معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور گفت: 550 کیلومتر بزرگراه در جنوب ،شرق و شمال شرق خوزستان در دست ساخت است.
خیرالله خادمی عصر جمعه با بیان اینکه خوزستان از نظر حمل و نقل رتبه دوم و از نظر حمل مسافر رتبه چهارم را در کشور دارد افزود:با توجه به ظرفیت بالای خوزستان در کشاورزی ، صنعت و گردشگری لذا توسعه زیر ساخت هایی چون جاده در این استان ضروری بوده و باید در این راستا برنامه ریزی مناسبی صورت گیرد.
وی افزود:در بخش ریلی 2 خطه کردن راه آهن اهواز - اندیمشک که بخش عمده آن در شهرستان شوش است در حال اجراست که این طرح نقش مهمی در افزایش ظرفیتی ریلی استان خوزستان دارد ضمن اینکه رفع گلوگاه های ریلی خوزستان به سمت مرکز کشور نیز در برنامه وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.
مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای کشور همچنین به بازدید صورت گرفته از جاده ترانزیتی اندیمشک - شوش - اهواز و نیز جاده های روستایی شهرستان شوش اشاره کرد و گفت:با توجه به ظرفیت بسیار بالای شهرستان شوش در بخش گردشگری و کشاورزی لذا توسعه جاده ها از جمله جاده های روستایی در این شهرستان ضروری بوده و نقش مهمی در تثبیت جمعیت روستایی و رونق اقتصادی این منطقه دارد.
خادمی رفع نقاط حادثه خیز، احداث زیرگذر ، تعریض جاده های روستاهای شمال و جنوب جاده ترانزیتی و نیز جاده حاشیه رودخانه های کرخه و دز را در شهرستان شوش ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی مشترک از محل اعتبارت ملی و استانی این طرح ها اجرا شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:در بخش مشارکتی نیز با شهرداران و دهیاران شهرستان شوش توافق شد تا در بخش روسازی و زیرسازی جاده های تعدادی از روستاهای این شهرستان اقدام شود که بخشی از این اعتبار از محل اعتبارات استانی و بخش دیگری از سوی وزارت راه و شهرسازی تامین خواهد شد.
خادمی افزود:بر اساس توافق صورت گرفته با استاندار خوزستان در زمینه توسعه زیر ساخت های حمل و نقل ، وزارت راه و شهرسازی معادل اعتبارات استانی ، اعتبار ملی به خوزستان اختصاص می دهد تا همه شهرهای استان به ویژه شهرستان شوش از این اعتبارات بهره مند شوند .
معاون وزیر راه وشهرسازی گفت:پارسال در بخش های مختلف حمل و نقل حدود سه هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار به خوزستان ابلاغ شده و امسال نیز با وجود کاهش اعتبارات توسعه ای کشور امیدواریم همین اعتبار را در قالب پروژه های عمرانی و توسعه ای به خوزستان اختصاص دهیم.
سید راضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی نیز خواستار رفع نقاط حادثه خیز جاده ها ، احداث سیل بند ، روکش آسفالت در مناطق شهری و روستایی این شهرستان شد.
عدنان غزی فرماندار شوش نیز رسیدگی بیشتر به جاده های روستایی با توجه به پراکندگی روستاها،ایجاد زیرگذر برای برخی روستاهای منتهی به جاده ترانزیتی ، احداث شانه برای برخی مسیرها و تامین روشنایی جاده ها در این شهرستان را ضروری دانست.
معاون وزیر راه و شهرسازی از جادهای روستایی چعب ، خسرج، جاده آهودشت در بخش های مرکزی و شاوور شوش دیدن کرد.
ایرنا/