شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۸۹۱۲۰
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۲
رئیس مرکز بهداشت شوش با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی در ماه مبارک رمضان گفت:14 واحد عرضه مواد غذایی به دلیل تخلف بهداشتی در شوش پلمب شدند.
غلامرضا میرزایی افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون با اجرای طرح رمضان مرکز بهداشت 19 تیم بازرسی شامل 25 نفر بهداشت محیط بیش از 500 بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شوش انجام دادند.

وی افزود:در این طرح کارگاههای قنادی و تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، رستوران ها، واحدهای نانوایی، قصابی، مرغ و ماهی ، آش و حلیم بازرسی بهداشتی شدند.

میرزایی افزود: در این طرح ضمن بازدید از کارگاه‌های تهیه و تولید شیرینی آموزش‌هایی در خصوص رعایت اصول بهداشت فردی، الزام استفاده از لباس کار و کلاه و رعیات نظافت عمومی محل کار ارائه شد.

وی به شهروندان توصیه کرد زولبیا و بامیه را از مراکز مطمئن خریداری کنند.

رئیس مرکز بهداشت شوش گفت: طرح تشدید نظارت بر واحدهای عرضه ، تهیه و تولید مواد غذایی تا پایان ماه مبارک رمضان در شهرستان شوش ادامه دارد و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن 190 تماس بگیرند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار