شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۶۷۸۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۰
هادی اهوازیان

1-    اقبال زیاد اقشار مختلف مردم جهت ثبت نام در شوراهای شهر و روستا در کشور  ابهامات و سوالات زیادی نزد نخبگان و حتی توده عوام جامعه ایجاد و به عاملی در ایجاد سردرگمی در مردم جهت مشارکت در انتخابات و انتخاب افراد تبدیل شده است. 

2-    نزدیک به دو دهه از برگزاری انتخابات شورای شهر و روستا می گذرد. با وجود گذشت این زمان تقریبا قابل توجه و به استناد پژوهش های انجام شده تاکنون وضعیت توسعه شهرها و روستاها  قبل و بعد از ایجاد شوراهای شهر و روستا در کشور چندان متفاوت نبوده است.

3-    یکی از دلایل ایجاد چنین وضعیتی در کشور را می توان به وجود و تکرار مفاهیم کیفی( توصیفی) از مفاهیم رایج در زمان انتخابات در کشور دانست. بعبارت دیگر با وجود اینکه انتخابات در کشور از سابقه ای چندین دهه ای برخوردار می باشد و نیز تغییر روش های تبلیغات از شیوه سنتی به صورت مدرن،  کماکان در فصل انتخابات شاهد تکرار مفاهیمی هستیم که اغلب فاقد تعریف مشخص و روشنی( ادراک کمی) از آنها می باشیم.

به این مفاهیم توجه کنید:
توانایی ایفای نقش های موثر و کارآمد در شورا
پشتوانه اجرایی و مدیریتی داوطلبین
توانمندی و در مقابل ناکارآمدی
فهم و ادراک به روز از  مسائل شهری 
تعهد و تخصص 
انتخاب اصلح و درست
شایسته سالاری
برنامه کاری

همه این موارد بخشی از مفاهیم کیفی رایج در فصول انتخابات کشور بوده که تقریبا پای ثابت تمام رقابت های انتخاباتی می باشند و تا زمانی که در جامعه به یک تعریف مشترک  و البته کمی از این مفاهیم بدست نیاید، اصطلاحا در بر همان پاشنه خواهد چرخید.  

4-    این ابهام در مفاهیم و عدم تعریف چهارچوب مشخص منحصر به اصطلاحات و مفاهیم رایج انتخاباتی نبوده و در سایر عرصه ها نظیر مبانی و مفاهیم توسعه پایدار در مقیاس محلی( شهری) و کلان(کشوری) نیز قابل تعمیم می باشد.

برچسب ها: هادی اهوازیان
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار