مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: متاسفانه سالانه میلیاردها فوت مکعب گاز از طریق فلرهای نفتی در استان خوزستان سوخته میشود در حالی که میتوان با استفاده از تکنولوژیهای نو و جدید علاوه بر جلوگیری از سوزاندن این حجم بالا که آلودگی شدید به همراه دارد در بخشهای اقتصادی این گازها را به سرمایه ملی تبدیل کرد.
به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، احمدرضا لاهیجانزاده در همایش ویژه هفته محیط زیست که در منطقه یک عملیات انتقال گاز ایران در میانکوه امیدیه برگزار شد، اظهار کرد: نگاه محیط زیست به مقوله نفت، کاهش آلودگی و بازچرخانی سرمایههای ملی است.
وی ادامه داد: متاسفانه سالانه میلیاردها فوت مکعب گاز از طریق فلرهای نفتی در استان خوزستان سوخته میشود در حالی که میتوان با استفاده از تکنولوژیهای نو و جدید علاوه بر جلوگیری از سوزاندن این حجم بالا که آلودگی شدید به همراه دارد در بخشهای اقتصادی این گازها را به سرمایه ملی تبدیل کرد.
وی به مشکلات زیست محیطی ناشی از نادیده گرفتن توان طبیعت اشاره کرد و گفت: متاسفانه به خاطر توسعه اقتصادی و صنعتی بدون در نظر گرفتن توان زیستی شاهد تغییرات اقلیمی که پیامد آن خشکسالی و سیل و ذوب شدن یخهای قطبی اشاره کرد و متاسفانه در کشور ما پیامد تغییر اقلیم با خشکسالی شدید همراه بوده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به مدیریت آب تصریح کرد: متأسفانه در ۳۰ سال گذشته به اندازه ۷۰۰ سال گذشته از منابع آب زیرزمینی استفاده کردیم که تداوم این وضعیت بسیار خطرناک است.
لاهیجانزاده تالابها را شاخه اصلی مدیریت آب دانست و عنوان کرد: اگر وضعیت تالابها خوب و این عرصهها آبدار باشند نشانه این است که مدیریت آب به درستی عمل کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم توجه صنایع به محیط زیست اشاره و بیان کرد: خوشبختانه امروز شاهد آن هستیم که بخشهای صنعتی خود پیشتاز برگزاری همایشها و برنامههای زیست محیطی و انجام کارهای توسعه فضای سبز و راهکارهای کاهش آلودگی در محیط خود هستند. این نگرش در صنعت امیدوارکننده است. اهمیت محیط زیست برای صنعت ما امروزه بیشتر از دوران گذشته ثابت شده و امیدواریم این روند با فرهنگسازی تداوم داشته باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان اظهار کرد: از خانوادهها میخواهم که برنامه کاهش آلودگیهای زیست محیطی را از خود آغاز کنند و با تفکیک زباله در مبدا و کاهش مصرف پلاستیک در حفاظت از محیط زیست سهیم باشند.