شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۷۲۱۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۴
بعد از سوریه، بیشترین پناهجویان جهان، از کشورهای کلمبیا، افغانستان، عراق و سودان جنوبی هستند.
با شدت یافتن موج خروج پناهجویان سوریه از خاک این کشور رکورد تعداد پناهجویان و پناهندگان جهان در سال 2016 شکسته شد.

به گزارش عصرایران، "فیلیپو گراندی" کمیسیونر عالی پناهندگان سازمان ملل در گزارش سالانه خود از شکسته شدن رکورد تعداد پناهجویان و پناهندگان در جهان خبر داد.

وی گفت: مجموع عدد پناهندگان و پناهجویان در سال 2016 به 65 ملیون و 600 هزار نفر رسید. این در حالی است که در سال 2015 این عدد 65 میلیون و 300 هزار نفر بود.
گراندی تصریح کرد: علی رغم اینکه عدد مربوط به پناهندگان در سال 2016 در مقایسه با سال قبل شاهد افزایش کمی است اما ثبات این اعداد حاکی از بی‌ثباتی اوضاع است.

بر اساس گزارش کمیساریای عالی پناهندگی، تعداد 10 میلیون و 300 هزار نفر در سال 2016 پناهجوی جدید هستند که دو سوم آنها در داخل کشور خود پناهجو شده اند.

در ادامه آمده است که جنگ داخلی سوریه همچنان بزرگ‌ترین منشأ تولید پناهجو است و تا کنون 12 میلیون نفر در سوریه در اثر درگیری‌های این کشور خانه خود را رها کرده و دنبال پناهگاهی در داخل یا خارج از سوریه هستند. براساس این آمار، دو سوم جمعیت سوریه، پناهجو هستند.

بر اساس آمارهای این نهاد بین‌المللی، پس از سوریه به ترتیب، کلمبیا با 7 میلیون و 700 هزار نفر، افغانستان با 4 میلیون و 700 هزار نفر، عراق با 4 میلیون و 200 هزار نفر، سودان جنوبی با 3 میلیون و 300 هزار نفر در مرتبه‌های بعدی قرار می گیرند.

سوریه تنها کشوری است که مردم آن به صورت اجباری خانه‌های خود را رها کرده اند و بیشترین بخش جمعیت اش پناهجو هستند. هم اکنون دو سوم جمعیت 18 میلیونی سوریه پناهجو هستند.

سودان جنوبی که یک چهارم جمعیت آن پناهجو هستند پس از سوریه از نظر نسبت تعداد مهاجران به کل جمعیت کشور، در مرتبه دوم قرار دارد.

گزارش سالانه کمیساریای عالی پناهندگی مستند به گزارش‌هایی است که از نهادهای رسمی کشورها و سازمان‌های غیردولتی دریافت می‌کند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار