفاقاتی در نمایندگان لیست امید شده است. این رد صلاحیت ها که تمامی استانها را تحت تاثیر قرار داد سبب شد که اصلاح طلبان برای بستن لیست های امید با مشکل مواجه شوند و بعضا مجبور شدند کاندیداهایی را در این لیست ها جای دهند که نه تنها سابقه اصلاح طلبی نداشتند بلکه از سابقه سیاسی نیز برخوردار نبودند.
ورود همایون یوسفی به انتصابات و مانع شدن از انتصاب یک اصلاح طلب و نخبه فرهنگی در معاونت فرهنگی ارشاد و همچنین تلاش برای توقف انتصاب خالد لویمی مدیر ارشاد اهواز ، اعتراض تشکل ها و نیروهای اصلاح طلب را به دنبال داشته است. جمعی از تشکل ها و نیروهای اصلاح طلب خواستار تشکیل کمپینی در مخالفت با این اقدام یوسفی شده اند.
از جمله محمد چوپان قائم مقام ستاد ائتلاف اصلاح طلبان اهواز ، در مطلبی نوشت: جلسه معارفه دکتر ظریفی بدلیل دخالت نابجای دکتر همایون یوسفی در امر انتصاب و معرفی نشدن شخص مورد نظر نامبرده به تعویق افتاد. ضمن اظهار تاسف شدید از این حرکت نامعقول نماینده پیشنهاد می کنم خیلی فوری کمپینی در مخالفت با این حرکت راه اندازی شود و با انتشار یک "نه بزرگ" در فضای مجازی با ایشان اتمام حجت شود.
متاسفانه نماینده های مجلس رسالت خود رو [...] و دنبال [...] مصالح خود هستن
کی گفته همایون یوسفی اصلاح طلبه؟ اگر نمی دونید بدونید، ایشون در تمامی مراسمات رییس محترم مجلس شرکت می کنه و ارادت خاصی به دکتر لاریجانی داره. دکتر عارف هم که بنده خدا اونطوری گذاشتن کنار. تلاش برای ورود به لیست امید ، فقط و فقط برای ورود به مجلس بود. البته نفس ارتباط با دکتر لاریجانی مشکلی نداره ، مهم اینه که بدونید ایشون به هیچ وجه اصلاح طلب نیست. با آرزوی موفقیت برای این بزرگوار
خداوند عاقبت ما رو به خیر کنه انشاالله
از [...] به ايشون پشيمان شدم .
از شوشان متشکرم که زوایای پنهان این زد و بندها رو روشن کرده و واقعا برای این [...] که ردای [...] را در [...] نمی بیند [...]
این بود شعارهای اصلاح طلبانه ات؟ پس چرا تک روی می کنید؟
با این فرافکنی ها میخواهید اصل موضوع را تحت تاثیر قرار دهدی؟ - برادر من عمل این نمانیده به دور از بی طرفی در انتصابات و همچنین اعمال فشار بر مسئولین جهت بکارگیری نیروهای خودش است
این مورد آیا مورد تائید شماست؟