امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
امروز برخی تابلوهای آرایشگاههای مردانه هم با گذشته خیلی متفاوت است تا جایی که تبلیغ مدهای فشن و برداشتن زیرابرو روی تابلوها موجب گرایش جوانان به این سمت و سو شده است.
برخی از جوانان به دلیل بحران هویتی و با وجود تنوع در پوششهای محلی و ایرانی، لباسهایی میپوشند که غیرمتعارف و در حقیقت تجویزشده جهان غرب است.
بسیاری از شواهد بیانگر این واقعیت است که مردان ایرانی در گذشته آرایش میکردند. مطالعه روی نقش برجستهها و اشیاء به دست آمده از حفاریها نشان میدهد که نه تنها شاهان هخامنشی بلکه شاهان ساسانی نیز آرایش میکردند.
شاهان ساسانی موهای فر شدهشان را در تور پیچیده و بالای سر جمع میکردند و گوشوار و گردنبند به خود میآویختند و این رسم حتی تا دوره قاجاریان نیز ادامه داشته است.
ساسانیان نقطه پایان رسم آرایش مردان در ایران نبودند و مردان در دوره قاجار هم آرایش میکردند تا جایی که از نقاشیهای به جای مانده از دوره فتحعلیشاه میتوان به خوبی یه این مهم پی برد.
از نظر دین مبین اسلام نیز نظافت و تمیزی یک اصل است و مردان نیز باید در سطح جامعه با پوشش مناسب و نظیفی وارد شوند.
اما امروز و متاسفانه تحت تاثیر القائات فرهنگ غرب شاهد هستیم که آرایش زنانه در میان مردان در حال افزایش است.امری که نشان میدهد برخی از جوانان ما دچار بحران بیهویتی شدهاند و نمیتوانند رفتار و زندگی خود را بر اساس آنچه که صحیح است تطبیق دهند.
امروز برخی از مردان به ویژه پسران جوان به بحث آرایش به نوعی علاقمند هستند.
در جامعه امروزی ما پیراهنهای مردانه، آب رفته و فاق شلوارها یا بینهایت کوتاه شده و یا بیش از اندازه بلند شده است.
در این دوره کنونی نیز علاوه بر استفاده بازیگران مرد از لوازم آرایش برای گریم در فیلمها، در میان قشر جوان در کوچه و خیابان فراوان دیده میشود و طبق آمارها، استفاده از لوازم آرایشی در میان آقایان رو به افزایش است.آرایشگاههای مردانه مدرنیته شده و خدماتی بیش از خدمات معمولی و رایج در آرایشگاههای مردانه انجام میشود.
امروز برخی تابلوهای آرایشگاههای مردانه هم با گذشته خیلی متفاوت است تا جایی که تبلیغ مدهای فشن و برداشتن زیرابرو روی تابلوها موجب گرایش جوانان به این سمت و سو شده است.
اما آرایش در مردان تنها به برداشتن ابرو و استفاده از لوازم آرایشی ختم نمیشود بلکه افرادی هستند که برای زدودن رنگ پیری از رخسار خویش اقدام به رنگ کردن محاسن و موی سر میکنند.
بسیاری از پسران جوان حتی با وجود اینکه اثری از سفیدی در موهایشان پدیدار نشده موهایشان را به رنگهایی که بیش از این در میان زنان رواج داشت، رنگ میکنند و آن را نوعی کلاس قلمداد میکنند.
متاسف هستم براي جامعه ي آقايان
تشبه به كفار و و زنان براي مردان صد البته جايز نيست ولي
كي گفته رنگ كردن مو اشكال داره.
يه نگاهي به روايات هم بكنيد.
بدعت خلاف در دين نذاريد با اين بدعتهاي بي پايه، لطفا!!!!