شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۷۳۷۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در دیدار با منتخبین پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اهواز : با بهبود شرایط زندگی برای معلمان، از انتقال آنها به خارج از استان جلوگیری کنیم / سالانه با 7 هزار نیروی متقاضی انتقال مواجه می باشد / منتخبین شورای شهر اهواز مشاوران آموزشی و پرورشی مدیرکل آموزش و پرورش هستند
اعضای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اهواز طي احكام جداگانه اي به عنوان مشاوران آموزشی و پرورشی مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان منصوب شدند.


مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد : اعضای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اهواز طي احكام جداگانه اي به عنوان مشاوران آموزشی و پرورشی مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان منصوب شدند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خوزستان ، محمد تقی زاده شب گذشته 26 تیرماه 96 در دیدار با منتخبین پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اهواز گفت: دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور، بزرگترین سرمایه ملی به شمار می آیند و اگر در زمینه تعلیم و تربیت آنها گام های اساسی برداریم، می توانیم مشکلات آینده کشور را حل کنیم از این رو از نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر اهواز می خواهم به عنوان مشاوران آموزشی و پرورشی مدیرکل آموزش و پرورش، دست یاری ما را برای تعلیم و تربیت فرزندانمان، بگیرند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش باید به اولویت اول تمامی دولت ها تبدیل شود، تصریح کرد: تکامل در جامعه ای اتفاق می افتد که تعلیم و تربیت آن دچار تغییر و تحول شود و اگر آموزش و پرورش موفقی داشته باشیم، در آینده می توانیم شهروند موفقی نیز به جامعه تحویل دهیم.

تقی زاده آموزش و پرورش خوزستان را برنامه محور دانست و اضافه کرد: یکی از چالش های پیش روی مدیران، دیدگاه ابتدایی و سنتی حاکم بر ساختارهای مدیریتی است که بر پایه آنها تصور می شود با جابجایی افراد همه مشکلات موجود قابل حل است، اما اینگونه نیست و نگاه برنامه محوری دیدگاهی است که در طی چهارسال گذشته بر آموزش و پرورش خوزستان حاکم شد. 

وی با اشاره به تدوین برنامه توسعه آموزش و پرورش خوزستان و ارائه 20 شاخص در این برنامه افزود: با تعریف پیش دبستانی به عنوان اولویت اول و اجباری کردن این دوره برای اولین بار در استان خوزستان، علاوه بر اینکه  توانستیم رتبه نخست جذب پیش دبستانی در کشور را از آن خود کنیم ، 7 هزار نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی در خوزستان  نیز با اجباری شدن پیش دبستانی در آموزش و پرورش خوزستان مشغول به کار شدند.

تقی زاده عقب افتادگی های تاریخی در خوزستان را علت شکست در شاخص های علمی و آموزشی در این استان عنوان کرد و با اشاره به ارتقای هشت پله ای کنکور خوزستان طی سه سال گذشته، گفت: کنکور نیز به عنوان شاخص دیگر در آموزش و پرورش خوزستان مورد برنامه ریزی های دقیق و علمی قرار گرفت و در طول سه سال گذشته با بیشترین ارتقا از رتبه 27 در سال 92 ، به رتبه 19 در سال 95 رسید و تلاش می کنیم تا این شاخص را نیز به سطح شاخص های ملی برسانیم.

وی همچنین گفت: ما معتقدیم که ظرفیت های خوبی در استان وجود دارد و با تکیه بر این ظرفیت ها و مشخص کردن هدف باید ، از این قابلیت ها به صورت مطلوب استفاده شود. در طی این مدت همواه سعی کردیم که با مطرح کردن مشکلات آموزش و پرورش برای حل آنها ، از همه یاری بخواهیم چون برای رشد شاخص های آموزشی و تربیتی، باید ذهن تمامی مردم یک جامعه درگیر مسائل آموزش و پرورش شود.

تقی زاده با بیان اینکه آموزش و پرورش خوزستان با بهره گیری  از تمام راه های موجود، سعی در نگهداشت نیرو در استان دارد، گفت: آموزش و پرورش خوزستان علی رغم اینکه با کمبود 10 هزار معلم رو به روست، سالانه با 7 هزار نیروی متقاضی انتقال مواجه می باشد و ما موظف هستیم با بهبود شرایط زندگی برای معلمان، از انتقال آنها به خارج از استان جلوگیری کنیم.

وی با انتقاد از اینکه معلم خوزستانی از امکاناتی نظیر فضاهای تفریحی، ورزشی و ... در داخل استان و زائر سرا و فضاهای اردویی در خارج از استان برخوردار نیست، گفت: ثبت نام رایگان فرزندان فرهنگیان در مدارس خاص، به کار گیری فرزندان فرهنگی در دوره های پیش دبستانی در آموزش و پرورش خوزستان و راه اندازی یک درمانگاه مجهز برای فرهنگیان در کیانپارس اهواز از اقداماتی است که در راستای رفاه حال معلمان و ایجاد انگیزه در آنان توسط آموزش و پرورش خوزستان در این سه سال انجام شده است. اما برای رفاه  هر چه بیشتر فرهنگیان، نیازمند همیاری دیگر ارگان ها و سازمان ها هستیم.

آموزش و پرورش دغدغه جدی منتخبین شورای پنجم اهواز

در عین حال در این نشست محمد هادی قنوات ، منتخب مردم در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اهواز گفت: آموزش و پرورش یکی از دغدغه های جدی منتخبین مردم در شورای اسلامی  پنجم شهر اهواز است.

وی افزود: بازماندگی از تحصیل، بحران هویت، آسیب های اجتماعی و .... از مسائلی است که  شورای شهر ، شهرداری ها  و آموزش و پرورش باید به صورت تعاملی برای حل آنها اقدام کنند و با همکاری یکدیگر دانش آموزان را با حقوق شهروندی و زندگی اجتماعی آشنا کنند تا آسیب های اینچنینی در جامعه کمتر دیده شوند.

قنوات بیش از 50 درصد کودکان 5 تا 6 سال را کودکانی پراسترس دانست و گفت: كودكان سرمایه های ارزشمند جامعه به شمار می آیند و اگر به خوبی مورد تعلیم و تربیت قرار نگیرند در آینده جامعه با مشکل روبه رو می شود از این رو شورای پنجم شهر اهواز از آمادگی کاملی برای همکاری با آموزش و پرورش در حوزه مسائل فرهنگی برخوردار است.

آموزش و پرورش اساس پیشرفت در جامعه است

حسین حیدری دیگر عضو پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اهواز آموزش و پرورش را اساس پیشرفت در هر مملکتی دانست و گفت:  نیروی انسانی، تکنولوژی و برنامه ریزی سه محور توسعه در جامعه به شمار می روند که هر سه ریشه در آموزش و پرورش دارند.
وی گفت: شورای اسلامی شهر و آموزش و پرورش باید در تربیت نیروهای انسانی کارآمد با هم همکاری داشته باشند و به آموزش و پرورش کمک کنند تا دانش آموزان را از همان ابتدا با تکالیف و حقوق شهروندی آشنا کنند.

از هیچ تلاشی برای کمک به آموزش و پرورش کوتاهی نمی کنیم

مهران باباپور دیگر عضو منتخب شورای پنجم اهواز نیز گفت: آموزش و پرورش وسعت بسیار زیادی دارد و در جامعه و تمامی خانه ها از تاثیر گذاری بالایی برخودار  است پس لازم است که برای آن جایگاه خاصی قائل باشیم.

وی با اشاره به پیشرفت شاخص های آموزشی در استان خوزستان گفت: هر جامعه ای که بخواهد به توسعه پایدار دست پیدا کند باید توسعه را از زیرساخت ها و آموزش و پرورش شروع کند از این رو ما در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر اهواز از هیچ تلاشی برای کمک به آموزش و پرورش که همانا کمک به فرهنگ و کشور خودمان است ،کوتاهی نمی کنیم.



نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار